måndag 1 april 2019

Dubbel njutning för honom

Middag med sugande efterrätt


Förra veckan hade vi kvinnan i fokus och denna vecka blir det mannens tur. Just denna vecka den 14/3 är det passande nog Steak and BJ-day. En dag som fortfarande är kontroversiell men som börjar bli allt mer välkänd och firad. Tanken är att dagen ska vigas åt mannen och han ska bjudas på en stek till middag och oralsex, ett så kallat blowjob, efter maten. Oavsett vad man tycker om dagen som sådan så tycker vi att det är rättvist att uppmärksamma även honom lite extra, så varför inte ge honom en speciell och minnesvärd stund.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt


Go Crazy

Go Crazy med glidmedel under oralsexet! Smakar ljuvligt, värmer lätt och gör det extra skönt.
 

13 blowjob tips

Här bjuder vi på olika tekniker och tips du kan testa för att ge honom en avsugning han sent kommer att glömma!


ProdukttipsSkulle du vilja lära dig mer om att ge oralsex till mannen? DVD Ultimate Blowjob är en instruktionsfilm som visar, utan censur och i detalj, hur du ger en perfekt avsugning.Du kan lägga till vibrationer för att öka stimulansen när du tillfredsställer honom. Använd en liten vibrator som du kan sätta på fingret. Tingling Tongue har en mjuk tunga som gör det lätt att stimulera speciellt känsliga och sköna punkter runt hans ollon eller pung. Den kan givetvis användas även till andra känsliga ställen på kroppen.

Låt denna ring med sköna rader av små kulor förstärka känslan av dina handrörelser när du för dem upp och ner längs hans penisskaft. Använd mycket glidmedel så att de glider lätt. Låt den sedan sitta kvar runt roten för att ge extra stöd och storlek för hans erektion.

Dra den kraftigaste ringen runt penisroten och den tunnare runt pungen för att få ett fast grepp som håller ihop paketet. Ståndet blir hårt och praktfullt samtidigt som hans känsla blir kraftigare när utlösningen får lite svårare att pulsera ut.Genom att stimulera prostatan samtidigt som du ger oralsex kan hans njutning nå högre höjd och bli än mer intensiv och explosiv. Invader Prostate Plug har en design som stimulerar prostatan dels via anus och dels via mellangården för att ge skönt tryck mot hans inre lustpunkt.Gillar han tuffare tag? Fängsla hans armar bakom ryggen så att det bara är du och dina händer som har kontrollen. Sätt bindeln över hans ögon så förstärks hans känsloupplevelse av den stimulans du ger honom med din tunga och mun.Om du inte har någon som är villig att bjuda på ett blowjob så finns andra lösningar. Autoblow 2+ är en riktig onanimaskin som är utformad som en mun för att ge dig en känsla av avsugning. Du kan bara att luta dig tillbaka och njuta av kulorna som vandrar upp och ner längs din penis när de gör jobbet att ta dig hela vägen till klimax.Är du bortrest så finns det fantastiskt nog möjligheter att ändå vara delaktig i hans njutning. We Vibe Verge är en vibrerande ring som kan styras på lång distans via en app i telefonen!
Bland annat ger den skön stimulans av det njutningsfulla området mellan pung och anus. . Ringen kan vändas åt flera håll för att göra det skönt i olika områden och kan även ge kvinnan stimulans under samlaget. Ringen har kraftfulla vibrationer men är samtidigt otroligt tystlåten.Nya lösvaginan Easy Rider har mjuka läppar som omsluter dig samtidigt som insidan ger skön stimulans med räfflor och extra tight zon. Sugproppen kan fästas på plant underlag så du kan njuta med händerna fria.


Bjuda honom på middag?


När du vill fira Steak and BJ day så behövs ju även middag före den njutningsfulla "efterrätten". Vårt tips är den omåttligt populära högrevsburgaren - visserligen ingen stek men din man kommer troligen bli mer än nöjd med denna delikata måltid och hela kombon i synnerhet ;)


Veckans sextips

Frenulum, den lilla strängen som icke-omskurna män har och som förbinder förhuden med peniskroppen, är mycket känslig för stimulans. Låt tungan fladdra över den och känn hans njutning.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Piloten tar mikrofonen och berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad, vilken väg dom skall ta och beräknad ankomst. När detta är gjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa men glömmer stänga av mikrofonen.
- Adam, har du ställt in autopiloten på Gran Canaria?
- Ja, det är klart. Nu skall jag gå på toa och sedan skall jag ha en skön stund med Lisa. Hon är alltid beredd på ett blowjob i pentryt.
Alla passagerare hör detta och även övrig personal i kabinen. En flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar raklång och blir liggande på golvet. En passagerare klappar henne på axeln och säger:
- Du behöver inte ha så bråttom, han skulle på toa först.


Veckans Citat

”Livet har inga begränsningar, förutom dem du själv skapar.”
Les Brown

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Kristevik 421

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Inga kommentarer: