måndag 1 april 2019

Sex med förstärkta sinnen

 Förstärk sinnena


Det kan vara upphetsande att se varandra i ögonen eller titta på kropparna när vi har sex. Men vad händer om vi tar bort det visuella? Genom att släcka belysningen eller ta på en ögonbindel så kan vi förstärka andra sinnen istället. Beröringen, ljuden, smaken och dofterna får ett kraftigare genomslag som kan göra hela upplevelsen annorlunda och till och med mer kraftfull. Variera därför mellan gångerna att ha belyst och nersläckt för att ge kroppens alla sinnen tillfälle att vara på topp.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig


Ögonbindel

Ta på en ögonbindel för att förstärka dina övriga sinnen så att du kan uppleva beröringen med högre intensitet. 

Tysta sexleksaker

När alla andra ljud runt omkring tystnar eller när man inte vill att andra i hemmet ska höra så är det en fördel om sexleksakerna inte låter så mycket. Här hittar du massor av tips på sköna produkter som har en låg ljudnivå.


ProdukttipsShining Sixten är staven som är självlysande i mörker! Perfekt för dig som vill skoja till det lite eller när du vill ha en stav som är lätt att hitta i mörkret. Vibrationerna är steglösa så att du kan välja styrkan som är skönast för dig.Joy Rabbit Vibe har en mycket låg ljudnivå för att vara en Rabbit-stav med multifunktion. Dessutom har den nätta mått, silkeslen yta och många vibrationsmönster i både stav och klitorisretare vilket gör den till en riktig önskestav. Du kan även ta den med i duschen när du vill ha en skön och våt stund.Ro Bullet 90 Velvet Soft Lilac har mycket kraftfulla vibrationer med 10 olika vibrationsprogram som är viskande tysta. Den är liten och smidig med en totallängd på 9 cm. Går även utmärkt att ta med ner i badet då den är 100% vattentät.Förändra den visuella uppenbarelsen av ditt kön genom att dra åt en ring kring penisroten. Din penis kommer både att se större ut samtidigt som den känns hårdare och kraftigare. Danny Steel Rings design tillför dessutom lite tuffare attityd.Tänd ett ljus i mörkret för en stund. Känn den ljuvliga doften av söt och solvarm persika sprida sig i rummet. Efter en stund har ljuset förvandlats till en varm massageolja som ni kan njuta av och få en het och intim upplevelse både till kropp och sinne.Låt denna strassutsmyckade piskas metallkedjor försiktigt smeka över hela kroppen och kittla de intima delarna för ge din partner njutningsfulla rysningar av förtjusning. Värm eller kyl dem för en extra stark effekt och reaktion.


Nyhet!Läckert uppladdningsbart kärleksägg i högklassigt och skönt silikonmaterial. Hela 12 vibrationsval att njuta av! Fungerar även utmärkt som en vibrerande knipkula för att göra bäckenbottenträningen både njutbar och rolig.Veckans sextips

När ni ska ha sex med belysningen på, se då till att ljuset blir optimalt. Det är inte särskilt smickrande för någon med ljus som kommer rakt uppifrån. Testa i stället att ha flera punktbelysningar i rummet och varva gärna små lampor med värmeljus som ger ett mjukare sken. Ljuset bör vara lite på distans och på låg höjd, så ställ de levande ljusen en bit bort och en lampa på golvet vid sängen.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kille kommer in på en bar och ser en skylt där det står:
"Hamburgare 20 kronor, Cheesburgare 30 kronor, Handtralla 100 kronor."
Han ser en attraktiv blondin bakom disken.
- Kan jag hjälpa till med något, frågar hon.
- Jo, jag undrar... viskar mannen. Är det du som ger handtrallorna.
- Javisst, svarar blondinen. Det är det.
- Då är det bäst att du tvättar händerna, för jag är rätt sugen på en cheeseburgare.


Veckans Citat

"När det är tillräckligt mörkt kan du se stjärnorna."
Charles Austin Beard

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Kristevik 421

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥
Inga kommentarer: