måndag 13 november 2017

Sexlekar med iskall hetta
Lek med iskall hetta


Nu har vi gått in i vintertid och lämnat de varma dagarna bakom oss för att välkomna vinterns kyla. Variationen i temperatur gör oss medvetna om skillnader och oftast föredrar vi det ena eller det andra. Varmt eller kallt vad föredrar du? Effekten av kyla eller värme på huden eller runt könsorganet får kroppen att vakna till liv och blodet att pulsera. Området blir extra känsligt för beröring och kan ge en ny dimension av njutning. I detta nyhetsbrev tipsar vi om olika sätt att leka med kyla och värme.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt10 pack värmande kondomer för samlag med hetare känsla. 

Sexuell reaktion

Vår hud är ett känselorgan och kroppens största erogena zon. Värme och kyla utgör en del av de känslointryck som kan ge sexuellt gensvar i kroppen. Här kan du läsa mer om vårt hudsinne och kanske hitta nya områden att utforska.

Glas och metall

Sexleksaker i materialen glas och metall passar extra bra att experimentera med då det är lätt att ändra temperatur på dessa. Lägg in leksaken i kylen eller värm i varmt vatten under 5-10 minuter. Prova mot handleden så att materialet inte blivit för kallt eller för varmt. Sen är det bara att använda och känna hur pirret tar fart.

Litet ljus med doft av persika som förvandlas till varm massageolja. Tänd och låt det brinna en stund tills det har omvandlats till en varm och ljuvligt doftande massageolja som kan hällas direkt på huden. En riktig njutning för kroppen och en erotisk fröjd för sinnena.
Pjur Cool är ett vattenbaserat glidmedel med en angenäm kylande effekt som ger en lite lätt pirrande känsla. Det är ett glid som sätter fart på sexlivet på mer än ett sätt.Denna vibrator är en framröstad vinnare på Lustjakt. Warm and glow massager utmärker sig för att den blir varm och sprider en skön värme i underlivet. Hett i dubbel bemärkelse :)
Passa på - endast ett fåtal kvar!

Lylou Cream of Desire är en spännande och lyxig kräm som ökar blodgenomströmningen, lusten och ger intensivare orgasm. Den finns som värmande eller kylande. Ta en liten klick och smörj varsamt in klitoris. Du kommer ganska omgående njuta av effekten som ger dig intensiv upphetsning.

Water woman är en unik lösvagina, som du fyller med 37 gradigt vatten för att få en varm och magisk känsla. Mjukheten och kroppstemperaturen ger dig en skön verklighetstrogen upplevelse. Water Woman finns i tre olika utförande.


Veckans sextips

Att leka och smeka varandras kroppar med en isbit kan ge en nervkittlande känsla mellan både kyla och värme. Eller testa att ta en isbit i munnen när det är dags för oralsex, ta ut den innan för en sval känsla eller pröva att ha den kvar för ännu mer pirrande effekt.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Mannen som bar in ved fick värma händerna mellan fruns varma lår. När han kom in för tredje gången så sa hustrun försynt:
-Åke lille, fryser du aldrig om öronen?


Veckans Citat

"Flyt inte bara genom livet, gör vågor!".
Okänd


Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: