måndag 6 juli 2020

Högsäsong för sexSex på nya ställen

Det är högsäsong för kärlek, sex och passion - solens välgörande ljus får vår sexuella energi att skjuta i höjden.Ta vara på sommarens alla möjligheter när det gäller ditt kärleksliv. Passa på att utforska nya delar av din njutning och låt kreativiteten flöda. Missa inte våra glödheta tips för nervkittlande sex utomhus! Passa på att göra sköna klipp med veckans värdekod som ger dig 100 kr rabatt när du handlar för minst 500 kr.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

100:- rabatt

Veckans värdekod

Passa på att förgylla sommaren och semestern med nya sköna sexleksaker. Under några dagar får du 100 kr att handla för när du beställer för 500 kr eller mer!
Använd värdekod SEXSEASON i kassan så får du ett direkt avdrag på 100 kr Gäller t.o.m. 2020-07-09

Hett sex ute

Just nu är dagarna långa och nätterna kan bli så där härligt ljumma. En perfekt tid att ha passionerat sex ute i det fria. Här får du glödheta tips för bästa sexet utomhus!
Läs de heta tipsen här

Produkttips

En dildo med sugpropp ger dig massor med möjligheter att få skön penetration med händerna fria. Elisas sugpropp fäster bra på alla släta ytor och du kan vinkla den för att få din favoritposition. Testa på ytterdörren, trädgårdsmöblerna, bagageluckan på bilen eller annat spännande ställe som är lämpligt just där du är. Släpp lös fantasin!
Visa Elisa
Visa fler med sugpropp
Under sommaren har vi mer sex och kanske fler sexpartners. Glöm inte att skydda dig när du njuter av intima möten i sommar. Varför inte en kondom som både smakar och luktar av tropiska frukter? Eller en med uppfriskande och pirrig mint? Nu prissänkta!
Visa Pasante Tropical
Visa Pasante Mint
Visa alla kondomer
Ska du resa iväg på semestern? Då är smidiga och diskreta Satisfyer PRO Traveler helt enkelt oumbärlig. Satisfyer är det självklara valet när det gäller klitorisstimulans. Tillfredsställer med unikt lufttryck som ger dig makalösa orgasmer - varje gång!
Visa Satisfyer Traveler
Visa fler med lufttryck
Vid vissa tillfällen kan erektionen svikta då man minst önskar det. En ring runt penisroten hjälper dig att hålla ett kraftigt och stabilt stånd. Perfekt litet hjälpmedel att ha i fickan så du har det nära tillhands. Kul att ta på även om du bara vill ha en imponerande hård och ådrig penis. När du köper 3 packen Donut Rings kan du välja färg efter tillfälle och humör.
Visa Donut Rings 3p
Visa fler ringar
Praktiska små älsklingar att ha med i väskan så att du alltid är redo. Ger dig smidigt den klitorisstimulans som behövs för stunden. De mjuka vibrationerna startas med ett enkelt knapptryck. Det finns två stycken i paketet så du kan få stimulans på flera punkter samtidig eller så kan du låta din partner njuta av den ena.
Visa Mycero
Visa mer för klitoris
På sommaren är det extra lockande med sex i vattnet. Då kan det behövas lite extra glid eftersom vattnet sköljer bort det mesta av kroppens egna glidvätskor. Silikonbaserade glidmedel löser sig inte i vatten lika snabbt och är därför perfekt för att ge en behaglig känsla när du har sex i havet, poolen eller sjön. Eros Woman Silicone Care innehåller både E-vitamin och Aleo Vera för att ge extra hudvårdande effekt.
Visa Eros Woman Silicone Care
Visa fler silikonglid
Ge varandra en extra våt och hal massage ute i det fria om du har en undanskymd vrå i trädgården eller på uteplatsen. Eros NURU Sliding Massage blandas med vatten så du kan använda generösa mängder som ger en riktigt läcker massage.
Visa Eros NURU
Visa fler massageprodukter
Flip Loop Balls är kulor som kan föras in i slidan i samband med samlag för att ge punktmassage för båda. Kulorna är lite större med sin diameter på 2,5 cm och enkla att få ut med hjälp av snöret. De kan även användas som knipkulor om du upplever att "vanliga" knipkulor känns för stora i storlek.
Visa Flip Loop Balls
Visa fler samlagskulor
Mer om Leo Bullet
Visa fler Nyheter

Veckans sextips

Efter en dag i solen behöver huden omvårdnad – erbjud din partner en skön massage med en svalkande after sun. Massagen ökar kroppens oxytocinnivå som förstärker den sensuella känslan och får er att komma i stämning för erotik.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en dräng som var ute och arbetade i bondens trädgård. Plötsligt kommer han inrusande till bonden och berättar att han fått ett getingstick rätt på ollonet. Bonden, vis som han är, kommer med ett briljant tips:
”Häll upp grädde i ett glas och stoppa ner ollonet, så ska du se att det svalkar skönt”, sa bonden.
Drängen gjorde som han hade blivit tillsagd. När han stod där med snoppen i glaset inne i ladugården så kom pigan plötsligt in.
Hon blev ståendes, helt chockad – och bara stirrade.
”Vad stirrar du på? Här finns väl inget som du inte har sett förut”, sa drängen irriterat.
Pigan svarade:
”Visst, nog är det sant – men jag har ju aldrig sett när du laddar den…”

Veckans Citat

"Livet är som en kontorsstol - det gäller att ha rätt inställning"
Okänd

Inga kommentarer: