måndag 26 oktober 2020

Intensiv sprutorgasm

 


 

Lustfylld fontänorgasm

Visste du att även kvinnor kan få utlösning? Kanske har du hört om fontänorgasm eller sprutorgasm som det ofta kallas när det gäller den kvinnliga ejakulationen. Fontänorgasmer brukar kännas skönare, intensivare och hålla i sig längre än "vanliga" orgasmer. Det kan krävas en del övning för att uppnå fontänorgasm, men med övning och tålamod kan det bli möjligt att uppleva denna omtalade och lustfyllda orgasm. Vi ger dig alla tipsen för att lyckas både på egen hand eller om du vill stimulera din partner till att nå hela vägen till en fontänorgasm.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 


 

Butterfly massager

Butterfly Massager ger klitorisstimulans på ett bekvämt sätt som lämnar händerna fria. Bara att spänna på plats och ratta in den mest njutbara vibrationsnivån!

Visa Butterfly Massager

Hur gör man?

Alla tips och råd du behöver på vägen till att hitta och stimulera g-punkten och för att nå vägen fram till fontänorgasm.

Hitta G-punkten
Få fontänorgasm

Produkttips

Intense Lilo är en nykomling som tagit många med storm och snabbt blivit en toppsäljare! Den har hela 20 olika vibrationsmöjligheter och en design som är ultimat för g-punktsstimulans som är en viktig del när det gäller fontänorgasmer.

Visa Intense Lilo
Visa fler G-punktsstavar
 

Favoriten Slimline G Diamond med sina snygga strasstenar har en design som är formad för att lättare kunna komma åt g-punkten. Den hårda plasten fortplantar vibrationerna till din G-punkt för att stimulera maximalt. Det långa skaftet gör det lättare att få till det tryck som behövs för att med säkerhet träffa det sköna området.

Visa Slimline G Diamond
Mer med gnistrande stenar
 

Komplett paket med g-punktsstav i hårdplast, batterier av hög kvalité, ett bra silikonbaserat glidmedel för att underlätta g-punktsorgasm. Allt du behöver för att hitta och stimulera g-punkten och öka möjligheten att få en fontänorgasm.
Praktiskt och dessutom mycket prisvärt - Du sparar nästan 100 kr.

Visa All Inclusive G-punkten
Visa fler kompletta paket
 

Njut av Frenzy Climaxers störtsköna former! Den böjda toppen masserar din G-punkt med kraftfulla vibrationer. Den kupade och knottriga klitorisretaren ger himmelsk stimulans till hela området kring klitoris. Som gjort för en fulländad orgasm!

Visa Frenzy Climaxer
Visa fler Rabbitstavar
 

När du är upphetsad och klitoris är styv och svullen är det lättare att stimulera G-punkten och få en fontänorgasm. Ge klitoris intensiv stimulans med kraftfulla vibratorn Ovibe Nostalgic som omsluter och punktmasserar.

Visa Ovibe Nostalgic
Visa fler klitorisvibbar
 

Med vältränade bäckenbottenmuskler så har du större chans att få njuta av den eftertraktade fontänorgasmen. Knipkulor ökar effekten av dina knipövningar och hjälper dig att snabbare bli stark och vältränad i bäckenbotten.

Visa Alive Knipkulor
Visa fler knipkulor
 

Glidmedel gör stimulansen skönare och gör att det glider mjukt och smärtfritt. Waterglide Orgasm Gel har dessutom stimulerande effekt som ökar känsligheten för beröring och ger dig extra intensiv njutning.

Visa Waterglide Orgasm Gel
Visa fler glidmedel
 

NYHETER

Nyheten Wallbang Her är laddad för att ge dig nya oförglömliga upplevelser! Fäst på en slät yta och låt dig tillfredsställas av de 2 kraftfulla motorerna som ger effektiv stimulans till g-punkt och klitoris.

Visa Wallbang Her
Visa fler Nyheter
 

Nya Lilly Wand är ett riktigt litet kraftpaket! Bara 16 cm lång men med en överraskande kraft i vibrationerna. Smidig att placera mot klitoris eller andra erogena zoner på kroppen som njuter av djup och intensiv stimulans.

Visa Lilly Wand
Visa fler Nyheter

Veckans sextips

Det är vanligt att man automatiskt håller andan när man närmar sig orgasm. Genom att aktivt fokusera på att andas djup och sakta ända fram till och under klimax så kan orgasmen upplevas som betydligt mer intensiv. Bara att testa!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Lärarinnan ställer frågor till barnen.
-Vad är det som har fyra ben, är brunt och lever i skogen?
-Älgen, svarar Elsa.
-Rätt tänkt, säger lärarinnan, men det kunde också vara ett rådjur.
-Vad är grönt och hoppar i gräset?
-Gräshoppa, svarar Ulla.
-Rätt tänkt, men det kunde vara en groda också.
Då ställer Gösta en fråga till lärarinnan.
-Vad är det som är stort och hårt när fröken stoppar det i munnen men litet och mjukt när den tas ut?
Lärarinnan ger Gösta en örfil, men han fortsätter.
-Rätt tänkt, men det kunde vara tuggummi också!

Veckans Citat

"Moln och människor består till största delen av vatten och föreställer ofta något de inte är".

Stig Johansson

Inga kommentarer: