tisdag 29 januari 2019

Sex med fantasi






Fantasi och kreativitet i sexlivet


När det gäller sex så är det många av oss som håller sig inom sin "trygghetszon", men ibland så krävs det lite fantasi och kreativitet för att det inte ska bli ointressant och förutsägbart. Oavsett om du har sex tillsammans med någon eller tillfredsställer dig på egen hand så är tendensen att göra som man brukar göra. Utmana dig själv att testa något helt nytt! Spana in de spännande nyheterna också - garanterat värda att testa!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




29 kr


Veckans värdekod

Tärningar som hjälper er att upptäcka nytt att njuta av. Slå båda tärningarna och inspireras av kombinationen som dyker upp. Använd värdekod LOVEDICE i kassan så köper du Glow Love Dice för 29 kr. Ord. pris 59 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-02-03





Testa nytt

Känns sexlivet lite fantasilöst? Det behöver inte vara så stora eller dramatiska förändringar som behövs för att lyfta sexlivet. Läs våra tips och bli inspirerad att testa något nytt redan idag!


Nytt i butiken




Screaming O Tongue

Tungvibrator för ett extra njutbart oralsex.
 
Elegance Dazzling

Unik klitorisstimulator med vibrationer och roterande kula.
 
Lets Talk About Sex

Lets Talk About Sex - Spelet med avslöjande sexfrågor.




Storsäljare åter i lager!





Produkttips


Smek och massera varandra över hela kroppen och upplev intensiv stimulans och njutning med en omväxlande kylande samt värmande känsla. Cool n' Warm Lust Gel är ett stimulerande medel för hela kroppen, innehållande L-Arginin som retar den sexuella aptiten och ökar blodtillförseln.







Intimt Sängsnack är sex, kärlek och passion i en liten ask. Spelet innehåller 52 kort med en intim fråga och en intim utmaning på varje kort. Perfekt för att bryta det invanda mönstret.






Tillför extra stimulans under kärleksakten! Partner är en u-formad vibrator som är speciellt anpassad för att kunna användas under samlag för att skänka njutning för båda parter. Även perfekt att använda vid ensamma lekar för en bekväm stimulans. Motorn sitter i den större delen, som ligger mot klitoris och har 10 olika vibrationsval att utforska och njuta av.






Testa smekande stimulans! Slickhjulet Sqweel har mjuka men spänstiga tungor som sveper över klitoris och ger en helt annan känsla än vad en vibrator gör. Använd rikligt med glidmedel för att få en behaglig stimulans. Perfekt både under förspel och för en annorlunda onanistund.





HOT PULSE III är en unik leksak som tar den manliga onanin till en helt ny nivå. Den fungerar även kring en slak penis. Dessutom kan den användas som massager i förspelet och låter båda njuta samtidigt av de djupgående svängningarna som ger kraftfulla och långvariga orgasmer.





Har ni testat anal stimulans någon gång? En liten plugg kan göra njutningen mer intensiv och det är alltid spännande att utforska nya områden att njuta av. Töjningen och trycket mot ändtarmen stimulerar nerver som gör att orgasmen förstärks. Silicone Diamond Pink är en liten, mjuk och syndigt snygg plugg som kan ge en skön kick.







När du använder en ögonbindel blir kärleksakten både spännande och mer intensiv, då du koncentrerar dig mer på beröringen och känslan. En ögonbindel kan även minska eventuell blyghet och göra dig mer bekväm att släppa loss.






Veckans sextips

Fixa en nystart genom att ragga upp varandra på nytt. Välj en offentlig plats, var er själva, men låtsas att ni aldrig har träffats tidigare. Gör det lite på kul och med glimten i ögat, men ändå halvt på allvar. Flirta och attraheras av varandra och känn hur attraktionen och spänningen ökar.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var på västkusten. Plötsligt hördes rop ur mörkret på stranden. En man som var ute och kissade hunden skyndade fram och där låg fiskaregubben Persson och hans gumma i ett fiskenät helt nakna.
Mannen tog fram en fickkniv och lossade försiktigt nätet och sa:
- Men varför gjorde ni det här???
- Jo, sa gubben, gumman ville ju så gärna testa det här nya med nätsex...


Veckans Citat

"Du kan aldrig planera framtiden med hjälp av det förflutna"
Edmund Burke


Inga kommentarer: