måndag 7 januari 2019

Gör kärleksakten ännu skönare






Öka känslan under samlaget


Rent fysiskt så kan vi inte komma varandra närmare än när vi förenar oss genom samlaget. Det är en fantastisk njutningsfull gåva att få ge och ta emot en annan person med hela sin kropp. Höj njutningen en extra nivå med hjälp av sexleksaker som ger optimal och bekväm stimulans under samlaget och tar er till en explosiv avslutning. Klicka också in på artikeln med tips och vägledning för hur ni på olika sätt kan variera och uppdatera den klassiska missionärsställningen till nya spännande varianter att njuta av.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Veckans klipp - för dig




 99 kr


Veckans värdekod

En vibrerande ring ger båda det lilla extra vid samlaget. Kraftfullt stånd och skön klitorisstimulans på samma gång! Använd värdekod RING99 i kassan så köper du Rabbit Cock And Ball Ring för bara 99 kr. Ord. pris 229 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-01-13



Förnya klassikern

Missionären är en klassiker vad gäller samlagsställningar. Trots att det är den vanligaste ställningen så anses ofta missionären som fantasilös och gammalmodig. Med enkla förändringar så kan ni uppdatera missionären och variera njutningen. Läs, inspireras och testa!


Produkttips



Den ultimata samlagsprodukten!!! Placeras så att den vibrerar mot klitoris och g-punkt och sitter bekvämt i under samlaget utan att vara i vägen. Mannen känner också av vibrationerna och stimuleras samtidigt. Storsäljare med toppbetyg + + + + +







Tunga små kulor som du stoppar in i slidan vid samlag. De rullar runt och ger skön massage för mannens ollon och stimulerar lustfyllda punkter inne i slidan. Detta set innehåller tre par kulor med olika vikt och storlek så att du kan variera och utforska de olika möjligheterna.







Att ha samlag bakifrån, så kallad doggie style, gör att penetrationen blir djupare. Dessutom kan penisen lättare träffa kvinnans g-punkt som gör att det blir extra skönt. Denna sele ger ett bra grepp och gör det lättare att komma nära och djupt.





Med en vibrerande plugg i hennes rumpa blir det extra skönt under samlaget. Vibrationerna känns igenom slidväggen och det blir en trängre känsla. Analstimulans under samlaget kan dessutom göra att hennes orgasm blir mer intensiv.







Spännande string som ger båda stimulans under samlaget. Kulorna löper ner längs blygdläpparna och runt slidmynningen och stimulerar de känsliga nerverna som förgrenar sig ner från klitoris. Samtidigt ger kulorna honom en otroligt skön massage runt penisskaftet under samlaget. Precis ovanför kulorna finns det en liten vibrator som gör att båda kan njuta av sköna vibrationer.








Ett glidmedel är det absolut enklaste sättet att förhöja njutningen under samlaget! Halt och skönt utan risk för att bli öm. Silikonbaserat är superhalt och håller glidförmågan mycket länge. Vattenbaserat är en bra starthjälp och får mer friktion efter hand. Testa båda till lågt paketpris!








Lär dig Kama Sutras hemligheter om hela kroppens njutning och uppnå en ökad sexuell medvetenhet! Denna DVD är en intensivt sensuell guide till sexuell medvetenhet och fulländad passion.


Veckans sextips

Be din partner blunda och att vara inaktiv och bara ta emot och känna. Låt din tunga sakta vandra över din partners läppar, både på utsidan och insidan. Variera med att sticka in tungan och för den ut och in. Lusten börjar flöda och snart kommer antagligen inte din partner att kunna låta bli att besvara din behandling. Ett mjukt bra sätt att påbörja en vildare avslutning!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kille går in på konditoriet och säger till tjejen bakom disken,
-Jag vill ha fyra stycken wienerbröd.
-Vi har ett specialerbjudande idag, sex för tio kronor, säger tjejen.
-Ahh, okej då struntar jag i wienerbröden.


Veckans Citat

”Ingen kan gå tillbaka och starta en ny början, men alla kan börja idag och skapa ett nytt slut.”
Maria Robinson

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Kristevik 421

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se



Inga kommentarer: