tisdag 3 november 2020

Sexliv med extra njutning

 


 

Skönt för båda

Det finns så oerhört många sätt vi kan njuta på, men sex och närhet måste väl ändå vara bland de skönaste alternativen? Att få ge och ta emot njutning är dessutom mycket välgörande för vårt välbefinnande. När vi samspelar och har det skönt tillsammans växer närheten till varandra och lyckohormonerna ökar markant. I detta nyhetsbrev delar vi med oss av några av våra bästa tips på hur ni kan göra det riktigt skönt för varandra och njuta både innan och under själva sexakten.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Veckans klipp - för dig

 

399kr 99kr!

Veckans värdekod

Ge massage med vibrerande mjuk borste som känns fantastisk skön mot huden! Massage kan väcka lust samtidigt som man blir avspänd och harmonisk.
Ange värdekoden SOFT99 i kassan så får du köpa Massage Tool för endast 99 kr(ord.pris 399 kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2020-11-08

Läs om Massage Tool

Ge till varandra

Ge din partner en skön intimmassage som skapar avslappning och njutning på alla plan. Här får du vägledning och tips på hur du gör intimmassagen till en oförglömligt njutbar upplevelse.

Ge honom
Ge henne
 

Bästa ställningarna

Det finns många olika samlagsställningar och tekniker att välja mellan som gör det skönt för båda och som ger olika möjligheter till stimulans. Hitta favoriter som passar bäst för just era behov och förutsättningar.

Läs tipsen här

Produkttips

Partner Plus sitter på plats och tar hand om stimulansen av både klitoris och G-punkten under samlaget. Även mannen får njuta av vibrationerna som enkelt justeras med den fjärrstyrda kontrollen. En oerhört uppskattad produkt för par som vill ha bekväm njutning och händerna fria till annat.

Visa Partner Plus
Visa fler U formade
 

Kulor som kan göra samlaget fyllt med njutningsfulla överraskningar. Två kulor placeras inne i slidan och sedan är det bara att njuta när de vandrar runt och masserar erogena punkter på båda.

Visa Pink Punch Balls
Visa fler samlagskulor
 

Nu snackar vi tillfredsställelse! Den oslagbara instruktionsfilmen Yoni & Lingam tar njutningen till den absoluta toppen. Enkelt att följa instruktionerna där du lär dig effektfulla tekniker som tar din partner till sjunde himlen.

Visa DVD Yoni & Lingam
Visa USB Yoni & Lingam
Visa fler filmer
 

Dream Glide Silicone gör både massage, förspel och samlag magiskt skönt. Glider lätt och länge för att göra stimulansen extra behaglig. Perfekt att använda till instruktionsfilmen Yoni & Lingam!

Visa Dream Glide Silicone
Visa fler silikonglid
 

En ring som gör det extra skönt för båda. Ringen sätts runt penisroten och runt pungen vilket gör att du som man får en skön och stark erektion. Elefantens långa snabel och vibrator stimulerar klitoris under samlaget, detta ökar möjligheten att ni ska nå klimax tillsammans.

Visa Elephant Ring
Visa fler vibrerande ringar
 

Anal stimulans kan göra stor skillnad och öka njutningen. När kvinnan använder en plugg under samlaget så kan det bli en trängre känsla. Atlantis Probe Plug har även vibrationer som ger extra stimulans. Vibrationerna kan dessutom kännas genom slidväggen och bjuda på en spännande upplevelse.

Visa Atlantis Probe Plug
Visa fler pluggar
 

Hot Pulse Duo är en revolutionerade produkt med två separata motorer för att kunna ge mesta möjliga njutning åt båda. Det som gör den speciell är att den kan användas på en slak penis och att vibrationerna är oscillerande i den vibratorn som är avsedd för mannen. Vibrationerna är kraftfullare och har tydligare rörelser än en klassisk vibrator. Medicinsk forskning har visat att oscillationer kan skapa otroligt djupa och kraftfulla orgasmer.

Visa Hot Pulse 3 Duo
Mer under samlag
 

Dubbel penetration och 2 i 1 produkt! Bramble Strap On Vibe kan fästas runt penis så att ni kan njuta av både vaginal och anal penetration. Vibratorn har 10 sköna vibrationsmönster att välja på och den är uttagbar så att den även kan användas separat för effektiv punktstimulans.

Mer om Bramble
Fler Nyheter

Veckans sextips

Skapa mer lycka och njutning i ditt liv genom att använda mer tid för tex. bubbelbad, massage, gos, sex och allt annat du njuter av! När njutningen genomströmmar din hjärna stärker den dessutom din hälsa. Bara win win så att säga!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var två äldre män som var ute och promenerade. När de passerade stora torget upptäckte de två hundar under en kärleksakt. Då sade den ene till den andre:
– Ska vi gå hem och pröva detta på våra gummor? Sagt och gjort. Efter några dagar stötte de på varandra igen, och naturligtvis frågade de hur det hade gått.
– Ja, sa den ene gamle mannen, jag tyckte det var väldigt svårt att få upp min gumma på alla fyra!
– Jaså, sa den andre, jag tyckte det var mycket svårare att få ut min gumma på torget!

Veckans Citat

"Skjut inte upp till i morgon vad du kan ha nöje av idag"

Josh Billings

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: