måndag 26 oktober 2020

Magisk sex

 


 

Magisk njutning

Nu är det definitivt mörkare tider på gång - du har väl inte missat att ställa om klockan inatt? En hel extra timme att njuta av idag, kanske blir det en stund för vuxenmys! Nästa helg är det dags för Halloween och tid för bus och festligheter men även magi och mystik. Kika på våra spännande tips som kan göra Halloweenfesten till ett härligt minne och natten till en skön erotisk upplevelse.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Buspris 69:-

Veckans värdekod

Vibrerande ring som är 100% rätt för en tillfredställande Halloweennatt! Sätts kring penisroten och ger honom en hårdare erektion samtidigt som hon får klitorisstimulans under kärleksakten.
Använd värdekod BAT69 i kassan så köper du Bad Bat Ring för kusligt låga priset 69 kr. Ord. pris 149 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m.2020-11-01

Mer om Bad Bat Ring
 

Veckans artikel

Ta ut svängarna lite extra under Halloween! Gå på Halloweenfesten med fräckaste klädseln och låt nattens mörker locka fram nya spännande sexupplevelser - klicka dig vidare till tipsen!

Gå till tipsen

Mjuk och elegant ögonmask för spännande njutning. Låt kroppen överraskas när du inte ser vad din partner tänker bjuda på.

Lux Satin Mask
Fler Nyheter
 

Ge dig själv en riktig godbit! Denna lösvagina från Private är redo att ta dig med på ditt livs åktur. Designen är utformad för att träna din uthållighet, samtidigt som den ger dig den ultimata tillfredsställelsen.

Private Tube Personal Trainer
Fler Nyheter
 

Fler produkttips

Lastic Devil Bullet är klitorisvibratorn med djävulskt bra vibrationer! Liten och fräck med stor kapacitet att tillfredsställa dig.

Lastic Devil Bullet
Fler klitorisvibratorer
 

Magiska Monica har verkligen potential att ge dig förtrollande njutning. Den övre delen av staven har en platta som i snabb takt rör sig inåt och utåt för att ge intensiv stimulans åt g-punkten. I kombination med klitorisretarens energiska vibrationer skapar det magiska orgasmer du inte vill vara utan.

Magiska Monica
Fler Rabbitstavar
 

En kaxig peruk med rätt Halloween känsla! Passar lika bra till festen som till ett hett rollspel i sängkammaren. Passa på till REA pris!

Sheila Devil
Fler Peruker
 

Dra blickarna till dig med Iögonfallande lösögonfransar! Förstklassiga svarta mjuka fjädrar med rosafärgat punktmönster. Fyndpris - 39 kr!

Eyelashes Paradise No 632
Fler lösögonfransar
 

Attrahera maximalt på festen! Väldoftande spray med feromoner som fängslar det andra könet. Några få tryck på doseringen och männen eller kvinnorna dras till dig helt magiskt.

Pheromone Men
Pheromone Fem
 

Har du väntat på en magiskt skön strap-on? Magic Flesh har en dildo som är mjukare och skönare än någon annan strap-on hos oss. Materialet är mycket verklighetstroget så du kan bjuda din partner på en riktigt angenäm upplevelse.

Magic Flesh
Fler Strap-On
 

Spännande Flare Bunny utmanar din fantasi och bjuder på stämningsfullt sken i olika färger. De långa "kaninöronen" vibrerar och stimulerar dubbelt upp. Testa kring klitoris, analt/vaginalt, bröstvårtorna eller kanske kring ollonet?

Flare Bunny
Fler vibrerande dildos
 

Skeleton Love Ring platsar perfekt i Halloweens tema. Förutom sin tuffa design gör den sexet bättre för båda. Sköna vibrationer som tillgodoser hennes behov och åtstramning kring hans penisrot för en kraftig erektion med intensivare känsla.

Skeleton Love Ring
Fler vibrerande ringar
 

Klicka in för att hitta produkter som passar extra bra på Halloween!

Veckans sextips

Pumpakärnor är fullproppade med zink, vilket påverkar testosteronhalten i kroppen och ökar sexlusten. Spara pumpakärnorna från Halloweenhelgens dekorationer och dra nytta av dem i sexlivet :)

 

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Två ordentligt berusade damer hade varit på Halloweenfest och stannade på vägen hem vid en kyrkogård för att kissa. Den ena torkade sig med sina trosor, medan den andra torkade sig med en gravbukett.
Dagen efter ringer äkta maken till den andre:
– Det gick nog vilt till igår, min fru kom hem UTAN trosor!
– Klaga inte.. min fru kom hem med ett visitkort instoppat i arslet, där det stod “Vi glömmer dig aldrig - Alla medlemmar i metallavdelningen.”

Veckans Citat

"Ta inte livet för allvarligt. Du kommer i alla fall inte ifrån det levande"

Elbert Hubbard

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: