måndag 14 september 2020

Skönare orgasmer

 


 

Intensivare orgasm

Maximera din orgasm och ta den till en högre nivå. - Ju skönare och intensivare orgasmer du får desto oftare vill du ha sex. Kroppen minns och vill bara ha mer av det sköna. Vi ger dig tips på produkter som kan göra stor skillnad och ge orgasmer som tar dig med storm!

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Plugg 35:-

Veckans värdekod

En plugg ger analstimulans som kan göra att du får en starkare orgasm!
Använd värdekoden PLUGG35 i kassan så köper du lilla smidiga Assifier Plug för bara 35 kr. (ord pris 89kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2020-09-20

Mer om Assifier Plug
 

Starka vibrationer

Det är många som behöver riktigt kraftiga vibrationer för att ha en chans att nå klimax, både kvinnor och män.
En lösning kan vara en starkt vibrerande vibrator, som påverkar nerverna på djupet och som kommer åt nerver som normalt inte blir stimulerade av vanlig beröring.

Läs hela artikeln här

Produkttips

En liten klick på klitoris (eller ollon) gör orgasmen skönt explosiv!

Mer om ON Arousal Gel Ultra
Fler stimulerande medel
 

Denna stora och mycket kraftigt vibrerande Wand kan vara vad som behövs om du har svårt att få orgasm utan starka vibrationer.
Den är även perfekt till ryggmassage för att släppa på spänningar och öka blodgenomströmningen.

Mer om Satisfyer Wand Black
Fler hårt vibrerande
 

Grymt bra rabbitstav från Satisfyer - unik stimulans med luft! Den ultimata staven med kraftfulla vibrationer mot G-punkten och pulserande tryckvågor mot klitoris. Satisfyer PRO G Spot Rabbit har alla förutsättningar att ge dig din häftigaste orgasm ever.

Mer om Satisfyer G Spot Rabbit
Fler Satisfyers
 

Hot Pulse 3 Duo är en riktig dröm för mannen. Helt unik med kraftfulla och tydliga rörelser som ger djupgående stimulans och maxat klimax. Den omfamnar penis med två mjuka och flexibla flikar, vilket gör att den passar alla storlekar och det är inte ens nödvändigt att ha erektion. Kan även användas tillsammans för att gemensamt få skön stimulans.

Mer om Hot Pulse 3
Mer för manlig onani
 

Glidmedel gör som bekant både onani och samlag mycket skönare. Flutschi Extra är glidmedlet som gör det extra tillfredsställande! Med sin stimulerande och pirrande effekt hjälper den dig att få en hissnande orgasm.

Mer om Flutschi Extra
Fler glidmedel
 

Tingling Berry Egg kan du använda både som en knipkula eller ett kraftfullt vibrerande ägg. Den är uppladdningsbar och har 12 spännande vibrationsval. Genom att knipa kring kulan stärker du bäckenbottenmusklerna och med starka muskler får du starkare orgasmer!

Mer om Tingling Berry Egg
Fler knipkulor
 
Turkos
Rosa
Fler NYHETER
 

Veckans sextips

Smek dig själv eller din partner vid upprepade tillfällen under dagen, men inte hela vägen fram till klimax. Låt upphetsningen få lägga sig mellan varven. När det tillslut är dags att ta det hela vägen så kommer kroppen att släppa lös den uppdämda sexuella energin och svara med intensivt kraftfulla njutningsvågor!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Ett ungt par var ute och åkte bil en sommarkväll när tjejen känner att hon blir otroligt sugen på sex. Hon börjar smeka killen och det blir allt svårare för
honom att hålla bilen kvar på vägen och till slut
kör de i diket så bilen slår runt.
Tjejen klarar sig men killen ligger fastklämd. Den stackars tjejen får panik och hittar inte sina kläder utan får bara tag på killens ena sko.
Med den som skydd för musen så springer hon bort mot en åker där hon sett en bonde som harvade.
Hon säger flämtande att hennes kille sitter fast och undrar om bonden kan hjälpa till. Bonden tittar förundrat på skon och säger.
- Njaaa, det vette tusan. Sitter han så långt in så vet jag inte om jag kan göra något.

Veckans Citat

”Det bästa sättet att förutsäga framtiden är att skapa den.”

Abraham Lincoln

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: