måndag 4 december 2017

Julklappstips sexleksaker
Tid för gåvor


Idag är det 1:a advent och startskottet på en tid av förberedelser och väntan inför firandet av självaste julafton. Det börjar bli hög tid göra önskelistor och planera inköpen av julklappar till nära och kära. De mest lustfyllda gåvorna till din käraste hittar du här hos oss. Kika på våra tips och låt dig inspireras. Tycker du det är svårt att välja rätt så är alltid ett presentkort en uppskattad gåva som ger mottagaren full valfrihet. Sist men inte minst -missa inte vårt julerbjudande att köpa hemliga julklappar till lågt tomtepris!
Ha en trevlig 1:a advent och välkommen att botanisera i vår webbshop.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt


Juligt mys!


Massageolja 

Julig massageolja som doftar underbart gott av marsipan och choklad. 

Klappar för alla

Vem ska du överraska? Här hittar du tips på önskeklappar oavsett om du ska köpa en sexig julklapp till din älskade, något kul till julklappsleken eller något som doftar gott till svärmor.


ÖnskeklapparDiamond Red Gsense är en snygg hårdplaststav med en silkig yta som känns mycket behaglig mot huden. Den böjda och lite spetsiga toppen gör den lämplig för g-punktsstimulans. I botten är staven prydd med glittrande strass i två rader och de tillför staven ett förföriskt och exklusivt utseende. Staven ligger i en förpackning som är perfekt att ge bort till jul!Fleshlight Quickshot är gjord i SuperSkin-material och har en mycket stimulerande insida för att ge honom bästa möjliga upplevelse. Modellen är lite kortare och är genomskinlig för att man ska kunna se sig själv njuta.Lyxig analplugg i mindre modell. Gjord i läcker aluminium med gnistrande Swarovski-pärla i botten.Boken med 250 konkreta och kittlande tips om konsten att få orgasm. Både män och kvinnor kan med rätt träning uppnå mer intensiva och förlängda orgasmer.Ge bort en spännande doft i julklapp - erotisk eau de toilette i läcker flaska formad som en kropp och innehåller feromoner som attraherar det andra könet.
Phero Fem innehåller feromoner som attraherar män.
Phero Man innehåller feromoner som attraherar kvinnor.Njut av ett avkopplande bad med en väldoftande badbomb som gör upplevelsen skönt lyxig och sensuell. Köp till dig själv, till vännen och till julklappsleken!Gör julhelgen smakfullt erotisk med vackra och sexiga plagg. Perfekt att ge i gåva till din älskade på julaftons morgon eller varför inte överraska din partner och klä dig i förföriska underkläder på julaftonskvällen.

Ett presentkort är alltid uppskattat och idealiskt att ge bort så att mottagaren själv får välja fritt bland alla produkter i Lustjakts sortiment. Du kan välja valfritt belopp mellan 100 kr - 5000 kr.
Veckans sextips

Ge bort en sex-weekend till din älskade i julklapp. Slå på stort och res bort eller fixa en mysig budgetvariant på hemmaplan. Ju mer sex ni har, desto närmare kommer ni varandra och desto starkare blir er relation.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

– Varför har Jultomten inte några barn?
– Därför att han kommer bara en gång om året, och när han gör det kommer han i skorstenen.


Veckans Citat

"Tänk vad fint att vi skrattar därför att våra kroppar inte kan hålla tillbaka glädjen".
Okänd

Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: