tisdag 13 oktober 2020

Testa tuffare sex

 

 

Bondage

De flesta har någon gång lekt med tanken på att vara bunden, undergiven eller kontrollerande under kärleksakten. En del tror att bondage alltid handlar om tuffa tag men man kan välja en mjukare form av bondage istället, eller till att börja med. Soft bondage tilltalar många och är betydligt vanligare än man kanske kan tro. Syftet är att öka den sexuella njutningen och ta eller ge kontrollen till sin partner. Till en början kan det räcka att man endast håller i händerna eller sätter på en ögonbindel för att öka spänningen. Att våga ta ut svängarna lite extra och testa vad man gillar kan ta sexlivet till nya höjder. Här presenterar vi lite smått och gott i ämnet.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Best price!

Pälsklädda handbojor med säker snabböppning för busiga lekar!
Använd värdekod CUFF59 i kassan så köper du handbojorna för endast 59 kr.Ord.pris 159 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2020-10-18

Mer om Love Cuffs

Våga mer

Både män och kvinnor fantiserar om samlag där den ena partnern är bunden. Genom att byta roller, bryta invanda rutiner och låta fantasin få utrymme kan sexlivet bli mer spännande och variationsrikt. Tänk på att när det gäller bondagelekar så är det viktigt att använda sunt förnuft och kärleksfull omtanke.

Här får du lite bra tips som du kan hämta inspiration ifrån.

Läs bondagetipsen

Tips

Lyxig adventskalender med 24 erotiska överraskningar att njuta av! Värdet är över 3600 kr men du köper den för 1499 kr!

Mer om kalendern
 

Sexigt intimsmycke som framhäver klitoris och blygdläppar samtidigt som de blir extra känsliga för stimulans.

Crystal Intimate Clip
Fler accessoarer
 

Lyxigt och välgjort halsband med koppel från syndigt snygga serien Scandal. Bara att överlämna kedjan så din partner kan dra dig i riktning mot sina önskningar!

Scandal Collar n Leash
Fler NYHETER
 

Ännu en nyhet från Scandal serien. Ge kontrollen till din älskare och låt dig fängslas till händer och fötter. Bristen på rörelse intensifierar alla känslor du upplever!

Scandal Bed Restraints
Fler NYHETER
 

Genom att använda en ögonbindel så förstärker du upplevelsen. Med fullständigt fokus på nuet och njutning så har du förberett dina sinnen och kropp för sex och förväntningarna och lusten ökar. Du är både avslappnad och spänd på samma gång. Vad kommer att hända nu?
När du har ögonbindel på så kan även de andra sinnena förstärkas så att du till exempel upplever beröring mer intensivt.

Fancy Nancy Mask
Fler ögonbindlar
 

Mild smärta under sex kan förhöja hudens känslighet då smärta sätter fart på nervsystemet och ger energi till hudens nervändar. Den ökade blodtillförseln i området kan också framkalla en hetta och pirrig känsla. Smekningar som följer efteråt kan upplevas mycket upphetsande. Du kan t ex öka känsligheten med hjälp av bröstklämmor, paddel eller piskor.

Tease and Please
Fler piskor
 

Genom att använda fängsel så ökar du spänningen i sexlivet. Du är helt i händerna på din partner eller så är din partner utlämnad till dina önskningar och lustar. Det finns flera olika fängsel att välja mellan t ex rep, remmar, slips, tejp eller bojor. Lacy Bondage Set har två mjuka handbojor som sitter fast i ett dekorativt halskoppel.

Lacy Bondage Set
Fler fängsel
 

Rejäl bitboll med lufthål för de lite tuffare lekarna. Läcker och bekväm design med lila neoprenfodrade remmar som spänns runt huvudet. Reglerbar med 10 olika hål för att passa er båda.

Lust Ball Gag
Fler bitbollar
 

Upptäck njutning och spänning med hett vax mot den nakna huden. Börja droppa från hög höjd och minska avståndet allt eftersom för att upptäcka hur långt ni kan gå och tänja på gränserna. En ögonmask medföljer för att göra upplevelsen än mer intensiv när din partner är ovetandes om var på kroppen som nästa heta droppa kommer träffa.

Läs om ljusen
 
Visa alla bondage produkter
 

Nya godbitar från Satisfyer!

Visa Satisfyer Curvy

Veckans sextips

Testa att onanera tillsammans och inför varandra. Bestäm att ni inte får röra varandra, men om ni vill kan ni säga vad ni vill att den andre ska göra med sig själv. Låt din partner höra dig njuta av din egen upphetsning och visa att du gillar åsynen av din njutande partner.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Lilla Lisa åker tåg med sin mormor. De passerar en hage där det finns två hästar, ett sto och en hingst.
Lilla Lisa: Mormor, vad är det som sticker ut mitt under hästen?
Mormor (något generad): Det...är ingenting...det är bara...en bagatell. Nu kan vi väl prata om nåt annat.
Det går en stund och mormorn känner sig lättad över att ha klarat av situationen, när Lisa säger:
Mormor, jag har tänkt lite, hur kan du kalla det en bagatell? En snopp på en halv meter!

Veckans Citat


"Frihet är rätten att göra allt som lagarna tillåter".

Charles de Montesquieu

 

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: