måndag 14 september 2020

Välj rätt sexleksak

 


 

Kloka val

Var och en av oss är unik och vi alla kan ha olika behov och skiftande önskemål vad gäller den sexuella njutningen och tillfredsställelsen. När man känner sig själv, sin kropp och även sin partners behov, är det betydligt lättare att göra rätt val av sexleksaker. I veckans artikel får du tips och vägledning för att tydliggöra vad som är angeläget och grundläggande för din tillfredsställelse. Vi tipsar även om produkter som är välbeprövade och populära.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Under samlag

 

Två sensuella pärlor som ger extra stimulans för båda under samlag. Kulornas hölje är gjort i hårdplast vilket gör det till ett säkert och bra val, utan risk för reaktion eller överkänslighet mot materialet. 


Läs om Pleasure Pearls
 

Rätt val

Det finns oerhört mycket att välja bland när det gäller sexleksaker och det är lätt att bli villrådig. Här tar vi upp behov och olika områden, samtidigt som vi tipsar om passande produkter.

Läs tipsen här

Produkttips

Klassisk stav med naturtrogen utformning och sköna vibrationsval så att du kan hitta den stimulans som passar dina behov. Classic David är tillverkad i hudvänligt silikonmaterial som gör att den passar även dig som är känslig för latex eller gummi.

Classic David
Fler dildos med vibration
 

Rocking Remington är en kopia av Classic David men med skillnaden att den är uppladdningsbar så du slipper köpa batterier om och om igen. Dessutom är vibrationerna ordentligt kraftfulla!

Rocking Remington
Fler uppladningsbara
 

Dubbelringen X-Factor Ring sätter du runt penis och pung. Det vibrerande ägget skapar extra stimulans och ringen tar hand om ståndet samtidigt som pungen får sitt lystmäte... Skön njutning på egen hand men är fantastisk även under samlag. Vibrationerna fortplantar sig i lemmen och ger din partner en upplevelse av en "levande vibrator". Beroende på vilken ställning som praktiseras kan ägget fungera som en klitorisretare för kvinnan.

X-factor Ring
Fler vibrerande ringar
 

Många kvinnor väljer att onanera med hjälp av lufttryck som pulserar mot klitoris vilket ger fantastiskt intensiva orgaser. Satisfyer PRO Deluxe är en av favoriterna som nu dessutom är prissänkt!

Satisfyer PRO Deluxe
Fler lufttrycksvibratorer
 

Bästsäljaren Autorabbit har två motorer, en i klitorisretaren och en i mitten av staven för att ge dig dubbel njutning. Du kan välja mellan hela tio olika vibrationsmönster, allt efter tycke och smak.
Autorabbit är dessutom vattentät så att du kan njuta av den i duschen.

Autorabbit
Fler rabbitstavar
 

G-aston har en skålformad topp som omsluter klitoris och ger en fantastisk stimulans till hela området kring din njutningspärla. Stimulerar dig med djupa vibrationer som kan fås från riktigt långsamma till kraftfulla och snabba. Vill du ha stimulans som är mer koncentrerad till en punkt, är det bara att vrida på staven och använda den utstående tippen mot klitoris eller g-punkten.

G-aston
Fler klitorisvibratorer
 

Med en Smoothy Prober får du två möjligheter i en och samma dildo. Den har skön flexibilitet och de olikformade ändarna passar både för anal och vaginal stimulans. Obs! Använd inte vaginalt om den varit analt utan att först rengöra den noggrant för att inte få med bakterier. Ett tips vid anala lekar är att trä en kondom på dildon som sedan kan tas av om man vill fortsätta använda dildon vaginalt.

Smoothy Prober
Fler dildos
 

I kortspelet Sexleken får du möjligheten att lära dig mer om dig själv och din partner. Samtidigt som du lär dig mer om konsten att älska,
På varje kort finns det en intim fråga, en intim förpliktelse och en intim aktivitet.

Sexleken
Fler spel
 

Varför välja en när du kan få alla tre? Med nya Delicious Trio Holes får du tre lösvaginor med olika öppningar, alla lika sköna!

Delicious Trio Holes
Fler Nyheter

Veckans sextips

Blir det ofta samma sak varje gång i sexlivet? Skulle du vilja göra nya val, men vet inte riktigt vad eller hur? Ni kan använda tärningarna Glow Position Dice för att utmana den vanliga rutinen och istället testa helt nya ställningar på obeprövade ställen. Eller så kan ni skapa ert eget spel - rita eller skriv ut bilder på olika samlagsställningar, kyssar, massage eller andra sköna aktiviteter, och gör lappar av dessa och lägg i en hög. Gör även lappar där ni ritar eller skriver olika platser tex. på bordet, i bilen, i duschen osv. Lägg dessa i en separat hög. Sedan är det bara att dra en lapp från vardera hög och testa!

Glow Position Dice
 
Veckans roliga bild

Veckans roliga

En zebra var ute och gick. Plötsligt kom hon till en bondgård där hon mötte en skock hönor.
Zebran frågade:
– Varför är ni här?
– Vi värper ägg.
Zebran och gick vidare till ladugården och mötte kossorna.
– Vad har ni för uppgift?
– Vi levererar mjölk, ost, smör och grädde.
Nu såg zebran en stor hingst. Hon frågade:
– Vad gör du då?
– Om du kommer hit och tar av dig pyjamasen så ska jag visa dig.

Veckans Citat

”Livet har inga begränsningar, förutom dem du själv skapar.”

Les Brown

 

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: