måndag 15 juni 2020

Intim midsommar


Intim midsommar

Bara några dagar kvar till den efterlängtade midsommaren! Kanske blir årets midsommar lite annorlunda detta år. Vi firar troligen med färre personer och mer intima möten. Inte desto mindre är midsommar en högtid i lusten och glädjens tecken! Jordgubbar, dans, lek, fest och inte minst hett sex på den magiska midsommarnatten... Vi tipsar om allt från passande sexleksaker, sköna dofter, kul lek och oförglömligt midsommarsex.
Mycket lust och midsommarglädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Sommarpris 39:-

Veckans värdekod

Ingen midsommar utan jordgubbar! Vad sägs om en intim massage med en skön massageolja som har smak och doft av söta jordgubbar och choklad. Använd värdekod MIDSUMMER i kassan så köper du massageoljan Love Nectar för bara 39 kr. Ord. pris 110 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-06-21
Läs om Love Nectar

Midsommarsex

Här ger vi tips på hur du förhöjer njutningen av midsommarsexet och hur du kan göra upplevelsen ännu lite mer stimulerande och spännande.
Läs tipsen här

Produkttips

Istället för sju sorters blommor under kudden och väntan på din prins så kan blommiga staven Bed of Roses göra dig lycklig och tillfredsställd direkt! Njut av de kraftfulla vibrationerna som du enkelt höjer eller sänker genom att vrida på locket i botten.
Visa Bed of Roses
Fler dildos med vibration
Är du singel och längtar efter en partner att tillbringa midsommarnatten med? Öka din attraktionsförmåga med en feromonspray!
Spray för att locka män
Spray för att locka kvinnor
Förbered dig på heta möten genom att göra din hud oemotståndligt len tillsammans med en ljuvligt förförisk doft och lusthöjande ingredienser!
Visa Massage Lotion Sinful
Visa Massage Lotion Tropical
Se till att vara laddad och redo med en liten vibrator som kan komma väl till pass när du behöver extra stimulans till din njutningspärla. Fyndigt utseende av ett läppstift som sitter smart placerat i ett strumpeband som kan döljas under kjolen.
Visa Garter and Lipstick
Visa fler klitorisvibratorer
Den mycket mjuka och sköna lösvaginan Cyber Snatch är en liten godbit att ha till hands under förspel eller vid egen tillfredsställelse. Den ribbade insidan ger härlig stimulans!
Visa Cyber Snatch
Visa mer för onani
Glidmedlet Holy Mary Sliding Gel har en mild värmande och stimulerande effekt. Fullkomligt fantastiskt att använda tillsammans med favoriten Holy Mary Climax Oil för att få en extremt intensiv orgasm. Gör midsommarsexet till ett oförglömligt minne!
Visa Sliding Gel
Visa Climax Oil
Sensuella och sexiga underkläder sätter en extra lustfylld ton inför nattens kärleksmöte. Floral Set kombinerar det läckert svarta med ett romantiskt blommönster. Setet består av strumpebandshållare och knappt skuren stringtrosa med blommönstrad front och lockande genomskinlig baksida.
Visa Floral Set
Visa fler sexiga kläder
Dags att förnya midsommarlekarna? Vi lovar att det blir många härliga skratt i detta spelet när ringar ska kastas över en väl tilltagen dildo!
Visa Willy Hoopla
Visa mer skoj
Let´s Talk About Sex är ett hysteriskt roligt spel med både avslöjande frågor och utmanande charader som rör ämnet sex. Få reda på mer om din partners eller dina kompisars tankar och syn på sex. Få svar på frågorna som du aldrig vågat ställa men alltid varit nyfiken på! Perfekt aktivitet framåt midsommarkvällen.
Visa Lets Talk About Sex
Visa fler spel
Squirting Cock har ett skönt verklighetstroget utseende och härligt grovlek. Som kronan på verket har den en sprutfunktion som gör det hela än mer realistiskt!
Visa Squirting Cock
Visa fler Nyheter

Veckans sextips

Strunta i underkläderna!
Den sexuella stämningen kommer att skjuta i höjden när din partner får veta att du är helt bar under din sommarklänning. Extra spännande att hitta tillfällen till små smekningar i smyg under midsommarfirandet.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en liten gosse som fick följa med sin pappa och bada bastu. Där i bastun satt en väldigt stor man och gossen tittade storögt.
Efter en stund sa gossen "vilka stora fötter farbror har"
Ja du, lille vän, dom här fötterna har gått långt dom, oj oj oj vad långt dom gått.
Efter ännu en stund säger gossen " vilka stora händer farbror har"
Ja du, lille vän, dom här händerna har arbetat mycket dom, oj oj oj vad dom jobbat.
Då tittar gossen lite längre ner och säger "men pinkat har farbror i alla fall inte gjort så mycket"

Veckans Citat

”Är man avslappnad nog för att sitta och titta på en nyckelpiga en stund, slipper man magmedicin till hösten”
Ernst Kirchsteiger

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: