tisdag 7 november 2017

Öka stimulansen under samlagetÖka stimulansen under samlaget


Rent fysiskt så kan vi inte komma varandra närmare än när vi förenar oss genom samlaget. Det är en fantastisk njutningsfull gåva att få ge och ta emot en annan person med hela sin kropp. Varför inte höja njutningen ett extra snäpp och ta hjälp av sexleksaker som ger optimal och bekväm stimulans under samlaget och tar er till en explosiv avslutning. Missa inte artikeln med tips och vägledning för hur ni på olika sätt kan variera och uppdatera den klassiska missionärsställningen till nya spännande varianter att njuta av.En klassiker

Missionären är en klassiker vad gäller samlagsställningar. Trots att det är den vanligaste ställningen så anses ofta missionären som fantasilös och gammalmodig. Med enkla förändringar så kan ni uppdatera missionären och variera njutningen. Läs och testa sen!


ProdukttipsDen ultimata samlagsprodukten!!! Placeras så att den vibrerar mot klitoris och g-punkt och sitter bekvämt i under samlaget utan att vara i vägen. Storsäljare med toppbetyg + + + + +Tunga små kulor som du stoppar in i slidan vid samlag. De rullar runt och ger skön massage för mannens ollon och stimulerar lustfyllda punkter inne i slidan.Vågar du ta ut svängarna och utmana fantasin? En gunga hjälper er att variera och testa nya spännande ställningar.

Med en vibrerande plugg i hennes rumpa blir det extra skönt under samlaget. Vibrationerna känns igenom slidväggen och det blir en trängre känsla. Anal stimulans under samlaget kan dessutom göra att hennes orgasm blir mer intensiv.Rabbit Cock And Ball Ring ger båda det lilla extra vid samlaget. Som man får du ett mer kraftfullt stånd och en skön känsla när pungen trycks uppåt med hjälp av den yttre ringen. Som kvinna får du härlig stimulans av de långa kaninöronen som vibrerar mot din klitoris.Allt ni behöver för att utforska och variera sexlivet! Mycket prisvärt kit med 5 produkter för endast 299 kr!
​Fingervibrator
Knottrig penisring
Analplugg
Vibrator
Fingeröverdrag.
Veckans sextips

Be din partner blunda och att vara inaktiv och bara ta emot och känna. Låt din tunga sakta vandra över din partners läppar, både på utsidan och insidan. Variera med att sticka in tungan och för den ut och in. Lusten börjar flöda och snart kommer antagligen inte din partner att kunna låta bli att besvara din behandling. Ett mjukt bra sätt att påbörja en vildare avslutning :)


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man kom till maskeraden endas iklädd en flaska på penisen.
- Vad föreställer du? Frågar en dam.
- Ett brandlarm: krossa glaset, dra i spaken, så kommer jag.


Veckans Citat

"Ibland kan vi spendera åratal utan att leva alls, och plötsligt koncentreras våra liv i ett unikt ögonblick".
Oscar Wilde

Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: