söndag 4 oktober 2020

Tips för maxad orgasm

 


 

Vilda orgasmer

Drömmer du om att få vilda orgasmer? Styrkan i orgasmen kan variera från gång till gång men visst är det fantastiskt när det blir så där extra omvälvande. Vi ger dig tipsen som kan hjälpa till att underlätta eller förstärka orgasmen och låta den pulsera med extra kraft i din kropp. Orgasmen är oftast själva målet men underskatta inte vägen dit, den kan vara nog så tillfredsställande på sitt eget vis. Missa inte vårt test lite längre ner där du kan testa dina kunskaper om orgasm och utlösning!

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

99 kr  39 kr

Veckans värdekod

Starka muskler ger kraftigare orgasmer!
Gör knipövningar med knipkulor för en mer effektiv träning av musklerna i bäckenbotten. Använd värdekod WILD39 i kassan så köper du White Balls för bara 39 kr. Ord. pris 99 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-10-11

Mer om dessa kulor
 

Intensiv orgasm

Intensifiera din orgasm och ta den till en högre nivå. Ju skönare och intensivare orgasmer du får desto oftare vill du ha sex. Här får du tipsen för hur du kan öka kraften i orgasmen.

Läs artikeln här

Produkttips

Har du svårt att nå klimax? Då borde du prova pulserande tryckvågor. Denna unika funktion har fått många kvinnor att uppleva den efterlängtade orgasmen och andra kvinnor att få den mest intensiva orgasmen någonsin! Otouch Suck n Lick kombinerar tryckvågorna med skön värme för att öka stimulansen ytterligare. Dessutom kan du välja att bli stimulerad med mjuka sköna tungor som slickar över klitoris. Så mycket i en och samma leksak! Det öppnar upp för en fulländad klitorisstimulans!

Otouch Suck n Lick
Fler lufttrycksvibratorer
 

Stimulerande kräm för mannen som ger explosionsartad njutning och omedelbar effekt! Låt din partner smörja in cremen som en del av förspelet så blir det ytterligare ett skönt moment.

Shiatsu Man Power Cream
Fler stimulerande medel
 

Orgasmgel som ökar känsligheten i klitoris - en liten klick kan räcka för att göra dig vild och galen!
Massera in gelen kring klitoris och ge dig hän när det börja pirra och pulsera.

Feel Sensual Orgasm Gel
Fler stimulerande medel
 

Staven som ger dig stimulans på tre betydelsefulla punkter samtidigt. Roterande pärlor i slidmynningen, en vibrerande kanin för kraftfull klitorisstimulans och en analvibrator för mjuk stimulans där bak- allt för maxad möjlighet till en häftig orgasm.

Rabbit Triple Power
Fler Rabbitstavar
 

Många kvinnor har svårt att få orgasm under samlag när inte klitoris får tillräckligt med stimulans. Partner Plus är vibratorn som sitter på plats och bekvämt stimulerar klitoris under kärleksakten! Styr enkelt vibrationerna med fjärrkontrollen för att få den stimulans du behöver för att komma ihop med din partner.

Partner Plus
Fler samlagsvibratorer
 

Analkulor kan föras in en bit i anus för att sedan dras ut, snabbt eller långsamt, kula för kula. Detta kan ta klimax till en högre nivå och ge orgasmen en ny dimension.

Thai Beads Bankok
Fler analkulor
 

Astor AssGasm är en kombinerad analplugg och potensring som låter dig njuta av de mest explosiva utlösningar någonsin! Låt pluggen glida in och ge dig skön prostatastimulans samtidigt som ringen sätts runt penis och pung för en maxad känsla.

Astor AssGasm
Mer för prostatan
 

Snyggast i klassen! Cheeky Swarovski Wand andas lyx och har en äkta Swarovski kristall som knapp. Vilda vibrationer för dig som kräver kraftfull stimulans.

Cheeky Swarovski Wand
Fler NYHETER
 

Ny uppladdningsbar stilfull plugg som kan ta din njutning till oanade höjder! 10 intensiva vibrationer för maximerad anal stimulans.

Vibrating Crystal Probe
Fler NYHETER
 

Vad vet du om orgasm och utlösning?

Orgasmen är den sexuella njutningens höjdpunkt, men vad vet du mer om det som sker i detta klimax? Gör testet och se hur många rätt du får av de 10 frågorna!

Till testet

Veckans sextips

Var aktiv i dina höftrörelser under både förspel och samlag. Spänn musklerna i bäckenet och benen, dessa rörelser kan hjälpa dig att nå klimax!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En tämligen stressad och uppjagad kille kommer in i en liten ICA-butik i Skåne.
Han sliter åt sig fyra paket med kondomer och lägger dem tillsammans med sitt kreditkort på disken vid kassan.
Kassörskan frågar "Kod"?
Mannen svarar " Ja så in i h-e"!!!

Veckans Citat

”Det är gott att vara betydelsefull, men det är betydelsefullare att vara god”

Trini Lopez

Inga kommentarer: