torsdag 3 januari 2019

Dagar att älska hett


Njut av ledigheten


Dan före dopparedan och uppesittarkväll! Mycket att pyssla med men varför inte lägga in lite vuxenmys som en magisk avslutning på kvällens alla julförberedelser. Många har en skön och lång ledighet framför sig och förhoppningsvis finns mycket tid för njutning dessa dagar. Vi på Lustjakt tar inte ledigt, då vardagarna mellan jul och nyår är en av våra största perioder. Vi kommer att finnas här och packa alla era order, så passa på att njuta av er ledighet med lite nya roliga produkter. Missa inte nya Satisfyer!
En god jul med mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Veckans klipp - för dig
Värmande massageGe en het massage! Massage Nectar Strawberry Vanilla är smaksatt och ätbar, så du kan massera, kyssa och slicka. Massageoljan utvecklar skön värme när du masserar eller blåser på den.

Känn mer

Lek med kroppens sinnen, låt hudens känselkroppar få testa på kall snö nu i jul eller kanske en het hot stone massage, alternativt bara mjuka oljiga händer över hela kroppen. Ägna dig åt din käresta och njut tillsammans.


ProdukttipsStimulerande medel ökar blodgenomströmningen och känsligheten i underlivet. De kan vara värmande eller kylande och även ge en bultande eller pirrande känsla vid användning. Här är en pirrande och kylande variant

Storsäljaren Oh Holy Mary är en riktigt het och varm stimulerande olja för dig som vill ha mycket hjälp på traven och intensiva orgasmer.

Denna läckerbit i tåligt glas kan du kyla eller värma lätt, för att ge en extra dimension och ökad känsla under användandet. Våg-strukturen är uppskattad då den ger ytterligare stimulans både vid anal och vaginal penetration.Vardagarna rullar på i ett rasande tempo så de flesta av oss vill ha mer tid för varandra. Att ge sin partner en underbar Yoni & Lingam massage, brukar ge stor utdelning! Filmen finns både på DVD och USB och den är enkel att följa. En del för mannen och en del för kvinna. En oförglömlig upplevelse!NYHET!
Det senaste från Satisfyer har precis kommit in - rykande het och uppdaterade Satisfyer PRO 3. Helt ny och läcker design, med samma populära lufttrycksvågor men även sensuella vibrationer som kommer att ge dig maxad njutning. Denna Satisfyer är lik en elegant panter på jakt efter att ge dig nästa klimax – den är graciös och kraftfull!Gör fina fynd under julledigheten!


Veckans sextips

Sätt en ögonbindel på din partner, så blir det extra spännande då hon/han inte vet vad du ska göra, var någonstans på kroppen. Använd kyla och värme för att förstärka känslan. Andas tex. ut varm luft nära könet men utan att nudda.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Papegojan knaprade i sig husses alla Viagra. Blev heltokig och skulle sätta på allt! Husse tröttnade till slut och stoppade in honom i frysen, så att gojan skulle lugna ner sig. Efter 2 timmar öppnar husse frysen och där sitter papegojan svettig och flämtar.
-Hur kan du vara svettig? frågar husse.
Papegojan svarar hest - Har du försökt få isär benen på en djupfryst kyckling!!?


Veckans Citat

"Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.”
 
Margaret MeadInga kommentarer: