onsdag 30 september 2020

Konsten att stimulera kulorna

 

 

Kulor i fokus

Mannens pungkulor är känsliga för stimulans men de glöms ofta bort och fokus hamnar lätt kring själva penisen. Det är dock många killar som njuter av olika typer av pungstimulans.
När det kommer till dildos så kan en modell med pung fungera som skön klitorisstimulans när du vänder pungen uppåt. Vid anal penetration så fungerar dildons pung som stopp och förhindrar att dildon slinker in - smart och praktiskt!
Missa inte tipsen på hur du kan ge en skön pungmassage - kanske en bra "present" att ge din älskade på Alla Pojkvänners Dag som firas kommande lördag.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Fynd! 99:-

Veckans värdekod

Dubbel ring som sitter både kring pung och penisrot för att ge en stabil och kramande känsla. Utrustad med knottror och ett vibrerande ägg för att även hon ska få full stimulans under samlag.
Använd värdekod FYNDBALL i kassan så köper du ringen för fyndpriset 99 kr. Ord. pris 249 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-10-04

Norbert Vibe Ring
 

Pungmassage

Många män gillar att få pungen masserad men det gäller att vara försiktig och lyhörd, då hans testiklar är mycket känsliga. Här får du tips på hur du ger honom en skön pungmassage.

Läs tipsen här

Produkttips

Gör pungmassagen extra delikat och skön med Crazy Warming Peach Passion. En lätt värme uppstår vid friktionen under massagen. Den goda smaken av persika och passionsfrukt lockar din tunga att delta i stimulansen av hans pung.

Crazy Warming
Fler glidmedel med smak
 

Samtidigt som du masserar hans pung kan du toppa det hela med att ge honom oralsex. Vill du kunna ta den extra djupt så använd Throat Relax Spray som får musklerna i halsen att slappna av. Den har en god smak av söt choklad och fräsch mint.

Throat Relax Spray
 

Med en Ball Banger Ring kring penisroten kan både du och din partner njuta av kittlande vibrationer och daskande kulor.

Ball Banger Ring
Fler vibrerande ringar
 

Billy Rebell är sammetslen med en rejäl och mjuk pung för att stimulera dig extra. Den mjuka sleeven går att ta av och under finns då en slät hårdplaststav - två stavar i en! Han är även vattentät så att han kan följa med för en härlig stund i duschen. Vibrationerna är steglösa för att ge dig allt du vill ha - låt dig förföras!

Billy Rebell
Fler med pung
 

Låt Super Ball Sucker ta hand om stimulansen av pungen. Det sammetslena materialet kramar mjukt och försiktigt dina kulor samtidigt som vibrationerna gör känslan superb. Sitter på plats av sig själv så du kan ha händerna fria till annat trevligt.

Super Ball Sucker
Mer för manlig njutning
 

Baloo Ball Spreader kramar skönt åt runt penis och pung samtidigt som den särar på pungkulorna. Ringen ger en mer kraftfull erektion och pungselen skapar en skön tajt känsla kring testiklarna.

Baloo Ball Spreader
Fler ringar
 

En kul present eller en rolig överraskning innanför gylfen! Skaffa en stickad snopp- och pungvärmare som är perfekt för kalla dagar =)

Willy Warmer
Fler kul saker
 

När du vill ge din partner en större upplevelse äruppladdningsbara FF Strap On Strong Vibe Balls en utmärkt kandidat. Den är ihålig för att ge plats åt penisen men kan bäras av både kvinna och man. I toppen sitter en vibrator med 10 intensiva vibrationer som ger stimulans åt både honom och henne.

FF Strap On Strong Vibe Balls
Fler NYHETER
 
 

Visste du att:

Om mannen är upphetsad under en längre tid utan att få utlösning kan han få ordentlig värk i pungen, detta kallas "blue balls". En utlösning gör att smärtan försvinner.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Pappan frågade sin tioåriga son om han visste något om blommor och bin.
– Neej och jag vill inte veta något heller, sa han och börjar gråta.
Pappan blir förstås väldigt överraskad och försöker få fram vad det är frågan om.
– När jag var sex år fick jag veta att det inte finns någon tomte. När jag var sju berättade du att påskharen inte fanns. Ska du nu komma och berätta för mig att vuxna inte knullar på riktigt, så klarar jag inte mer!

Veckans Citat

"För att komma till källan måste man simma mot strömmen".

Stanislaw Jerzy Lec


Inga kommentarer: