tisdag 22 januari 2019

Kramgott i sexlivet





Kramgott


Visste du att det händer massor av bra saker i kroppen när vi kramas? Det är inte bara sexlivet som gynnas av mycket kramar. Kramar och närhet är en nyckel till allt från bra immunförsvar och god energi till lust och tillfredsställelse. Dessutom är det alldeles gratis att kramas så alla kan få ta del av allt det positiva i kramens effekter :) Imorgon är det kramens dag och en liten påminnelse om att krama varandra så mycket som möjligt - men fortsätt kramas alla andra dagar också, ett lätt sätt att må bra helt enkelt. Spana in tipsen på riktigt kramgoa leksaker som också ger dig njutning och tillfredsställelse.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig



59 kr


Veckans värdekod

Även vid massage frigörs ett må-bra-hormon som ökar välbefinnandet. Njut av denna ätbara massageolja som har smak och doft av choklad och gräddkola. Använd värdekod FEELGOOD i kassan så köper du Massage Orgasm för bara 59 kr. Ord. pris 110 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-01-27





Hälsopiller

Kramar är rena hälsopillret, känner du till alla positiva effekter kramar har? När du låter kramen vara lite längre så kommer en rad fantastiska processer ta fart. Toppa det hela med en orgasm så får du ytterligare goda verkningar i kroppen.


Produkttips



Nyinkomna dildon Real Deal Nick är snarlik den äkta varan, både till utseende och känsla. En nätt kvalitetsdildo tillverkad i mycket lent och verklighetstroget material som är oemotståndlig att kela med. Inuti skaftet på dildon finns en solid kärna "Dual Density - Flexi Shaft", som gör att den mjuka dildon har en styvhet med samtidigt är flexibel. I botten finns en sugpropp för att du ska kunna njuta fullt ut med händerna fria.







Wet Desire har den unika egenskapen att det enbart behövs vatten för att få en våt och hal upplevelse. Lösvaginan passar bra i handen och ger en mycket hudlik och sammetslen känsla. Innanför de mjuka läpparna finns en tight kanal med tillfredsställande struktur som ger dig mesta möjliga njutning.







Mr Skin är en fantastiskt mjuk och kramgo stav med rejält omfång. Du kan välja mellan 10 olika vibrationsmönster för att hitta dem som tillfredsställer dig bäst. Du kan även ta med vattentåliga Mr Skin i duschen för våta äventyr.







Vad sägs om en skön omslutning och en effektfull klitorisstimulans? Inspire Flickering har en vibrerande och mjuk liten tunga med fladdrande rörelser. Inspire Pulsning har istället en mängd spröt som vibrerar över din känsliga punkt. Båda två är uppladdningsbara och erbjuder flera olika vibrationshastigheter och härliga vibrationsmönster för din totala tillfredsställelse.








Låt detta supermjuka vibrerande fodral ge dina kulor en varsam omfamning och skön pungmassage som förstärker din njutning. Super Ball Sucker är mycket flexibel och har en sammetslen yta som ger en behaglig känsla. Vibratorn har 7 varierande vibrationsval som du enkelt ändrar med ett knapptryck.





Med en ring som kramar kring roten av din penis så blir du hårdare, ådrigare och mer kraftfull. Känslan vid utlösning blir annorlunda och ofta kan man njuta lite längre. Dual Support Ring har även en mjukare ring som sätts runt pungen för en ytterligare dimension i känslan.







Ta ut frustration eller stress genom att krama Squeeze Willy. När du trycker på den så känns det nästan som lera och du kan modellera fram en lite annan form, innan den återgår till ursprungsformen. Plattan i botten gör att den står stolt och stadigt.









Veckans sextips

Testa att knipa regelbundet med slidmusklerna under samlaget. Det kan göra att det känns helt annorlunda och ger en trängre känsla och ökad stimulans. Genom att knipa rytmiskt kan man även hjälpa orgasmen på traven.



Veckans roliga bild

Veckans roliga

Tre elever gick till rektorns kontor. De hade skickats dit av sin lärare för att de inte varit snälla.
Rektorn frågar den första eleven:
– Vad har du gjort?
Eleven svarar:
– Jag erkänner. Jag har kastat sten i vattnet!
Då säger rektorn:
– Det var väl inget farligt? Konstigt att läraren har skickat hit dig, men du får gå, att kasta sten är inget brott!
Sen kommer den andra eleven.
– Och vad har du gjort? frågar rektorn.
– Jag har också kastat sten i vattnet!
– Vad konstigt att lärarna skickar hit elever som har kastat stenar i vattnet … nåja, du kan gå.
Strax kommer den tredje eleven.
– Jaha … och varför kommer du hit?!
– Det är jag som är Sten…


Veckans Citat

"Det är inte lycka som gör oss tacksamma, utan tacksamhet som gör oss lyckliga"
David Steindl-Rast


Inga kommentarer: