torsdag 24 september 2020

Passionerade kvällar

 


 

Höstmys

En del sörjer att sommaren är över och andra välkomnar höstens klara luft och mörka kvällar. Oavsett vilken årstid man föredrar så är hösten onekligen en bra tid för hemmamys! Levande ljus, en värmande filt och en het kopp te? Eller glödande sex med värmande massageoljor och heta sexleksaker? Vi tipsar om sköna produkter och hur du kan ge din älskade en passionerad trippelmassage.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Din för 19:-

Veckans värdekod

Kortlek med roligt tecknade kamasutra motiv. Inspireras av nya samlagsställningar från korten och kryp upp i soffhörnet och testa dem!
Använd värdekod CARD19 i kassan så köper du Kamasutra Play Cards för 19 kr. (Ord. pris 59 kr) Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-09-29

Kamasutra Play Cards
 

Trippel massage

Pröva trippelstimulans. Eftersom du endast har två händer så kan du ta ditt könsorgan till hjälp när du ska massera din partner!

Läs artikeln här

Produkttips

Starta den lustfyllda stunden med en njutningsfull och värmande massage. Bodymassage Candle har en ljuvlig doft av varm vanilj. Tänd ljuset och vänta en liten stund så omvandlas det till en het och ljuvlig olja. Låt din älskades välbefinnande stå i fokus när du ger massage med kärlek och lust.

Bodymassage Candle Vanilla
Fler massageljus
 

En sensuell massage framför en sprakande brasa eller en ring av tända ljus blir extra effektfull. Massagestenarna Hot Stone, med vulkaniskt ursprung, kan förgylla massagen med skön värme och ökat välbefinnande.

Hot Stones
Fler massagetillbehör
 

Höj temperaturen ytterligare!
Upptäck njutning och spänning med hett vax mot bar hud. Dessa ljus har en lägre smältpunkt än vanliga ljus för att ge en behaglig brännande känsla utan att lämna skador på huden.

FF Hot Wax Candles 4p
Mer Bondage
 

Elegance Hot Rabbit är en lyxig kvalitetsstav designad för att stimulera både g-punkten och klitoris. Utöver kraftfulla vibrationer har den en unik egenskap - med en knapptryckning så värms staven upp till behagliga 42°c. Allt för att ge dig en glödande lust och häftig tillfredsställelse!

Elegance Hot Rabbit
Fler rabbitstavar
 

Njut av intensivt vibrerande nyp i bröstvårtorna. Heat Nipple Teaser har även en skönt värmande effekt som ökar stimulansen till max.

Heat Nipple Teaser
Mer för bröst
 

Lust Massage Mahina Melon är en vegansk massageolja gjord av enbart naturliga och vegetabiliska ingredienser. Innehåller även aminosyror som får lusten att spira och upphetsningen att öka. Passar perfekt för massage över hela kroppen och på intima delar som glidmedel. Lust Massage har en fräsch smak och en värmande effekt som ger extra boost till din njutning.

Lust Massage
Fler värmande
 

Öka möjligheterna att nå klimax tillsammans. Eclipse Ring har en läcker och lyxig design med LED-ljus som ger en känsla av ren magi. Ringen kramar om honom och ger en kraftfullare erektion samtidigt som hennes klitoris får mer stimulans vid varje stöt. Välj mellan 7 olika vibrationer för att få din perfekta stimulans.

Eclipse Ring
Mer för kärleksakten
 

Satisfyer Men Heat Vibration ger unik stimulans för honom. Med hela 70 vibrationsmöjligheter och skön värmefunktion får du en upplevelse och tillfredsställelse utöver det vanliga!

Satisfyer Men Heat Vibe
Mer från Satisfyer
 

NY NY NY 

Läcker juckande stav som ger djupa stötar och kraftig stimulans med sina dubbla motorer. Sugproppen i botten fäster fint på släta ytor och ger dig fria händer. Uppladdningsbar.

Majestic
Fler NYHETER
 

Veckans sextips

Testa att dricka en varm dryck innan du ska ge din partner oralsex. En våt mun med extra värme ger en mycket behaglig och upphetsande känsla. Fyll på med varm dryck då och då för att behålla den heta stimulansen.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Två möss skulle hoppa ut till en sten i ån. Den ena hoppade och klarade det precis. Den andra tog ordentlig sats men den snubblade och ramlade i vattnet.
Vad lär vi oss av detta?
- Ju större sats, desto våtare mus..!

Veckans Citat

"Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern".

Okänd

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: