måndag 20 november 2017

Hitta din favorit bland sexleksakerna
Hitta din favorit


Denna vecka vill vi underlätta för dig i dina val när du ska införskaffa nya sexleksaker. Det finns ju så mycket roligt att välja bland så det är lätt att bli överväldigad. Den stora frågan många då ställer sig är - Vilken sexleksak ska jag välja? Svaret är inte alltid enkelt eller helt givet men med lite vägledning och eftertanke så är vi övertygade om att du kommer hitta dina nya favoriter. Ta hjälp av vår guide till att välja sexleksak här nedan och inspireras även av produkterna som vi med omsorg valt ut att visa dig. Det bästa av allt är ju att det är ett nöje att testa sig fram också och upptäcka i praktiken vad man gillar :)
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 


Klassiska Rabbiten 399 kr!Klassiska Rabbit Pearl som har tillfredsställt tusentals kvinnor under årens lopp.Världens mest sålda sexleksak.  Staven som blev känd genom Tv-serien "Sex in the city, där Charlotte vägrade att lämna sin lägenhet på grun av att Rabbiten var så otroligt beroende-framkallande. Charlotte fick till slut släpat ut ur hemmet av sina kompisar Varför sexleksaker

Varför är det bra med sexleksaker?
Här är 13 tips och orsaker till varför du ska använda sexleksaker.


Produkttips


Ja, vi vet att vi har haft med denna produkt flera gånger tidigare - men den är helt enkelt för bra för att inte ta en plats i detta sammanhang!
Satisfyer behöver kanske ingen djupare presentation så vi säger bara: ALLA KVINNORS FAVORIT - VAKUUM - INTENSIVA ORGASMEREn riktigt verklighetstrogen stav både i utseende och hudkänsla. Vi låter en kunds recension tala för Silky Judder:
"Jag är helt såld! Den är så skön!!!!!!!!!!!! Vet du inte vad du ska välja så köp denna, jag tror att alla älskar den. Fantastisk verklig mjuk och go, jag kan inte sluta prata om den ;) "FAVORIT - Dolfinger har högsta betyg! Söker ni en leksak som ökar upplevelsen för båda under samlaget? Dolfinger ger en kraftfull erektion och stimulerar klitoris med flera sköna vibrationer så att njutningen når max.Är du nyfiken på att testa en analplugg? Anal stimulans kan förstärka din njutning. Denna lilla plugg är perfekt att börja med då den är både kort och smal.En klar favorit bland männen är FF Head Teazer som ger ett skönt sug och lustfyllda vibrationer på den känsliga toppen av penisen. Vill du uppleva den tillfredställande känslan?

En dildo upplevs större än en riktig penis även om måtten är desamma. Föredrar du liten, mellan eller stor?
Veckans sextips

Prova att använda flera leksaker samtidigt för att få ännu mer stimulans. Det finns de leksaker som t.ex. sitter på plats av sig själv vilket gör att det inte alls behöver bli speciellt svårt att kombinera flera leksaker. Så våga utforska för att ta njutningen till en ny nivå och få nya härliga upplevelser.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Tre skäl att tatuera en hundralapp på snorren:
Skönt med pengar i handen.
Roligt att se pengarna växa.
Kul att sticka till frugan en hundralapp ibland.


Veckans Citat

"Tänk vad mycket fint vi tänker om varandra som vi aldrig berättar".
Okänd

Inga kommentarer: