tisdag 7 november 2017

Öka uthålligheten - Ha längre samlag
Håll på längre


Det är individuellt vad man upplever som för tidig utlösning men oavsett om du har sex i 4 sekunder eller 5 minuter så kan du vilja förlänga njutningen. Med träning och teknik kan du förbättra din uthållighet och ge mer tid för din partner att bli stimulerad samtidigt som du själv kan njuta längre innan klimax.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Veckans klipp - för dig
25 kr 


Veckans värdekod

En ring vid roten kan göra att du kan hålla på ett tag till. Använd värdekod ANILLO i kassan så betalar du endast 25 kr för ställbara Anillo Ring. Ord. pris 99 kr.
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 171112Öka uthålligheten

Orsakerna till varför man inte kan behärska utlösningen kan variera. Här får du råd på vad du kan göra för att kunna hålla dig längre.
ProdukttipsBedöva

Effektiv fördröjningsspray som sprutas direkt på penis för en lätt bedövande effekt så att njutningen kan förlängas.Minska känslan

En kondom gör att känsligheten minskar och stimulansen inte blir lika intensiv. Amor Long Love är kondomer som dessutom är behandlade med ett lätt fördröjande medel på insidan så att din uthållighet ökar ytterligare.Träna

Genom onani kan du träna upp din förmåga att behärska utlösningen och på sikt förlänga sexakten med din partner. Fleshlight S.T.U. Training Unit är speciellt framtagen för att träna uthålligheten. Om du klarar 10 minuter med denna Fleshlight, då kan du troligtvis njuta dubbelt så länge under ett samlag.Lägg till

Det är ett bra alternativ att använda ett överdrag om du vill hålla på lite längre för att ge din partner mer njutning. Överdraget gör att stimulansen blir mindre för mannen och chansen ökar att ni får en gemensam orgasm. Dessutom ger överdraget både extra längd och grovlek som du kan överraska din partner med.
Veckans sextips

Genom att onanera och få utlösning några timmar innan själva sexakten kan göra att du kan hålla dig längre och förlänga tiden vid samlaget ganska rejält.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var en bonde som skulle lossa spannmål, men det bar sej inte bättre än att det hände en liten olycka.
När han låg i sin sjuksäng på lasarettet och sköterskorna kom och tittade i hans journal så hajjade dom till, varefter de gick fram och lyfte på hans täckte, för att betrakta bonden ädlare delar.
Bonden sa inget i början, men efter ett par gånger så tröttnade han och stoppade en sköterska som var i färd med att lyfta på täcket.
Han frågade henne varför hon skulle titta in under täcket.
Då svarade hon:
Det står i journalen att 'Lämmen föll ner och krossade foten vid sädestömning'!


Veckans Citat

"Det är dags att slappna av och ta det lugnt när du inte har någon tid över för att slappna av och ta det lugnt."
Sidney J. HarrisInga kommentarer: