onsdag 24 juni 2020

Den heta G-punkten


G-punkten - den heta zonen

Tillhör du dem som hittat g-punkten och kan njuta av extra häftiga orgasmer? Eller är du nyfiken på att utforska denna omtalade punkt? När G-punkten stimuleras så kan det underlätta orgasm och ge intensivare klimax. Dessutom kan man få både fontänorgasm och flera orgasmer på rad! Visst låter fantastiskt? Läs artikeln om hur man ger g-punktsstimulans och kolla in produkterna som kan göra stor skillnad. De hjälper dig att lyckas med sökandet efter g-punkten och gör stimulansen av området mer effektiv. Lycka till!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Halva priset

Veckans värdekod

Liten men naggande god! Girly Girly Mini G har en böjd topp för g-punktsstimulans och hela 10 sköna vibrationsmönster att välja bland. Använd värdekod GIRLYG i kassan så köper du Girly Girly Mini G för bara 115 kr. Ord. pris 229 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-06-28
Läs om Girly Girly Mini G

Hitta g-punkten

Vägledning från början till slut för att hitta och stimulera hennes g-punkt. Ge henne en oförglömligt intensiv orgasm!
Läs artikeln här

Produkttips

Favoriten från We-Vibe har nu uppdaterats med en helt ny teknologi som är lyhörd för dina önskningar och säkerställer en orgasm i världsklass! Nya We-Vibe Chorus är ultimat för att ge bekväm stimulans åt både klitoris och g-punkten under samlag eller på egen hand. Dessutom ett tekniskt underverk där du kan låsa upp massor av sköna funktioner om du väljer att ladda ner gratisappen! We Vibe Chorus finns i färgerna blå, lila och skimrande rosa.
Visa We Vibe Chorus Blue
Visa We Vibe Chorus Purple
Visa We Vibe Chorus Pink
Intense Lilo har bred och plan topp med små knottror vilket gör den speciellt effektiv för G-punktsstimulans. Den har dessutom hela 20 variationsrika vibrationslägen som är både kraftfulla och tystlåtna. En riktigt skön nykomling!
Visa Intense Lilo
Visa fler Nyheter
Storfavorit för G-punktsstimulans!
Den böjda formen, de steglösa vibrationerna och det fasta materialet gör den till ett oslagbart redskap när det gäller G-punkten! Med Slimline G Diamond kan du lättare skapa det intensiva tryck som krävs för att få uppleva en G-punktsorgasm.
Visa Slimline G Diamond
Visa fler stavar för G-punkten
Bunny Kiss ger dig dubbel stimulans när den mjuka toppen ligger an mot G-punkten samtidigt som den lilla kaninen vibrerar mot klitoris. Chans till intensivare orgasmer!
Visa Bunny Kiss
Visa mer för klitoris
Den optimala rabbitstaven för häftiga orgasmer! Formad för att stimulera g-punkten, samtidigt som den har unika tryckvågor som intensivt pulserar kring din klitoris. Obeskrivligt skönt!
Visa Satisfyer G spot
Visa fler Satisfyer
Magic Eidolon är en mobilstyrd vibrator som tar hand om g-punkts- och klitorisstimulansen på ett ytterst bekvämt vis. Dessutom är den fullspäckad med både roliga och sköna funktioner som du inte vill missa!
Visa Magic Eidolon
Visa fler mobilstyrda
G-punkten stimuleras bäst när mannen tränger in bakifrån, antingen när kvinnan står på alla fyra eller ligger på magen, helst med en kudde under sig. Denna sele ger ett bra grepp och underlättar sex bakifrån.
Visa FF Do It Doggie
Använd glidmedel för att förhöja känslan och göra massagen av g-punktsområdet extra skön och tillfredsställande. Waterglide Tingling har pirrande och stimulerande egenskaper som gör det lättare att uppnå en högre grad av upphetsning.
Visa Waterglide Tingling
Visa fler glidmedel
För dig som gillar en mer rejäl storlek är Classic Big Wilmer en god kandidat. En skön grovlek och en böjd topp som ger variationsrika vibrationer mot G-punkten!
Visa Classic Big Wilmer
Visa fler dildos med vibration
Testa vad du kan om G-punkten! Lite klurigt test med 10 frågor om G-punkten. Om du inte kan allt så har du möjlighet att lära dig något nytt.
Gå till testet!

Veckans sextips

Att det kan vara knepigt att hitta sin g-punkt kan bero på att punkten ibland ligger en bit in i slidväggen och därför blir svår att nå. Genom att trycka på nedre delen av magen utifrån kan det underlätta för g-punktsområdet att komma fram och det blir då lättare att stimulera. Det är viktigt att kvinnan är riktigt upphetsad innan man börjar söka efter g-punkten, området är annars svårt att hitta.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man och en ung kvinna satt bredvid varandra i första klass på ett flygplan. Kvinnan nös, tog en näsduk, torkade försiktigt näsan, och ryste till så att mannen lade märkte till detta, och det varade i kanske tio till femton sekunder.
Några minuter senare, nös kvinnan igen, tog en näsduk, torkade näsan, och ryste våldsamt igen…. Mannen gissade att kvinnan kanske hade en förkylning, men han var fortfarande nyfiken på rysningarna. Några minuter gick när kvinnan nös ännu en gång. Som tidigare, tog hon en näsduk, torkade näsan, hennes kropp skakade ännu mer än tidigare.
Mannen kunde inte hålla tillbaka sin nyfikenhet och vände sig till kvinnan och sa:
– Jag kunde inte undgå att märka att du har nyst tre gånger, torkat näsan och sedan ryst våldsamt. Är du OK?
– Jag är ledsen om jag störde dig. Jag har en mycket sällsynt sjukdom, när jag nyser får jag en orgasm.
Mannen, mycket generad, var fortfarande nyfiken.
– Jag har aldrig hört talas om detta innan, sa han.
– Tar du något för det?
Kvinnan nickade:
– Ja, peppar…

Veckans Citat

"Den största källan till njutning är omväxling"
Samuel Johnsson

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: