måndag 17 augusti 2020

Upphetsande punkter

 


 

Laddade punkter

Våra kroppar har många lustfyllda områden och punkter som är extra mottagliga för beröring, som i sin tur skapar starka känslor av lust. Genom att stimulera dessa erogena zoner så kan vi uppleva större upphetsning och intensivare njutning. Har du utforskat dina eller din partners laddade punkter? Känner du till A-punkten? Om inte, då har du en angenäm uppgift framför dig! Vi ger dig sköna tips som kan vara spännande att undersöka.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

59 kr

Veckans värdekod

Överraska dig själv med en hemlig sexleksak! För bara 59 kr får du en skön leksak att njuta av. Värde 129 -199 kr. Använd värdekod JOYTOY i kassan.
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 20-08-23

 

A-punkten

Du kanske har hört talas om G-punkten men känner du till A-punkten? Här berättar vi var och hur du hittar denna lustfyllda zon!

Läs om A-punkten här

Produkttips

Nya Thrilling Tulip har en lång, smal design med stilren framtoning och kraftigare topp för att stimulera alla dina favoritzoner. Variera bland 10 olika vibrationsfunktioner för att fylla dina begär. Thrillig Tulip har en minnesfunktion som gör att du med en knapptryckning kan fortsätta njuta där du avslutade.

Visa Thrilling Tulip
Visa fler Nyheter
 

En böjd topp på staven gör det lättare att komma åt att stimulera punkterna inne i slidan, oavsett om målet är A eller G-punkten. Glammy G vibrerar som mest ute i toppen vilket gör den till en ultimat medhjälpare till att öka din njutning.

Visa Glammy G
Visa fler böjda stavar
 

Hos både män och kvinnor hör bröstvårtorna, och området runt dem, till en av de mest erogena zonerna. NC Intimate Spray ger skön effekt med kyla och värme som stimulerar området. Kan även användas på klitoris eller ollon för en extra intensiv orgasm!

Visa NC Intimate Spray 10 ml
Visa mer för brösten
 

Lårens insidor är fulla av känsliga nervtrådar. När detta område stimuleras kan det skapa starka lustkänslor. Låt den vibrerande kulan Caresse Embrace svepa över lårens insida och ibland nudda vid könsorganet - en behandling som är vansinnigt upphetsande! Ett vibrerande ägg är oerhört allsidigt och kan användas till massor av spännande stimulans på alla kroppens lustfyllda zoner.

Visa Caresse Embrace
Visa fler vibrerande ägg
 

Händerna har erogena zoner som kan masseras till aktivitet. Smörj in din partners händer med massageolja och massera hela handen tills den slappnar av och blir varm. Låt sedan ett finger glida ned längs insidan av varje finger, och därefter upp för sidan av den intilliggande fingern. Stimulera varje finger, från roten och ut till spetsen, med din tum- och pekfinger. Ljuvligt skönt och dessutom lusthöjande! Dream Glide Silicone är perfekt för denna aktivitet och all annan massage på kroppen, i synnerhet intimt.

Visa Dream Glide
Visa mer för massage
 

Det finns en mängd känsliga nerver runt anus och många tycker att njutningen blir extra stark när området stimuleras. Det en välkänd erogen zon som är väl värd att utforska. Fanny Hill´s Plug har vibrationer som ger extra stimulans och hjälper analmusklerna att slappna av. Dessutom kan pluggen pumpas upp och expandera så att du kan njuta av ökat tryck i området.

Visa Fanny Hill´s Plug
Visa fler analprodukter
 

Att klitoris är kvinnans mest erogena område är väl ingen som har missat. Kissable Isabella ger beröringsfri och intensiv stimulans med pulserande luftvågor som når nerverna i klitoris på djupet. Bara placera munstycket över klitoris och låt Kissable Isabella stimulera till oförglömliga orgasmer!

Visa Kissable Isabella
Visa mer för klitoris
 

Mannens prostata är en mycket erogen zon och kan jämföras med kvinnans g-punkt eller a-punkt. Stimulans av prostatan kan förstärka din njutning och ge en betydligt mer explosionsartad utlösning. Prostatapluggen Bum Buster är utformad för att ge mesta möjliga tillfredsställelse både på insidan och utsidan.

Visa Bum Buster
Visa mer för prostatan
 

Ollonet är som bekant mannens mest känsliga område. Super Mandrake omsluter och vibrerar för en intensiv upplevelse. Den är utrustad med större ribbor för penisens skaft och en bula med mindre räfflor för att ge maximal stimulans åt frenulum, den känsliga delen på undersidan av ollonet.

Visa Super Mandrake
Visa mer manlig onani
 

Veckans sextips

Smek din partners mage med lugna rörelser. Strykningarna över magen är rogivande, men även upphetsande eftersom det ligger så nära könsorganen. Ett skönt sätt att starta upp förspelet - lugnande och upphetsande samtidigt.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Söta Sara går förbi djurhandlaren och ser en stor groda i fönstret med en lapp: Kan slicka mus, 500 kr.
Hon går in för att höra mer, och det slutar med att hon köper grodan. När hon kommer hem sätter hon grodan på köksbordet och tar av sig trosorna men inget händer.
Hon ringer djurhandlaren som lovar att komma. Efter en stund så kommer han in genom dörren och ropar åt grodan:
- Nu är det banne mig sista gången jag visar dig hur man gör!!!

Veckans Citat

" Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått"

Karin Boye

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: