tisdag 29 april 2014

Bondage

                       


Bondage innebär att rörelsefriheten begränsas genom användning av t ex handklovar. Ordet bondage kommer från engelskan och betyder ”fjättrande”. 

 

 
 

Populär fantasi

Både män och kvinnor fantiserar om samlag där den ena parten är bunden. Genom att byta roller, bryta invanda rutiner och låta fantasin få utrymme kan sexlivet bli mer spännande och variationsrikt.

Tänk på att när det gäller bondagelekar så är det viktigt att använda sunt förnuft och kärleksfull omtanke. 

Bilden visar ett set med stringtrosor, fängsel, strumpeband och ögonbindel. Allt för 249 kr. Läs mer
 
 

 
 

 

Ökar känsligheten

Mild smärta under sex kan förhöja hudens känslighet då smärta sätter fart på nervsystemet och ger energi till hudens nervändar. Den ökade blodtillförseln i området kan också framkalla en hetta och pirrig känsla. Smekningar som följer efteråt kan upplevas mycket upphetsande.
Du kan t ex öka känsligheten med hjälp av bröstklämmor, paddel eller piskor

Bilden visar Pear satin whip, en snygg och "snäll" piska . Läs mer

 

Förstärker upplevelsen

Genom att använda en ögonbindel så förstärker du upplevelsen. Med fullständigt fokus på nuet och njutning så har du förberett dina sinnen och kropp för sex och förväntningarna och lusten ökar. Du är både avslappnad och spänd på samma gång. Vad kommer att hända nu? 
När du har ögonbindel på så kan även de andra sinnena förstärkas så att du till exempel upplever beröring mer intensivt. 
Du kan använda traditionell ögonbindel eller kroppstejp (som inte gör ont när den tas loss). 
Tips
Darkness är en populär ögonbindel i vårt sortiment. Läs mer
 
 

 
 

 

Ökar spänningen

Genom att använda fängsel så ökar du spänningen i sexlivet. Du är helt i händerna på din partner eller så är din partner utlämnad till dina önskningar och lustar. Du kan bara ta för dig!
Det finns flera olika fängsel att välja mellan t ex rep, remmar, slips, tejp, tumbojor eller handbojor.

Bilden visar  SM Wrist and ankle, för dig som vill bli bunden till händer och fötter. Läs mer
 

 
 

Ikläd dig en roll

Vid bondagelekar hör det ofta till att man använder sig av sexiga underkläder, sexiga dräkter eller ikläder sig en tuffare look för att fullborda upplevelsen av dominans och undergivenhet.
När du har gjort dig vacker och har sexiga kläder på dig så är det oftast lättare att spela ut sin sexighet inför sin partner.
Förberedelserna inför sexakten är också en del av upplevelsen och får kroppen att ställa in sig på njutning.
Bilden visar en snygg läderkorsett. Finns i flera storlekar. Se här
 
 

 
 

 

Ökar variationen

Genom att t ex använda tillbehör som underlättar olika samlagsställningar så kan du testa lite mer avancerat sex.
Det finns till exempel uppblåsbara fåtöljer med handtag, positionsstolar och gungor som gör sexlivet mer varierat och inte så förutsägbart.

Bilden visar ett tillbehör som kan användas vid samlag bakifrån för att mannen ska komma så långt in som möjligt. Läs mer om FF Do it doggie
 

 
 

Bondagelekar

Dominerande roll
Nu är det du som bestämmer. Ta tillfället i akt och be din partner tillfredsställa dig precis på det sättet som du vill. Din auktoritet och självsäkerhet kommer att ge din röst en annan pondus, din kroppshållning blir mer kaxig och din blick är fast. Du vågar och törs. Du räds inte att visa upp dig själv i din fulla potential och i din kåthet. Din partner är som vax i dina händer. Varsågod och ta för dig!

Undergiven roll
Låt dig passivt förföras. Upptäck den erotiska känslan av att bli bunden och passivt tillfredsställd av din dominerande partner. Tänk vad skönt att slippa ta initiativ och undra hur din partner vill bli tillfredsställd. Nu talar din partner tydligt om vad du ska göra. Låt dig svepas med och ge dig hän!

Rollekar
Genom att spela en roll så kan du gå "utanför dig själv" och lättare lämna gamla invanda mönster, tänka nytt och upptäcka nya sidor hos dig själv.

Regler
Tänk på att innan ni börjar kan det vara bra att överens om vad ni får göra och inte. Kom överens om t ex ett kodord eller någon annan signal som betyder "sluta genast". Uppträd inte kränkande eller såra den andre, vilket kan lämna känslomässiga sår. Utsätt inte varandra för risken att skadas, vare sig fysiskt eller psykiskt. 
 

Nyanserat sex

Många kvinnor, och män också för den delen, har fått upp ögonen för bondage efter att ha läst boken Femtio nyanser av honom. Den kittlar fantasin och sätter fart på livsandarna. Möt våren med ett leende på läpparna...

Ha en bra dag önskar vi på Lustjakt.


 
 

 
 


 

"Ju mer du gläder andra, desto gladare blir du själv".
                                                                                       T Klaveness
                                                    
 

Inga kommentarer: