måndag 29 juni 2020

Intima kyssar

Heta kyssar

Kyssar är en oslagbar start för att väcka åtrån och inte minst för att höja lusten för sex. Begränsa inte kyssarna bara till munnen utan låt dina kyssar nå många andra ställen på kroppen - nacken, fingrarna, låren, knävecken och sedan vidare till mer intima områden om du vill. Kanske är du redan grym på att kyssas men om du vill ha lite tips och samtidigt få reda på vad kyssar gör för gynnsamma saker med kroppen så läs vår artikel om Kyssarnas Magi.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Halva priset

Veckans värdekod

Lufttrycksvibrator som kysser klitoris och ger djup stimulans. Fylld med 35 minuters ren njutning. Använd värdekod KISS35 i kassan så köper du Satisfyer One Night Stand för halva priset 79 kr. Ord. pris 159 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-07-05
Läs om One Night Stand

Kyssarnas magi

Vad gör kyssar med oss egentligen och hur kysser man för att det ska bli så där fantastiskt bra? Läs artikeln om kyssarnas magi för att få svaren.
Läs om kyssarnas magi

Produkttips

En ny favorit! Penisringen som har det mesta ett par kan önska sig: uppladdningsbar, vattentålig och hela 12 olika vibrationsfunktioner. Den har dessutom ett minneschip och kommer ihåg exakt hur ni gillar det så den kan hämta den senaste funktionen som användes.
Visa Teasing Tongue Ring
Visa fler vibrerande ringar
Sköna mjuka läppar som sluter sig runt din penis och villigt tar dig på djupet. De stimulerande pärlorna, som vandrar upp och ner längs penisskaftet, kommer få dig att njuta till max!
Visa Optimum Blow Job
Visa mer för skön onani
Supersköna Rabbit G Kiss har en bred, vinklad G-punktsspets och en klitorisretare med mjuka knottror. Dubbla kraftfulla motorer som säkerställer att du blir fullt tillfredsställd.
Visa Rabbit G Kiss
Visa fler G-punktsstavar
Som en intensiv kyss på klitoris ger Kiss Clitoris Gel dig en helt fantastisk stimulans. En lite klick ger en pirrande effekt som gör dig känsligare för stimulans och får orgasmen att explodera!
Visa Kiss Clitoris Gel
Visa fler stimulerande medel
Smek, kyss och aktivera din älskades alla njutbara punkter på kroppen. Med Lick It Massage Gel kan ni njuta av massage och oralsex med smak av champagne och jordgubbar.
Visa Lick It
Visa mer med smak
Komplettera dina kyssar med en spännande vibrator som bärs i kinden. Speciellt skönt när du ska ge oralsex. Det blir en oförglömlig upplevelse för din partner!
Visa Surriga Surenda
Låt dig tillfredsställas av mjuka slickande tungor. Sqweel snurrar varv efter varv med 10 små härliga tungor som aldrig tröttnar. Tillsammans med glidmedel ger det en makalöst skön känsla av att få oralsex.
Visa Sqweel 2 White
Visa Sqweel 2 Black
Man Eater står med vidöppen mun för att locka in din penis och ge dig skön massage med sina vibrationer! Rolig att ge bort som present! Nu till reapriset 49 kr!
Visa Man Eater
Visa mer REA

Veckans sextips

Glöm inte att kyssas även efter sexet! Ge din partner ömma kyssar efteråt som förstärker hela upplevelsen och stärker banden än mer.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

En vacker sommarkväll sitter ett ungt kärlekspar på parkbänken.
Bredvid dem på samma bänk sitter en äldre man.
- Jag har ont i handen! säger tjejen.
Killen kysser hennes hand, tjejen fnissar och svarar:
- Nu gör det inte ont längre!
Efter en liten stund säger tjejen igen:
- Jag har så ont i kinden!
Killen kysser hennes kind och återigen säger tjejen:
- Nu gör det inte ont längre!
Den äldre mannen vänder sig till killen och säger med glappande löständer:
- Skulle du inte kunna göra något åt mina hemorrojder?

Veckans Citat

"Vänta inte på speciella tillfällen. Fånga de vanliga stunderna och gör dem extraordinära"
Orison Sweet Marden

Inga kommentarer: