tisdag 15 april 2014

Huden

 
 

Huden återspeglar känsla

Vår hud återspeglar vårt hälso-och sinnestillstånd. Vi kan skina av hälsa, blekna av skräck, rodna när vi blir generade eller får gåshud när vi blir berörda av något eller när vi blir rädda.
Kärleksfull beröring är som näring för kroppen och gör att vi håller oss i kontakt med våra innersta känslor.

Bilden visar DVD-filmen Thai massage. Läs mer

 
 

 
 

 

Huden viktig

En hälsosam och vitaliserande hud är viktig för vårt välmående. Den både tar in information (känner värme, vind osv) men är också kroppens yttersta skydd.
Skön beröring bidrar till att huden håller sig levande och ger gensvar. 
Hårdhänt beröring kan ha motsatt effekt. Huden blir i det närmsta känslolös, som till exempel när du får en valk.

Bilden visar en skön massageolja som doftar helt ljuvligt av jasmin. Läs mer
 

 
 


Massage för ökad känslighet

Använd en massageolja och stryk ut oljan med handflatorna med nedåtriktade och lätt svepande rörelser. Dra med fingertopparna som en kratta över huden, en hand i taget. Återgå till handflatorna och alternera dem emellan. Är det någon skillnad i upplevelse?
Minska trycket ytterligare och låt fingertopparna bara nudda mycket, mycket lätt över huden. Det är en mycket eggande och kittlande beröring som kommer att få nervändarna att vibrera.
Ansiktet, speciellt läpparna och öron är mycket känsliga. Handflatorna, fotsulorna och längs ryggraden är också bra områden. Du kan också smeka lätt, lätt över bröstvårtor och nederdelen av magen, ner mot könsorganen. 
Huden kommer att bli överfull av sensuella känslor och ökad känslighet så nu är det ett perfekt tillfälle att få en fantastiskt sexupplevelse.

Inga kommentarer: