måndag 4 februari 2019

Överraska med sexiga presenter





Kärlek och romantik


Snart är vi framme vid Alla hjärtans dag den 14/2, en dag då kärlek och romantik står i centrum. Kanske tänker du överraska din älskade med en blomma och fin choklad eller kanske ett restaurangbesök? Tillför det lilla extra i år och utöka din uppvaktning med en erotisk present som visar att du bryr dig om din älskades njutning och välmående.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




Love price


Veckans värdekod

Vackra röda rosenblad som du kan sprida ut på t.ex. sängen för att förstärka den romantiska stämningen. Kan användas om och om igen. Använd värdekod REDROSE i kassan så köper du 150 st konstgjorda rosenblad för bara 15 kr. Ord. pris 39 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-02-10





Sex och kärlek

Här behandlar vi ämnet sex och kärlek med bland annat en närmare förklaring på vad kärlek innebär och hur du ökar attraktionen. Du kan även ta pulsen på ditt förhållande med ett spännande test för par.



Hjärtliga Nyheter



Kärleksfullt utformad klitorisvibrator i ergonomisk hjärtformad design och hudvänligt material.


RO Purple Heart ger sensuell massage till både intima områden och spända muskler.





Produkttips


Amour Remote Bullet ger en känsla av lyx och romantik. Med detta vibrerande ägg, gjort i sammetslent silikon med en lätt struktur av en diamant, kan hon njuta av härliga vibrationer med stil. Den hjärtformade kontrollen låter er styra ägget trådlöst och möjliggör frihet och spännande lekfullhet.
 







Amour Rose String S/M är en ros med en gömd överraskning för speciella tillfällen så som Alla Hjärtans Dag. Innanför rosens blomblad finns ett par stringtrosor i storlek Small/Medium. Perfekt romantisk gåva!







Liten, vattentät och läckert röd vibrator med gnistrande strassdetaljer. Den matta och lite silkiga ytan känns mycket behaglig mot huden. Perfekt för att varsamt stimulera både insidan och utsidan.
 







Diskret fodral som ger mannen skön stimulans med sin räfflade insida. Materialet känns som len hud och flexibiliteten gör omslutningen mycket angenäm. Rekommenderas både för stimulans på egen hand eller som en tillfredställande del av förspelet.







Överraska honom med kulor som masserar hans känsligaste ställe...Två sensuella pärlor som förs in i slidan och ger extra stimulans för er båda under samlag.
 







Låt orden "jag älskar dig" förstärkas lite extra genom att ge din älskade en kärleksfull massagestund. I Love You Vanilla Massage kan användas även intimt och du kan lugnt kyssa och slicka då den är ätbar.







Lovely Heart Vibe är ett mellanting av vibrerande ägg och minivibrator. Att njutas av som en penetrerande stav eller användas som t.ex. klitorisvibrator. Det finns 10 olika vibrationer som känns skönt kittlande utan att upplevas som skarpa och intensiva. Kontrollen har formen av ett litet hjärta och passar därför extra bra att ge som en kärleksfull gåva.







Denna hjärtformade ask innehåller 21 ihoprullade lappar med en lustfylld utmaning på varje lapp att utföra. Mini Erotic Heart tar dig och din partner på ett erotiskt äventyr.







Veckans sextips

Mer romantik är nyckeln till mer njutbart sex. En undersökning visar att både kvinnor och män upplever att romantiska inslag i sängkammaren hör till något av det mest attraktiva som finns. Mycket kel, många kyssar och romantiska ord under sexakten får oss att njuta mer. Förbered gärna rummet med tända ljus, mjuka filtar, god doft och andra romantikhöjare för att förstärka den romantiska känslan.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En ungkarl stegade in på lokaltidningens redaktion och ville sätta in en annons under rubriken Bekantskap sökes.
Han berättar för tidningsredaktören vad han funderat på att det ska stå i annonsen- "Ungdomlig man med intresse för naturen, som gillar mysiga hemmakvällar över ett glas rödvin och tända ljus söker kramgo tjej"
-Vill du ha in den med detsamma? Undrade redaktören.
- Ja det är väl klart, men kan man verkligen skriva det i annonsen?


Veckans Citat

"Vart du än går, gå med hela hjärtat.".
Konfucius


Inga kommentarer: