måndag 30 november 2020

Onanitips för henne

 


 

Kvinnlig njutning

Denna vecka ägnar vi uppmärksamheten åt kvinnans njutning och tillfredställelse. För de allra flesta kvinnor är stimulans av klitoris ett måste för att nå orgasm. Vi tipsar om både metoder och sexleksaker som kan ge dig nya sköna upplevelser när du onanerar. Tipsen passar givetvis även bra att använda för dig som vill hjälpa till att tillfredsställa din kvinna ;)

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt


 

Satisfyer one night 

Beröringsfri klitorisstimulans i världsklass! Testa 30 minuter av Satisfyers enastående luftpulseringar som ger dig djupgående stimulans och intensiva orgasmer.

Satisfyer One Night Stand

Onanitips

De allra flesta kvinnor behöver stimulera klitoris för att få orgasm. Läs våra tips och hitta nya sköna tekniker att nå fram till orgasmen och förstärka den.

Läs tipsen

Produkttips

Lovely Twin Vibes är nyheten som är precis vad den heter - underbar med dubbel stimulans! Två tystgående motorer som effektivt ger dig stimulans på dina två känsligaste punkter. När klitoris och g-punkten stimuleras samtidigt blir orgasmen betydligt mer kraftfull!

Visa Lovely Twin Vibes
Visa fler Nyheter
 

När du på ett enkelt sätt vill göra onanin lite mer passionerad! Massera in en klick med den lätt stimulerande Clitoris Cremen och njut av den ökade känsligheten och intensivare orgasmer.

Visa Clitoris Creme
Visa fler stimulerande medel
 

Glidmedel gör att känslan i din onani blir helt annorlunda och mycket skönare. Ett silikonbaserat glidmedel är mycket halt och håller glidförmågan oerhört länge. Ett vattenbaserat glidmedel börjar halt och avdunstar relativt snabb vilket ger mer och mer friktion efterhand.
Silk and Aqua är ett set till specialpris med 50 ml av vartdera glid så att du kan testa vilket du gillar bäst.

Visa Silk and Aqua
Visa fler glid med silikon
Visa fler glid med vatten
 

Direct Derrick har en störtskön klitorisstimulator som ger en roterande stimulans mot din njutningspärla. Kombinationen ihop med den kraftfullt vibrerande staven gör det till en makalöst upphetsande upplevelse.

Visa Direct Derrick
Visa fler rabbitstavar
 

Med en skålformad topp som omsluter klitoris och nerverna runt om, ger G-aston dig en otroligt skön känsla. Vibrationerna kan göras långsamt vickande eller riktigt kraftigt vibrerande och tar dig till himmelriket oavsett om du är lite känsligare eller behöver mycket stimulans.

Visa G aston
Visa fler vibrerande stavar
 

För dig som har hög känsel och inte vill ha allt för hård stimulans är Lapin Bunny en perfekt liten lekkamrat. Placera de långa öronen på var sida av klitoris och låt dig varsamt stimuleras till klimax.

Visa Lapin Bunny
Visa fler klitorisvibratorer
 

När du vill njuta dubbelt upp och med högsta bekvämlighet! Venus Butterfly har en design som ger dig både g-punkts- och klitorisstimulans. Formen gör att den sitter på plats av sig själv och du kan enkelt styra nivån på stimulansen med fjärrkontrollen. Bara att luta dig tillbaka och låta dig tillfredsställas.

Visa Venus Butterfly
Visa mer för G-punkten
 

Eros Lickstick, ett glidmedel i specialflaska med rullande kula, som du bara måste prova! Grymt skön känsla av oralsex när du för den hala kulan upp och ner, fram och tillbaka, runt, runt...
Doftar och smakar ljuvligt dessutom!

Visa Lickstick Apple
Visa Lickstick Cherry
 

Lufttrycksstimulans som ger intensiva och djupgående orgasmer!

Visa alla Satisfyer

Veckans sextips

Pröva att rida på saker t ex ett armstöd eller en kudde som du viker på mitten. Sätt dig med knäna på varsin sida och jucka och gnid dig mot underlaget. För att göra det extra effektivt kan du placera en vibrator på underlaget. Ställningen gör också att du spänner låren och eftersom det går ner en massa sköna nervtrådar i låren kan det bli extra skönt att onanera på detta vis.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Sekreteraren kom in till direktören för att ta diktamen.
- Ursäkta att jag säger det, sa direktören, men fröken har faktiskt en tampong bakom örat.
- Herre gud, utbrast sekreteraren och blev likblek i ansiktet.
- Jamen, det är väl inte så farligt, sa direktören, alla kan vi vara lite tankspridda ibland.
- Det är inte det, sa sekreteraren, men var har jag då gjort av pennan...???

Veckans Citat

“För att klättra högt, måste du börja lågt”
Jiddu Krishnamurti

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: