måndag 9 november 2020

Fynda nya sexleksaker


 

Singelsex

Kommande vecka är det dags för årets populära Singles Day igen! Dagen återkommer varje år den 11/11 och har kommit att bli en shoppingdag då man unnar sig själv lite extra, oavsett om man är singel eller ej. Vi firar med att ge dig en värdekod som ger 25% rabatt på alla dildos och lösvaginor. Så passa på att införskaffa något som förgyller din egen sexualitet!

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

25% rabatt

Vi firar Singles Day med att ge 25% i rabatt på alla dildos och lösvaginor!** Passa på att införskaffa nya sköna leksaker till bästa pris. Koden är giltig från och med nu och t.o.m. Singles Day 2020-11-11 fram till klockan 23.59. Använd värdekod SINGLE2020 i kassan så får du ett direkt rabattavdrag med 25% på de dildos och lösvaginor du beställer.
**Gäller ej redan prissänkta produkter

Tips för skön kvinnlig onani
Tips för skön manlig onani

Produkttips

Slimline G är den perfekta staven när du vill stimulera G-punkten på egen hand. Det långa handtaget gör det lättare att komma åt och samtidigt få till ett bra tryck. Suverän även som klitorisvibrator eller prostatavibrator!
Ord.pris 199:-
Pris med värdekod: 149:-

Slimline G
Alla Dildos 25%
 

Luv Softee har mjuk och skön yta som känns som riktig hud. Flexibel med perfekt fasthet för en njutningsfull penetration
Ord.pris 349:-
Pris med värdekod: 262:-

Luv Softee 6
Alla Dildos 25%
 

En romantisk present till dig själv! Staven Bed of Roses får din tillfredsställelse att blomma med sina kraftfulla vibrationer.
Ord.pris 219 :-
Pris med värdekod: 164:-

Bed Of Roses
Alla Dildos 25%
 

Passa på att införskaffa denna trio med supermjuka och stimulerande lösvaginor. Variera dig utefter vad du är mest sugen på från gång till gång - mun, anus eller vagina!
Ord.pris 399:-
Pris för alla 3 med värdekod: 299:-

Delicious Trio Holes
Alla Lösvaginor 25%
 

Tillfredsställ dig själv med Sex Shot Xtreme!
På insidan onaniägget finns en mängd sköna vågor som ger intensiv och effektiv stimulans när den förs upp och ner över ollon och skaft. Så mycket bättre än bara en hand!
Ord.pris 99:-
Pris med värdekod: 74:-

Sex Shot Xtreme
Alla lösvaginor 25%
 

Skruva av locket på "ficklampan" och där under väntar en len och verklighetstrogen vagina! Den mjukt knottriga insidan ser till att du får njuta fullt ut.
Ord.pris 499:-
Pris med värdekod: 374:-

Fantasy Flesh
Alla lösvaginor 25%
 

Superläcker liten vibrator med överraskande stor kapacitet. 10 kraftfulla vibrationer som kan uppfylla dina krav på stimulans och ta dig till ett himmelskt klimax. 100% vattentät och redo även för våta lekar i bad och dusch.

RO Bullet 90 Velvet Soft Lilac
Fler klitorisvibratorer
 

Ett glidmedel gör din onani så mycket skönare! Glidmedlet tillåter dina fingrar att röra sig obehindrat och gör det lättare att hitta sköna punkter och områden. Waterglide Tingling ger en kittlande och pirrande känsla som ökar blodgenomströmningen till området. Detta kan göra att ditt klimax blir extra intensivt och laddat.

Waterglide Tingling
Fler glidmedel
 

Smidiga Luscious Lulu har en böjd topp så att du enkelt kan rikta vibratorn direkt mot klitoriszonen och få passionerade orgasmer.

Luscious Lulu
Fler NYHETER
 

Upplev en starkare känsla när du onanerar genom att kombinera med Ball Buzzer som ger en skön pungmassage!

Ball Buzzer
Fler NYHETER

Veckans sextips

Många onanerar när de ligger på rygg och kanske inte tänker på att det faktiskt finns många andra ställningar att göra det på. Testa onanera när du ligger på mage, sittandes, med benen ihop eller brett isär, på huk, på knä eller liggandes på sidan. Ja, hur du vill! När du använder olika kroppsställningar förändras faktiskt känslan och upplevelsen.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kvinna ringer gynekologen, hon vill komma och bli undersökt för när hon kissar ramlar det ut frimärken! Gynekologen skrattar till och undrar om det är ett skämt…
– Nej, jag skämtar verkligen inte, svarar hon upprört.
Hon får en tid för en undersökning och efter en stund förklarar doktorn:
– Det är inte frimärken som ramlar ut. Det är en massa små lappar som det står Chiquita på!

Veckans Citat

”Att älska sig själv är början på en livslång kärlek.”

Oscar Wilde 

Inga kommentarer: