måndag 16 november 2020

Hans njutning i fokus

 


 

Internationella mansdagen

Sex och njutning bidrar i allra högsta grad till både god hälsa och tillfredsställelse. I veckan är det Internationella mansdagen och en av delarna man inriktar sig på är just mannens hälsa och välbefinnande. I detta nyhetsbrev tipsar vi om njutningsfulla produkter som sätter mannens tillfredsställelse i fokus.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Bara 59 kr

Veckans värdekod

3 flexibla ringar som ger skönt grepp kring penisroten samtidigt som de håller din erektion stabil och kraftfull. De olika modellerna ger dig möjlighet att variera efter tillfälle. Använd värdekod MOOD i kassan så köper du Expand Mood Rings för bara 59 kr. Ord. pris 119 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-11-22

Läs mer om ringarna
 

Mannens val

Har du svårt att bestämma vilka sexleksaker du ska välja? Här ger vi lite hjälp på vägen till att hitta sköna produkter för mannens njutning.

Läs tipsen här

Produkttips

Nya Private Cup Original är redo att ge dig njutning, var och när du vill! Den kompakta och diskreta designen är utformad för att ge den ultimata stimulansen och sugupplevelsen.

Private Cup Original
Fler NYHETER
 

Colt Deep Flexor är perfekt vinklad för att ge grym prostata- och testikelstimulans. Spännande att använda både ensam eller med en partner när du vill uppleva nya sexuella äventyr!

Colt Deep Flexor
Fler NYHETER
 

Pleasure Pump är redo att göra det extra skönt för dig. Träng in i sleevens öppning och njut av den skönt texturerade insidan i kombination med det härliga sug som pumpen ger. Precis som andra potenspumpar så kan Pleasure Pump användas när du vill ha en styvare och grövre penis eller om erektionen sviktar.

Pleasure Pump
Fler pumpar
 

Juicy Orange är den perfekta leksaken att enkelt förgylla onanin med. Ger extra skön stimulans för ollonet med sin mjuka mönstrade insida. Toppenbra när du som man vill njuta på egen hand men onaniägget passar även utmärkt att använda ihop med partner som extra inslag under förspelet.

Juicy Orange
Fler onaniprodukter
 

Ett glidmedel är avgörande när det kommer till bekväm njutning! Eros Long Stay Silicone Man är ett silikonbaserat glidmedel med extremt långvarig glidförmåga. Dessutom innehåller den Sacha Inchi-olja som förlänger njutningen. Perfekt när du vill ha extra skönt under onanin eller samlaget.

Eros Long Stay Man
Fler silikonglid
 

Ge honom en tillfredsställande helkroppsmassage! Med Massage Bed Body Slide kan du använd rikligt med den medföljande massageoljan utan att vara rädd för att fläcka ner. De positiva effekterna av massage är välkända och rekommenderas ofta för ökat välbefinnande.

Massage Bed Body Slide
Allt för massage
 

We Vibe Verge är designad för att ge njutningsfulla och rumlande vibrationer i det erogena området mellan pung och anus. Ringen ger både en kraftfullare erektion och intensivare orgasmer. Verge kan bäras på flera olika sätt så att även din partner kan få njuta av ringens tystlåtna och kraftfulla vibrationer under samlag. Med We-Connect appen är möjligheterna oändliga, t.ex. kan du bjuda in din partner att styra Verge från sin mobil, oavsett var denne befinner sig i världen.

We Vibe Verge
Mer från We Vibe
 

Kondomer kan både ge skydd och nöje! Pasante Warming har en värmande effekt för att ge ytterligare en dimension i njutningen när du vill ha hett sex!

Pasante Warming 10p
Fler kondomer
 

Satisfyer Men Wand är försedd med en kraftfull motor som skapar oerhört starka och djupa vibrationer, som i sin tur tar dig till oanade höjder. Uppladdningsbar och USB kabel medföljer.

Satisfyer Men Wand
Mer från Satisfyer
 

We Vibe Vector ger suverän stimulans till din prostata från både insidan och utsidan. De olika vibrationerna kan styras med fjärrkontrollen eller med mobilen via We-Connect appen. Med hjälp av den smarta appen kan du även låta din partner styra över din njutning vart ni än befinner er.

We Vibe Vector
Mer för prostatan

Veckans sextips

Testa att runka med "fel" hand mot vad du normalt brukar göra. En del menar att det känns som att någon annan runkar åt dig. Hur som helst så blir det i alla fall en annan känsla av att byta hand.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Två små pojkar sitter och pratar.
Den ene säger:
- Min pappa har två snoppar.
- Har han? säger den andre pojken förvånad.
- Ja, en liten som han kissar med, och en stor som han borstar mammas tänder med

Veckans Citat

"Ge så mycket du orkar - inte mer.
Ta emot så mycket du får - inte mindre."
Siv Arb

Inga kommentarer: