fredag 4 september 2020

Trappa upp sexlusten

 


 

Öka lusten 

I dagens hektiska vardag är det många som saknar lust eller har en önskan om att känna större lust och ha mer sex. Lusten beror till stor del av hur man behandlar varandra i vardagen och hur man prioriterar. Mycket smek, uppmuntran och kramar samt att ge varandra positiv respons, det höjer lusten för sex. Prata - Kommunikation är alltid A och O för skönt och utvecklande sex i en relation. Tala om vad ni önskar, vill och behöver i er relation i stort. Läs mer av våra praktiska tips om vad du kan göra när lusten saknas och vilka produkter du kan använda för att skapa en lustboost i kroppen och starkare tillfredsställelse.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

3 för 1kr

Veckans värdekod

Massage är en oslagbar aktivitet för att skapa lust. Med Lylou Massage Gel blir massagen ännu skönare och doftar ljuvligt. Använd värdekod LYLOU3 i kassan så köper du 3 st Lylou Massage Coco Vanilla Test för bara 1 kr. Ord. pris 24 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-09-06

Läs om Lylou Massage Test
 

Vill du ha mer lust?

När lusten fattas eller är låg, hur gör man då för att få mer lust? Det finns många, relativt enkla, sätt att få lusten att vakna till igen och börja njuta av sex och närhet på nytt.

Läs lusttipsen här

Produkttips

NYTT FÖR HONOM

Satisfyer Men Classic stimulerar hela vägen från ollonet ända ner till roten men sitt sköna inre. Med ett enkelt knapptryck justerar du sugets intensitet så det blir precis den känsla du önskar. Kraftfull njutning i ett lyxigt fodral!

Visa Satisfyer Men Classic
Fler NYHETER
 

NYTT TILL HENNE

Effektfulla underkläder kan göra underverk för känslan av sexighet och lust. Nya trosan String Bow S/M döljer i princip inget och endast en söt rosett får pryda en del av triangeln.

Visa String Bow S/M
Fler NYHETER
 

UPPHETSANDE LÄSNING

Att läsa erotiska noveller kan vara ett bra sätt att komma i stämning och få lusten att vakna. Läs själv eller läs högt ihop med din partner. Boken TABU innehåller 30

Visa TABU
Fler böcker
 

WOW FÖR KVINNAN

Låt dig berusas av lustkänslor och ökad känslighet. Stimuli Orgasm Gel är ett unikt stimulerande medel som är berikad med naturens egna lustgivande aminosyror. Innehåller bland annat L-Citrullin som tillskrivs av forskare att ha Viagra liknande effekter i kroppen. Helt naturlig och vegansk.

Visa Stimuli Orgasm Gel
Fler stimulerande medel
 

BOOST FÖR MANNEN

Kräm som smörjs in på penisen och boostar din testosteron-produktion och lust på naturlig väg. Ökar din vitalitet och ger en förbättrad erektion.

Visa ON For Him
 

TRIPPELNJUTNING

Dual Dolly är lite av en superstav som stimulerar allt på en gång - klitoris, vagina och anus. Denna trippelstimulans ger riktigt bra förutsättningar för en lustfylld njutning.

Visa Dual Dolly Rabbit
Fler rabbitstavar
 

MANLIG LUSTZON

Mannens prostata är en zon som kan väcka starka lustkänslor när den stimuleras. Prostatastaven Dr Kaplans böjda topp gör det enkelt att massera området och vibrationerna gör det extra skönt.

Visa Dr Kaplan
Mer för prostatan
 

LYXIG LUSTKÄNSLA

Pave Liz är en exklusiv fingervibrator med sköna vibrationer för din allra känsligaste punkt. Med en enkel knapptryckning på den gnistrande pärlan kan du växla mellan de 7 variationsrika vibrationsprogrammen för att ta dig hela vägen till klimax.

Visa Pave Liz
Mer för klitoris
 

STIMULANS UNDER SAMLAG

Skön och bekväm klitorisstimulans under samlaget kan göra den totala skillnaden. DAME EVA är en klitorisvibrator i unik design för att placeras innanför de yttre blygdläpparna. Väl på plats kan du bara släppa taget och låta henne ge dig sin vällustiga stimulans.

Visa Dame Eva
Mer under samlag
 

BLOTTAD UPPHETSNING

Ett rakat eller välansat kön som blottar dess utseende kan väcka lust hos många. Det är dessutom lättare att stimulera när det är mindre hår och oralsex blir betydligt mer upphetsande.

Visa Bikini Line
Mer för rakning
 

Veckans sextips

Skicka flirtiga sms till varandra för att bli sugna och fyllda med begär. Några rader om vad du vill ha när ni träffas, vad du trånar efter hos din partner eller kanske en lagom lockande bild!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En ekorre var lite kåt en dag, men det fanns ingen annan ekorre i närheten. Han mötte en hare och frågade: – Kåt eller?
Haren svarade: – Är du knäpp eller? Jag är ju en hare, det går ju inte.
Ekorren gick vidare och mötte ett rådjur och frågade: – Kåt eller?
Rådjuret svarade: – Går ju inte fattar du väl, jag är ju ett rådjur.
Ekorren började bli lite nedslagen. Men då mötte han en björn och frågade: – Kåt eller?
Björnen blev lite konfunderad, han var ju lite sugen men egentligen inte på en ekorre, men han såg ju att ekorren var hemskt sugen så han sa, kör till då. Det skulle väl snart vara avklarat.
Men just som ekorren skulle till att köra in den så råkade björnen trampa på en humla som stack honom naturligtvis.
Och björnen skrek högt. – Aooooo!!!
Då kikade ekorren fram lite försynt och sa:
– Första gången eller..?

Veckans Citat

"Det är inte vad du tittar på som spelar roll, det är vad du ser."
Henry David Thoreau

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: