onsdag 12 augusti 2020

Sexuella äventyr

 


 

Lustfyllda äventyr

Är det länge sedan du gjorde något helt annorlunda i sexlivet? Eller tillhör du kanske dem som ofta testar nya vägar och ser varje sexuellt tillfälle som ett nytt spännande äventyr? Det är inget fel på att ha favoritpositioner eller speciella önskemål om hur man vill och behöver bli stimulerad, men det är lätt att det blir samma sak varje gång och att sexet blir rätt så förutsägbart. Det är dags att ge sig ut i det okända och kanske finner du en ny lustfylld skatt!

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Halva priset

Veckans värdekod

Förgyll kärleksakten! Sätt ringen kring penisroten för en lätt kramande känsla. Ringens putande pärla ger henne skön klitorisstimulans under samlaget. Använd värdekod SEXY49 i kassan så köper du Sexy Fun Pearl för bara 49 kr. Ord. pris 99 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-08-16

Läs om ringen
 

Erotisk skattjakt

Gör en oväntad aktivitet och överraska med en erotisk skattjakt som innehåller oförutsägbara moment med spänning och njutning. Här får du tips om hur det kan gå till.

Läs tipsen här

Produkttips

En riktig liten skattkista! Den fina asken innehåller två guldfärgade metallkulor som kan ge överraskande stimulans. För in kulorna i slidan så får du en egen liten skattgömma som ni båda kan njuta av under samlaget.

Visa Geisha Pearls
Visa fler samlagskulor
 

Finger Tingles förvandlar ditt finger till en behaglig vibrator med en alldeles speciell känsla. Du kan också placera hålet över klitoris så att du helt blir omsluten av de sköna vibrationerna.

Visa Finger Tingler
Visa fler klitorisvibratorer
 

Superläckra klämmor med gnistrande kristaller för dig som vill toppa stämningen med ett erotiskt och eggande smycke. Ger dig ett skönt nyp i bröstvårtorna och förhöjer njutningen.

Visa FF Crystal Clamps
Visa mer med silver
 

Vem kan vara utan en klassiker? Golden är rak och hård med en guldfärgad blank yta som ger en lyxbetonad känsla. Glider lätt och skönt samtidigt som vibrationerna kan vridas upp så de blir riktigt hårda. Blir du ofta öm av penetration så är Golden ett bra val då den glider in med minimal friktion.

Visa Golden
Visa mer med guld
 

Fantasy Vibe är en stav med läckert pärlemoskimrande yttre. En riktig nöjesskatt med sköna ådror, markerat ollon och steglösa vibrationer. Bara 159 kronor!

Visa Fantasy Vibe
Visa fler vibrerande dildos
 

Njutning i en liten burk - en juvel med hög njutningsfaktor! Insidan är mjuk och har en genomskinlig, skön stimulerande struktur som du kan se dig själv njuta av. Ta av ena sidans lock för en sugande känsla av ollonet, eller öppna i båda sidorna för att njuta av hela insidan.

Visa Fleshlight Quickshot
Visa mer från Fleshlight
 

Briljant analstimulans! Dream Plug Rosy är en fröjd både för analen och ögat. Med sin blanka yta i metall så glider den enkelt in och sitter på plats när dina muskler sluter sig om den smala halsen. Den läckra pärlan gör dessutom din bakdel till en extra åtråvärd syn.

Visa Dream Plug Rosy S
Visa fler pluggar
 

Helt kit för nervkittlande och spännande sex!

Visa Scandal Fetish Kit
Visa fler Nyheter

Veckans sextips

Har du tänkt på att du har en helt annan vy än din partner har under sexet? Fota eller gör ett videoklipp från en viss position som du upplever som sexig och upphetsande. Efteråt kan ni titta på det tillsammans och bli tända på nytt och kanske njuter ni en stund till.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Bonden Per tyckte om kokta ägg till frukost. Hustrun ville skämta med honom och stack hål på äggen och blåste ut innehållet. När Per kom till frukostbordet och började knacka äggen fann han dem naturligtvis tomma. Han blev snopen, men kommenterade inte saken. Nästa morgon var det samma sak igen. Äggen var tomma och hustrun kikade förtjust ur ena ögonvrån när hennes man nu ilsknade till.
Per tog yxan, knallade ut till hönshuset, fick tag i tuppen, lyfte yxan i ett hotande slag mot honom och sa
- Använder du kondom en gång till så hugger jag nacken av dig!

Veckans Citat

“Var vänlig när det är möjligt. Det är alltid möjligt.”.

Dalai Lama

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: