tisdag 9 juni 2020

Redo för sex
Förspelet 

Ibland kan vi vara så uppvarvade att vi inte riktigt "hinner" att känna lust. Förspelet är ett sätt för båda två att slappna av och låta kropp och sinne bli inställda och redo för sex. Förspelet kan se ut på många olika vis och kan till exempel innehålla kyssar, kramar, massage, smekningar, upphetsande ord, oralsex eller rollspel. Ett långt förspel som medför att passion och lust maxas gör att det blir lättare att få orgasm, samtidigt som den då brukar bli betydligt mer intensiv och explosiv.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Passa på!

Veckans värdekod

Massagestenarna Hot Stones kan värmas och läggas på kroppen för att ge en skön känsla av avslappning och välbehag. En bra start!
Ange värdekoden RELOAD i kassan så köper du Hot Stones för endast 59 kr.(Ord.pris 99 kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2020-06-14
Mer om Hot Stones

Veckans artiklar


Förspelet väcker upp lusten och förbereder kroppen rent fysiskt på att ha sex. Det finns många olika sätt att förbereda kroppen för sex. Läs våra tips!
Läs tipsen här
Det finns ställen på kroppen som främjar den sexuella förmågan och kan bidra till ökad lust. Läs och lär!
Läs om lustpunkterna

Produkttips

Bjud din partner på extra stimulerande oralsex med fiffiga vibratorn Maggie Oral Vibe!
Visa Maggie Oral Vibe
Visa fler Nyheter
Scratch n Sex Straight är skraplotten för sängkammaren! Se fram emot fyra veckor med heta vinster i form av nya sköna samlagsställningar att utforska.
Visa Scratch n Sex Straight
Visa fler Nyheter
Denna lilla fjäder är perfekt vid förspelet. Låt de mjuka fjädrarna leka och smeka över hela kroppen och ge lusten chansen att sakta vakna till liv. Den lätta beröringen får kroppen att bli extra känslig och mottaglig för mer stimulans.
Visa Sexy Feather
Visa mer för förspel
Massage är verkligen ett bra sätt att få kroppen i avslappning och redo att njuta. Lust Massage Wild Strawberry är värmande och innehåller naturens egna lustgivande aminosyror som ger en stimulerande och lusthöjande effekt. Den är både en massageolja och ett glidmedel så den kan användas både på kroppen och intimt. Ätbar dessutom så du kan slicka, leka och njuta.
Visa Unzip n Slide
Visa fler smaksatta oljor
Ett vibrerande ägg är perfekt att leka med under förspelet. Låt det kittla kroppens olika erogena punkter för att "egga" sexlusten. Tingling Berry Egg är uppladdningsbart och ger dig 12 olika vibrationsval att njuta av.
Visa Tingling Berry Egg
Visa fler vibrerande ägg
Ibland kan man fastna i rutiner och det är lätt att man alltid gör samma saker under förspelet. Då kan ett spel vara ett bra sätt att bryta det invanda mönstret. På varje kort i Sexleken finns det en intim fråga, en intim förpliktelse och en intim aktivitet.
Visa Sexleken
Visa fler spel
Låt henne njuta en stund av vibrationer under förspelet. Lek runt de känsligaste punkterna och få upphetsningen att öka och pulsera i kroppen. Honey Silver Bullet har 7 kraftfulla vibrationsmönster att variera med.
Visa Honey Silver Bullet
Visa fler klitorisvibratorer
Varför inte överraska honom under förspelet med en skön lösvagina? Trä den över dina fingrar och för den upp och ner längs hans penis så han blir extra stimulerad och styv.
Visa Finger Tweeters
Visa fler lösvaginor
Att leka med rollspel kan vara en upphetsande del av förspelet. Genom att gå in i en påhittad roll så är det lättare att agera annorlunda och släppa loss lite mer än vanligt. Vad händer om hembiträdet slarvat med damningen?
Visa Set Maid One Size
Visa fler dräkter

Veckans sextips

För att förlänga njutningen och förspelet kan ni bestämma att ni ska behålla kläderna på så länge som möjligt. Klä sakta av varandra plagg för plagg och fokusera så länge ni önskar på varje ny del av kroppen som blottas. Kom överens om att könsdelarna är en förbjuden zon tills dess att alla kläder är av.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en gång en kille som var flintskallig. Han hamnade i säng med en dam. Hon var lite blyg av sig och släckte sänglampan.
Han vill imponera med förspel så han började kyssa och slicka henne nerifrån tårna och jobbade sig uppåt, med flinten först.
Hon kände något stort och blankt komma närmare, värjde sig med händerna och sa förskräckt:
- Den där får du ta det lugnt med...

Veckans Citat

”Du missar 100% av de gånger du inte försöker.” 
Wayne Gretzky

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: