tisdag 2 april 2019

Tips för roligare sexliv

 

Roligare sexliv


Oavsett om du är nöjd med ditt sexliv eller inte så är det aldrig fel att införa lite mer skratt och lättsam stämning i sängkammaren. Skratt är förlösande och får oss att känna oss mer avslappnade och ta lättare på saker och ting. Ibland kan det vara skönt att släppa allvaret, kraven och prestationen. Ge dig själv och din partner tillåtelse att för en stund vara kreativa, fria och härligt barnsliga. Upptäck hur det kan förändra och förgylla intimiteten samtidigt som sexlusten kan få extra energi.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
49 kr!


Veckans värdekod

Superskön pung - lek, kläm, smek och go wild! Med dessa roliga antistressbollar förbyts stress till munterhet i ett nafs. Använd värdekoden FUN4U i kassan så köper du Stressticles för bara 49 kr. (ord pris 99kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2019-04-07

Lekfullt sex

Längtar du efter att få känna dig fri och bekymmerslös utan krav på att prestera och leverera? Här får du små enkla tips om hur du kan få ett mer kreativt och lekfullt sexliv.ProdukttipsLåt din fantasi få fritt spelrum med denna praktiska fingervibrator. Testa olika ställen på din eller din partners kropp. Var känns det extra skönt? Var kittlas det? Var känns det starkast?Skulle du fnissa åt en liten rosa kanin som sitter runt penisroten? Till en början kanske det blir just så men en känsla av avdramatisering infinner sig oftast och öppnar upp för avspänt sex. Snart njuter ni av kaninens förmåga att göra det extra skönt för er båda under samlaget.
Lustigt namn, Monkey Spanker, men trots det lekfulla namnet så är detta en riktig höjdare på att ge seriös njutning till mannen. Prova den under förspelet eller använd den på egen hand.Låt ett vibrerande ägg sakta rulla över alla delar av kroppen på din partner. Passa på att iaktta kroppen och vilka delar och punkter som är extra känsliga och retas lite extra vid dessa ställen.
Maxad klitorisstimulans med en festlig twist! Satisfyer Penguin Next är en förklädd liten sötnos som ger dig en otroligt skön stimulans och intensiv njutning. Med hjälp av luft skapar de pulserande tryckvågorna en känsla av sug och massage på din allra känsligaste punkt.
Väck både lust och skratt hos din partner när du låter denna mjukt kittlande fjäder beröra de känsliga delarna av den nakna kroppen.


En lyxig och kraftfull vibrator som placeras i medföljande trosa och styrs via mobilen! Perfekt om ni vill busa till det enligt Veckans Sextips här nedan :)Gör det både mer roligt och spännande i sängkammaren med Mr Grey Bondage Kit! Du får en mjuk ögonbindel och fyra skönt vadderade fängsel att leka med.Det är alltid kul att göra bra klipp - passa på att uppdatera dig med nya roliga leksaker till kalasbra priser!


Veckans sextips

Placera en vibrerande trådlös leksak i trosorna och bege er ut på promenad eller kanske till krogen, låt din partner ha kontrollen och bestämma när det ska pirra till. Busigt och upphetsande!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En morgon är lille Olle lite fundersam och frågar sin mamma:
- Mamma... Hade det där djuret stora smutsiga fötter?
- Vad då för djur?
- Jo, i natt hörde jag att du sa till pappa att han inte fick låta det gå på lakanet!


Veckans Citat

"Det är inte vilket liv du lever som räknas, utan hur du lever det".
Nisargatta Maharaj

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Kristevik 421

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Instagram
Facebook
Twitter

lustjakt.se, info@lustjakt.se
Inga kommentarer: