måndag 15 april 2019

Tid för sex i påsk


Tid att närvara


Ljuset och våren är äntligen närvarande och kan fylla på våra energiförråd. Den eggande påskhelgen närmar sig och många av oss får en välbehövlig ledighet att njuta av. Passa på att ägna längre stunder åt lustfyllda aktiviteter med fokus på ren njutning, närvaro och tillfredsställelse som ger dig ny energi och boostar sexlusten.
Mycket lust & glädje och en Glad Påsk önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Påskpris!


Veckans värdekod

Njut av din egen sköna påskhare :) Smidig liten vibrator för skön punktstimulans. Passar både på fingret, staven eller penisen. Använd värdekod FUNBUNNY i kassan så köper du Finger Rabbit för bara 89 kr. Ord. pris 169 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-04-21

Ta kommandot

Genom att ta kommandot över dina tankar så styr du hur du ska må och känna, både psykiskt och fysiskt. Med fokus i nuet kan du leva ditt liv i lust och glädje samtidigt som din sexuella njutning når en högre nivå.
 


ProdukttipsLuta dig tillbaka och bara njut! Placera munstycket över klitoris och låt din Satisfyer Delux göra jobbet genom att ge dig en fantastisk sugande stimulans med vakuum och luftmassage. Snart kommer din kropp svara med att explodera i otroligt intensiva orgasmer. Inte konstigt att Satisfyer är omåttligt populära bland kvinnor världen över!I påsktider ökar äggkonsumtionen rejält och vi vill passa på att slå ett slag för en helt annan typ av ägg - nämligen det vibrerande ägget. Ett ägg som tillfredsställer och gör det skönt på olika punkter på kroppen. Viola Remote Egg är sladdlöst och styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Placera ägget i slidan eller i trosorna och ge kontrollen till din partner och tillför lite spänning under påskmiddagen :)Ytterligare en variant av ägg som kan avnjutas under påsken! Ägget innehåller en skön överraskning för mannens njutning - ett supermjukt och flexibelt onanifodral med en äggform som passar perfekt över ollonet. Insidan har ett stimulerande vågmönster som ger extra känsla och intensivare stimulans.Upplev total tillfredställelse med den genomskinliga lösvaginan Fleshlight Ice Lady som låter dig se allt. Bli upphetsad visuellt samtidigt som den ger dig intensiv stimulans med en sugande känsla.Ge en massage som effektivt släpper på alla spänningar och får kroppen att slappna av. Wanachi Maxi har ett rundat huvud som är perfekt att placera på olika punkter på kroppen som behöver djup stimulans. Låt din partner få varierande stimulans genom att växla mellan Wanachis kraftiga vibrationer och din hands lättare smekningar. Det blir en intensiv känsloupplevelse utöver det vanliga!Lekfullhet och fantasier om andra roller kan vara ett knep för att ge sexlivet en ny krydda och möjlighet att släppa fram sina önskningar och drömmar. Så här i påsktider kan en söt och sexig Bunnyklädsel vara ett trevligt inslag för en extra glad påskhelg. Setet innehåller: baby-doll, stringtrosa, manschetter och diadem med kaninöron.Fluffy Bunny Plugg har en bedårande och mjuk pälsboll som kan användas till att ge skönt smek och kittel över hela kroppen. Njut sen av pluggen analt samtidigt som den pryder fint där bak och ger en touch av sexig påskhare.Nya Ella Egg är ett vibrerande ägg som sätter guldkant på din njutning! Ett läckert litet kraftpaket som dessutom tål att följa med in i duschen.


Visa din älskade din uppskattning genom att ge en kärleksfull påskpresent. Här hittar du några färgglada och sköna förslag som kan passa bra i påsktider.


Veckans sextips

Handförbud! Prova att ha sex – utan att använda händerna. Fantasin sätts på prov samtidigt som ni kan upptäcka helt nya, sköna knep.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Två herrar står och pratar och den ene säger:
- Sist frugan och jag hade lite roligt i sänghalmen så höll jag på 1 timme och 4 minuter!
- Wow, hur bar du dig åt då?
- Jo, det var samma natt som vi gick över till sommartid...

 


Veckans Citat

"Du lever bara en gång men om du gör det rätt så räcker det".
May West

Inga kommentarer: