onsdag 29 november 2017

Kom nära med massage

Kom nära med massage


Huden är kroppens största erogena zon och att ge varandra massage är ett idealiskt sätt att väcka lusten. Beröringen av varandras kroppar skapar djupare band och förstärker närheten. Låt massagen bli ett tillfälle att njuta och utforska hela din partners kropp från topp till tå och inte minst intimt.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Rökelse ger sensuell atmosfär
Skapa en sensuell atmosfär med hjälp av den stämningshöjande doften från rökelse. 

Massera intimt

Ge din partner en skön och oförglömlig intimmassage. Målet är att få din partner att njuta och slappna av. Orgasmen kan bli en extra bonus.
ProdukttipsI LOVE YOU är en massagegel som även kan användas som glidmedel. Ger skön värme som ökar ju intensivare du masserar. Blås på området för att få en ännu hetare känsla. Du kan förstärka upplevelsen genom att använd läppar och tunga då gelen är ätbar och har smak av vanilj.

Fantastisk instruktionsfilm som hjälper dig att ge extremt njutningsfull massage. Du får lära dig effektfulla tekniker som inspirerats av tantrasex.


Silikonbaserat glidmedel är oslagbart bra till både kropp och intimmassage!

Gå "all in" och hänge er åt en helkroppsmassage med överflöd. Slipp oro för spill och fläckar genom att använda ett plastlakan med uppblåsbara sidor. Medföljer 5 liter glid för en extra hal och skön upplevelse.


Tillsätt vibrationer till massagen för att göra den än mer intensiv. Wand Power Massager kan du använda på hela kroppen för att ge din partner eller dig själv en skön massage. Den kan också användas för kraftfull intim stimulans.

Gör massagen extra lyxig med varma massagestenar som förstärker upplevelsen. När muskulaturen är uppvärmd når din massage djupare. Dessa stenar är ett bra komplement för att ge ett totalt välbefinnande under massagen.När du vill skapa en sensuell stämning och dessutom vill uppleva eller bjuda på en erotisk massage. Ljuset förvandlas till en varm massageolja med ljuvlig doft av choklad.


Veckans sextips

För att förstärka den sensuella upplevelsen av massagen är det viktigt att utföra lugna, långsamma och glidande rörelser över kroppen. Då känner sig din partner avslappnad, trygg och kan njuta av din stimulans.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man och en kvinna var ute på söndagsutflykt i bilen. Efter ett tag passerade de en hage, där tjuren höll på för fullt med en ko. Kvinnan:
- Hur kan tjuren veta att kon vill?
- Jo, svarade mannen, det känner tjuren på lukten.
Lite senare körde de förbi en hage med får där baggen roade sig med en av tackorna. Kvinnan frågade igen:
- Men hur vet baggen att hon vill?
- Det är samma där, sa mannen, det känner han på lukten.
De kör vidare under tystnad. En stund senare tittar kvinnan på mannen och säger:
- Du är täppt i näsan idag va?


Veckans Citat

"Vi är avsedda att vara olika. När vi kan acceptera detta då finns det ingen konkurrens eller jämförelse.".
Louise Hay

Inga kommentarer: