torsdag 3 januari 2019

Bättre sex 2019

Nya möjligheter


Ett nytt år är på ingång, en ny start, en ny möjlighet och ett perfekt tillfälle att förändra och förbättra. Hur har ditt sexliv sett ut under 2018? Är det kanske något du blivit nyfiken på men ännu inte utforskat? Låt 2019 bli året du låter dina drömmar få luft under vingarna och din njutning får den plats den förtjänar.
Gott Nytt År med mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
69 kr


Veckans värdekod

Praktisk dildo som är mjuk och flexibel med två olika storleksändar, vilket gör att du kan använda den vid både vaginal och anal stimulans. Använd värdekod NY2019 i kassan så köper du Blue Penis för bara 69 kr. Ord. pris 119 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-01-06

Veckans artikel

Sugen på att njuta mer under 2019? Här hittar du många tips och råd inom olika områden som kan förbättra ditt sexliv.


Produkttips
Satisfyer Men Heat Vibration är en av de senaste nyheterna från omåttligt populära Satisfyer! Slut ögonen och njut av den totala extasen som denna varma och vibrerande kärlekstunnel ger dig!
Är du sugen på att hitta g-punkten och kanske till och med få uppleva en oförglömlig fontänorgasm? Slimline G Impulse är staven som ger dig de bästa förutsättningarna för rätt stimulans.Vill du ta orgasmen till en ny nivå? Penny Rabbit ger dig trippelstimulans som gör att orgasmen kan bli mycket mer intensiv - effektfull pärlmassage i kombination med rotation och klitorisstimulans!
Gillar du oralsex? När du vill känna känslan av ett skönt sug kring ollonet kombinerat med olika vibrationer, är FF Head Teaser din villige vän som tar hand om din njutning om och om igen.Längtar du efter en kraftfullt sugande klitorisstimulans? Shibari Beso är en mycket speciell leksak som med sitt mjuka munstycke ger dig en intensivt sugande och pulserande effekt som stimulerar klitoris på ett unikt sätt. En oförglömlig upplevelse!Både kvinnor och män kan få stor tillfredsställelse av anal stimulans då anus är en mycket erogen zon. Är du nyfiken men inte riktigt vågat prova ännu? Detta kit innehåller det mesta du kan behöva för att börja utforska den anala njutningen.

Mellandagsrean är i full gång! Fyll på förrådet av lustfyllda produkter till fyndpris!


Veckans sextips

Ta en stund och fundera på vad du uppskattar i ditt sexliv och vad du skulle vilja ha mer av eller om det finns något nytt du vill prova. Skriv ner och dela gärna med din partner. Bestäm vilka delar du faktiskt vill utforska och gör en plan, få dina drömmar att hända!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Lille Olle hade en vacker storasyster som hette Anna. En dag när Anna kom ut från duschen med handduken omsvept runt sig sa Olle:
- Anna, du kan väl ta av dig handduken.
- Nämen Olle! Vad är det du säger? Nog vet väl du hur en tjej ser ut naken?!
- Snälla, snälla, snälla.
- Okej då.
Anna tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Olle såg först mycket nervös ut, men drog efter ett tag en lättnadens suck och sa:
- Vilken tur, det var inte sant - en kompis till mig sa att du hade fått k*k i helgen!


Veckans Citat

”Dröm som om du lever för evigt, lev som om du kommer dö idag”
James Dean


Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Kristevik 421

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥
Inga kommentarer: