onsdag 26 augusti 2020

Sexleksaker i duschen

 


 

Våta lekar

Att ha sensuella lekar i vatten kan vara underbart upphetsande. Att smörja in kroppen med ett silikonglidmedel i duschen och låta händerna smeka alla kroppens former och rundningar, är oemotståndligt eggande. I detta nyhetsbrev ger vi dig tips på sköna leksaker som du kan använda i duschen eller badet.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Super pris!

Veckans värdekod

Skaffa en liten hemlig vän till duschen som bjuder på 10 olika vibrationer. Handy Climax Ribbed gillar vatten och gör din stund i duschen extra tillfredsställande! Använd värdekod CLIMAX99 i kassan så köper du Handy Climax Ribbed för superpriset 99 kr. Ord. pris 249 kr Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-08-30

Handy Climax Ribbed
 

Njut i vattnet

Flytta in sexet i badrummet och ta sexleksakerna med dig! Kika på tipsen för sköna sexlekar i duschen eller badet.

Läs tipsen här

Produkttips

När du vill ha händerna fria till annat så är en stav med sugpropp ett smart val. Jack Smack Rabbit är den perfekta duschkompisen som låter dig njuta av kraftfulla vibrationer i två zoner. Det medföljer även ett lock så du kan byta ut sugproppen i botten när du vill ha en smidigare modell för en stund. Fiffigt!

Visa Jack Smack Rabbit
Fler med sugpropp
 

Ringen som har allt man kan önska sig!
- Uppladdningsbar och vattentålig
- Snygg design med stor kontaktyta för klitoris
- Supertyst och flexibel
- 10 sköna vibrationsvarianter
Satisfyer Plus Vibe Ring är ett säkert kort när ni vill njuta till max under samlaget!

Visa Satisfyer Plus Vibe Ring
Visa fler vibrerande ringar
 

Förvandla ditt finger till en skön liten vibrator. Sätt Fingervibe på fingret och ge bekvämt en mjuk stimulans till klitoris eller g-punkten. Tack vare att den smiter åt kring fingret så når inte vatten in till den djupliggande vibratorn.

Visa Fingervibe
Visa mer för klitoris
 

Vatten sköljer snabbt bort kroppens egna lubrikation och därför kan det lätt bli lite obekvämt att genomföra ett samlag i vatten. Lösningen är att använda ett silikonglidmedel, det är gjort för att stå emot vatten och gör sex i badet mycket skönare. Eros Toy Silicone Glide kan du använda på hela kroppen och intimt. Dessutom kan du använda det till dina sexleksaker, till och med till de i silikon! Till leksaker i material som känns som hud använder du istället ett vattenbaserat glid.

Visa Eros Toy Silicone Glide
Fler silikonglidmedel
 

Mjuk och skön lösvagina som du fäster mot duschväggen eller annan plan yta, Vinkla den sedan i den position som du föredrar, fyll med glidmedel och sedan är det bara att njuta!

Visa Shots Easy Rider
Visa fler lösvaginor
 

Visste du att du kan öka din penisstorlek i ditt eget badrum? Med Bathmate kan du få den där extra längden och ökade omfånget! Pumpen används tillsammans med vatten i badet eller duschen och du får ett fantastiskt resultat, snabbt och lätt.

Visa Bathmate Hercules
Visa Bathmate Hydromax 9
 

Mini Shank är en liten men naggande god dildo! Den rejäla sugkoppen i botten fastnar enkelt på en våt duschvägg eller badkarskant. Perfekt storlek för att passa analt men även vaginalt om du inte vill ha en djup penetration.
P.S Tänk på hygien och bakteriespridning, när du haft något analt så använd det inte någon annanstans utan att först rengöra riktigt ordentligt.

Visa Mini Shank
Visa mer för analt
 

Ha knipkulorna i dushen och gör din knipträning under tiden du tvättar dig. Bra sätt att inte missa den viktiga träningen! Vältränade muskler i bäckenbotten gör att du kan får starkare orgasmer och undvika urinläckage. Nya kulorna Compact Woman är både fina och smarta.

Mer om Compact Woman

Har du länge letat efter en uppblåsbar duschhatt i form av en kondom? Nu är den äntligen här! Skämt åsido, det kanske inte står på allas önskelista men den är faktiskt himla kul! Skoja med din partner eller varför inte en outfit för en kommande maskerad eller coolt poolhäng?

Mer om Condom Bath Hat

Veckans sextips

Duscha med en del av kläderna på! Det kan vara eggande att se de blöta kläderna som smiter åt runt kroppen och avslöjar konturerna av kroppsdelarna. Smek utanpå de blöta kläderna och stimulera genom det våta tyget. När ni sedan tar av de våta plaggen kan ni fortsätta att använda duschstrålarna och rikta dem till de känsliga områdena!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En gammal man och en kvinna hade sex. Det ville sig inte bättre än att mannen dog under sexakten. Efteråt frågade läkaren kvinnan om hon hade någon aning om vad som orsakat mannens död.
Kvinnan svarade:
- Vi hade sex och det gick bra när vi körde till kyrkklockorna, in på "ding" och ut på "dong", men sen kom den förbaskade glassbilen!

Veckans Citat

”Den rikaste människan är inte den som har mest, utan den som behöver minst.”

Okänd

Inga kommentarer: