tisdag 4 augusti 2020

Orgasmens dag


 

Lycklig av orgasm

Denna vecka ägnar vi uppmärksamheten åt orgasmen, då vi firar den internationella orgasmdagen kommande lördag den 8/8. Det är troligen ingen tillfällighet att det samma dag är lyckans dag - Orgasmer gör oss lyckliga! Så du som har en partner, ge din älskade en kraftfull orgasm genom att använda alla trix du kan. Ta till både sexleksaker, glidmedel, händer, mun och ditt organ. Du som är singel - gör det själv - onanera med fokus på att göra det extra skönt och länge denna dag!

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

 199:- 69:-

Veckans värdekod

Onanin blir så mycket skönare med ett glidmedel! Silikonglidet Pjur Woman kan användas av både kvinnor och män. Använd värdekod ORGASMDAY i kassan så köper du 100 ml Pjur Woman för oslagbara 69 kr.Ord. pris 199 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-08-09

Läs om Pjur Woman
 

Tänk orgasm

Orgasmen börjar i hjärnans lustcentrum och din kropp kan inte skilja på fantasi och verklighet. Detta ger dig oanade möjligheter när du vill ha ökad lust och mer njutning.

Läs mer här

Maxat med tips

Här har vi samlat massor av tips och råd om hur du kan underlätta orgasm eller helt enkelt göra orgasmen skönare och mer intensiv.

Tips för hennes njutning
Tips för hans njutning

Produkttips

Den absolut främsta produkten när det gäller klitorisstimulans! En riktig orgasmmaskin som ger dig ett klimax du sent kommer glömma...

Läs mer om Satisfyer
Visa mer för klitoris
 

Spanken Wavy kan ge dig den ultimata upplevelsen och tillfredsställelsen. Du anpassar själv det tryck du önskar för att skapa en skön, tight känsla kring din lem. Strukturen inuti gör även att du får mer stimulans - allt du behöver för att explodera i njutning.

Läs mer om Spanken Wavy
Visa fler lösvaginor
 

Vibrerande string som ger båda stimulans under kärleksakten. Kulorna som löper ner och runt slidmynningen stimulerar de känsliga nerverna som finns i blygdläpparna och som förgrenar sig ner från klitoris, samtidigt ger kulorna honom en otroligt skön massage under samlaget. Vibratorn i toppen ger henne klitorisstimulans så hon på ett bekvämt sätt kan få orgasm under samlaget.

Läs mer om Lovers Thong
Visa fler parprodukter
 

Öka upphetsningsnivån med ON Arousal Ultra. Ta en droppe på klitoris eller ollon så infinner sig strax en skön och vibrerande känsla. Området kommer att reagera lättare för stimulans och orgasmen blir extra intensiv och kraftfull.

Läs mer om On Arousal Ultra
Visa fler stimulerande medel
 

Gör stimulansen mer effektiv genom att massera g-punkten samtidigt som klitoris. Dubbel stimulans ger oftast en starkare orgasm.Uppladdningsbara Extravagance G Spot har en bred böjd topp som är anpassad för att trycka mot g-punktsområdet. Den kraftfulla motorn har 3 fasta lägen och 9 mer variationsrika program som alla är tystlåtna.

Läs mer om Extravagance G-spot
Visa mer för g-punkten
 

Genom anal stimulans kan man förstärka orgasmen för både kvinnor och män. Analen är en erogen zon och dessutom är mannens prostata ett lustfyllt område som vid stimulans kan maximera njutningen. Nybörjare? Testa med dessa minipluggar som sätts på fingret, och se vad denna typ av stimulans kan göra för dig.

Läs mer om Finger Rimmer 3p
Visa mer för analen
 

Stimulans av bröstvårtorna är ett enkelt sätt att intensifiera njutningen och maxa orgasmen. Cheer Nipple Suckers ger ett skönt sug som gör dina bröstvårtor styvare och mer känsliga för beröring.

Läs mer om Cheer Nipple Sucker
Visa mer för brösten
 

Good Helping Head ger en hjälpande hand och förstärker stimulansen när den förs över ollonet och ner över penisskaftet. Lätt att använda och diskret modell.

Läs mer om Good Helping Head
Visa mer för manlig onani
 

Ett vibrerande ägg kan användas för stimulans på kroppens alla erogena zoner!

Taboom Vibrating Egg har 7 olika vibrationsmönster att bjuda på. Ett bra val för det ultimata, intima nöjet.

Visa Taboom Vibrating Egg
Visa fler Nyheter

Veckans sextips

Duschen är en perfekt plats för onani! Här behöver man inte oroa sig för kladd, det är ju enkelt att tvätta av direkt. Använd ett silikonbaserat glidmedel som håller sig i vatten så blir din onani extra skön och hal. Använd även duschmunstyckets strålar för att rikta direkt mot dina känsliga punkter.

 

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man skulle resa bort på kurs, men för att försäkra sig om att frun inte skulle vara otrogen köpte han henne en dildo. Han köpte en magisk voodo-dildo som man bara behövde tala om vart den skulle, så var den direkt där och vibrerade. Kvinnan blev överlycklig och sa:
- Voodo-dildo, in i min mus!
Hon fick orgasm efter orgasm. Men på morgonen när hon sa:
- Voodo-dildo, ut ur min mus!... så lydde den inte.
Den kunde bara ta emot fyra kommandon från en och samma person, men det visste inte frun. Hon åkte genast till sjukhuset för att få hjälp. Hon körde dock för fort och blev stoppad av polisen. När han frågade varför hon körde så fort svarade hon:
- Jag har en voodo-dildo mellan benen som jag måste få ut!
Polisen började skratta där han stod framåtlutad och sa:
- Det var den sämsta ursäkt jag någonsin hört! Voodo-dildo?!... in my ass....!

Veckans Citat

"Den sanna lyckan består i att kunna vara lycklig utan lycka".

Françoise Sagan

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: