måndag 1 juni 2020

Maximera njutningen


Dubbla njutningen

Ju fler punkter och områden som stimuleras samtidigt, desto större blir njutningen och intensiteten! Även genom att öka storleken för att uppnå töjning så kan man uppleva att det känns extra skönt. Det finns tips och trix plus sexleksaker som hjälper dig att uppnå maximal stimulans och som skapar överlägsna möjligheter att få uppleva häftigare orgasmer och djupare tillfredsställelse.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Spara 35%

Veckans värdekod

Explosivt klimax! En droppe av Holy Mary Climax Oil på kvinnans klitoris eller mannens ollon har en intensiv effekt som känns redan efter 15-30 sekunder. Känslan är värmande, pulserande och vibrerande och ger en rejäl skjuts mot oförglömliga orgasmer.
Använd värdekod HOLY i kassan så köper du Holy Mary Climax Oil för bara 149 kr. Ord. pris 229 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-06-07
Holy Mary Climax Oil

Sexig massage

Ge en sexig massage där du använder båda dina händer och dina intima delar. Fantastisk trippelstimulans för din partner och även för dig!
Läs här hur du gör

Produkttips

Humping Rabbit ger dig allt på samma gång - vibrationer mot klitoris, roterande kulor som stimulerar slidmynningen och sköna små juck för en känsla av penetrerande rörelse!
Visa Humping Rabbit
Visa fler rabbitstavar
Expand Rabbit kan du pumpa upp till ca 9 cm i diameter så den övre delen av staven blir som en ballong, vilket ger ett skönt tryck mot slidväggarna. Både staven och klitorisretaren vibrerar och du kan välja mellan 7 olika vibrationsval. Som gjort för extra intensiv njutning!
Visa Expand Rabbit
Visa fler uppumpbara
Den ultimata leksaken under kärleksakten... Double Diver är penisringen med extra allt! Ringen smiter åt runt penisroten och ger honom kraftfullare stånd samtidigt som hans känsla vid utlösning blir makalöst skön. Vibratorn ger henne skön klitorisstimulans samtidig som hon kan njuta av anal penetration med den ställbara staven.
Visa Double Diver
Visa fler vibrerande ringar
Stimulera klitoris från två håll för att explodera i sköna orgasmer! Gspot Dual har dubbla motorer som ger dig en tvåpunktsstimulans du kommer att älska. Tidigare testad i tidningar med höga betyg!
Visa Gspot Dual Blue
Visa fler G-punktsstavar
RO Zen 7 Speed Plug sitter runt penisroten, omkring pungen och in i analen. Du får hårdare och kraftfullare stånd samtidigt som du får njuta av vibrerande anal stimulans. Allt tillsammans kan bjuda på en explosiv tillfredsställelse!
Visa RO Zen 7 Plug
Visa fler pluggar
33 cm! Double Dunder med sina dubbla ändar och stora flexibilitet gör det möjligt att njuta dubbelt upp. De båda ändarna kan användas var för sig eller båda på samma gång för vaginal och anal stimulans. Perfekt även när du vill dela dildo med din partner så att ni kan njuta av den samtidigt.
Visa Double Dunder
Visa fler dubbeldildos
We Vibe Match har dubbla motorer och fjärrkontroll för att ge oöverträffad stimulans under samlaget. Perfekt matchning med stimulans av hennes klitoris och g-punkt, ihop med sköna vibrationer som ni båda känner och kan njuta av. Den stannar på plats av sig själv, så ni får händerna fria att stimulera andra lustfyllda ställen på varandras kroppar.
Visa We Vibe Match
Visa fler We Vibes
Med det naturtrogna överdraget Fellow Extension kan du öka måtten rejält. Bjud på en praktfull penetration med tilltagen längd och omkrets. Att bli ordentligt utfylld kan ge starka känslor av njutning. Överdraget minskar även stimulansen för honom så att kärleksakten kan förlängas.
Visa Fellow Extension
Visa fler penisöverdrag

NYTT FÖR DUBBEL NJUTNING

Hudfärgade Pleasure Duo Strap On och lila Passion Duo Strap On är perfekta för de kvinnor som både vill kunna få och ge njutning i sängkammaren. Dessa strap-on selar är utrustade med dubbla dildos, en kort för bäraren och en längre för mottagaren. Dessutom har de sköna steglösa vibrationer som tillfredsställer båda!
Pleasure Duo Strap On
Passion Duo Strap On

Veckans sextips

Ju fler kroppsdelar som berörs under kärleksakten desto mer stimuleras och vitaliseras hela kroppen. Använd därför både dina läppar, tunga, händer till att beröra så många kroppsdelar som möjligt.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

En äldre dam blev intervjuad på ålderdomshemmet. --- Säg mig fru Svensson, när hade ni sex senast?
- Tja, det var nog kring 1945...
- Jaha, då är det rätt länge sen!
- Ni ungdomar har då inget begrepp om tid... klockan är inte mer än 2030...

Veckans Citat

“Vi kan inte göra storverk, bara små gärningar med stor kärlek”
Moder Teresa

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: