måndag 25 maj 2020

Krydda sexlivet


Nyfiken på att prova något nytt?

Ibland är det lättare än man kan tro att förändra saker i sitt liv, inte minst när det gäller sexlivet. Med en gnutta mod, lite nyfikenhet och små medel kan upplevelsen bli totalt förändrad. Men man måste vara villig att testa något man tidigare aldrig gjort för att uppleva något nytt - är du beredd?
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Spara 150:-

Veckans värdekod

Riktigt kraftfulla vibrationer med 15 olika lägen förpackade i 11 cm klassisk och diskret design. Uppladdningsbar och vattentålig. Använd värdekod HONEY i kassan så köper du Satisfyer Mini Honey för bara 249 kr. Ord. pris 399 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-05-31
Mer om Satisfyer Mini Honey

Krydda sexlivet

Vilka ingredienser tar du med dig i sexlivet? Kanske krydda med något nytt eller ta bort någon del som inte fungerar så bra? Du kan påverka resultatet mer än du kanske tror!
Läs här
Duo Male är en leksak med flera sköna möjligheter! Supermjukt material med riktig hudkänsla och realistiska pungkulor. Inuti skaftet finns en stimulerande tunnel för mannens njutning. Duo Male kan användas både som manlig onaniprodukt och under samlag när man önskar en längre och kraftigare penetration. Den kan även träs över en stav och vips har man en modell XL att njuta av!
Visa Duo Male
Visa fler Nyheter

Sex & produkttips

Förläng samlaget

Går det lite för fort ibland? Ett smart och skönt sätt att förlänga kärleksakten, är att använda en dildo en stund mitt i samlaget. Hon får fortsatt stimulans medan han får chansen att stilla sig lite. De flesta tycker det är eggande att se dildon penetrera, med full översikt. Det ger även bättre möjlighet att stimulera klitoris under tiden.
Visa Magic Stud
Visa fler dildos

Imponerande stånd

Gör penisen riktigt hård och ådrig med en ring som kramar åt ordentligt runt roten. Mer stimulans för henne och kraftigare stånd för honom med en ny och speciell känsla vid utlösningen.
Visa Dual Support Ring
Visa fler ringar

Nya ställningar

Med en sexgunga kan ni få tillgång till helt nya sköna ställningar. En höjdare för både samlag och oralsex!
Visa FF Fantasy Swing
Visa mer för positioner

Stimulera med munnen

Släpp loss och lek med olika godsaker på huden! Vispad grädde, glass eller en smaksatt olja på din partners kropp som du sedan sakta kysser och slickar i dig. Din partner kommer skälva av välbehag.
Visa Love Nectar Smultron
Visa fler smaksatta oljor

Byt roller

Hur känns det att "sätta på" sin partner? Är ni nyfikna på att byta roller och låta henne penetrera honom där bak? Med denna strap-on följer det med två dildos i olika storlek så ni kan välja det mått som känns bäst.
Visa Strap-On Duo
Visa fler strap-on

Tryck mot anus

Gå inte miste om en mycket erogen zon som kan ta din njutning till en högre nivå! Även om analsex känns främmande för dig så testa ändå att stimulera med ett finger som bara trycker mot utsidan av anus. Använd gärna en fingerkondom som hjälper till att göra stimulansen hygienisk och bekväm.
Visa Finger Condoms
Visa fler analprodukter

Mild smärta

Växla mellan att smeka och kittla, till att snärta ett område på kroppen med piskans silikontrådar. Mild smärta under sex kan förhöja hudens känslighet och göra dig mer upphetsad.
Visa Tease & Please
Visa fler piskor

Begränsa rörelse

En vanlig sexuell fantasi är att ha sex där den ena partnern är bunden. Vill ni båda utforska vad begränsad rörelse kan medföra för er njutning är det viktigt att det sker med ömsesidig tillit, respekt och omsorg.
Visa Ouch Leather Cuffs
Visa fler fängsel

Veckans sextips

Släck lamporna och ta fram en ficklampa. Guida din partner över din kropp genom att lysa på delar du önskar att din partner ska smeka, massera, kyssa eller använda tungan på. Låt din partner utforska och tillfredsställa dig. Även de delar som i vanliga fall inte upplevs som ett sexuellt område kan bli nog så upphetsande när all fokus och uppmärksamhet hamnar där.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Gubben och gumman hade sex, då det ringde på dörren.
Gumman sa:
– De ring på döra!
Gubben drog ut sin penis en stund och fortsatte sedan.
Gumman sa igen:
– DE RING PÅ DÖRA!
Gubben verkar inte vilja höra, utan drar ut den igen och fortsätter sedan i lugnt tempo. Då skriker gumman för allt hon är värd:
– DE RING PÅ DÖRA!
Gubben svarar då:
– Jaha, jag trodde du sa: den gled in i röva!

Veckans Citat

”Sann kärlek är inte känd för vad den ber om, utan för vad den ger.”
Jacinto Benavente

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: