onsdag 10 april 2019

Oralsex för henne

Tårta och oralsex


För några veckor sedan uppmärksammade vi Steak & BJ-day som hade mannen i fokus då han skulle bjudas på stek till middag och ett blowjob till efterrätt. Visste du att det nu en månad efter denna dag, alltså söndag 14/4, infaller en dag som kallas Cake and Cunnilingus Day och är den kvinnliga motsvarigheten? Tanken är att kvinnan då ska bjudas på tårta och därefter tillfredsställas med oralsex. Vi tar givetvis tillfället i akt och ger inspiration för att maximalt öka hennes njutning av den sköna orala stimulansen.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Halva priset


Veckans värdekod

Perfekta staven för G-punkts stimulans. Låt toppen vibrera mot hennes g-punkt samtigt som du ger oralsex - maximal njutning! Använd värdekod ORALDAY i kassan så köper du Slimline G för bara 99 kr. Ord. pris 199 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-04-14

Intensivt oralsex

Det finns olika tekniker till hur du kan använda din mun och tunga för att ge henne intensiv tillfredsställelse. Här kan du läsa våra tips!


ProdukttipsTa lite NC Intimate Spray på klitoris och inom 60 sekunder börjar den pirriga och pulserande effekten att kännas av. Området kommer bli extra blodfyllt samt känsligare för stimulans och effekten av din tunga blir än mer intensiv. Hon kommer lättare att få orgasm samtidigt som den blir mer långvarig och mer frekvent. Även män som testat den vittnar om en explosiv och intensiv känsla!Genom att stimulera hennes bröstvårtor kan den sexuella njutningen förstärkas. Använd gärna munnen och tungan för att leka, suga och kyssa hennes bröst. För att göra det lyxigt och extra sensuellt kan du smörja in bröstvårtorna med den kyssvänliga och skimrande cremen Lylou Kiss. Den goda smaken av kakao och kanel kommer göra det än mer njutbart för dig när du slickar och stimulerar hennes bröst.Vill du ha en annan smak av oralsexet? Ett smaksatt glidmedel tillför både god doft och smak samtidigt som det gör det extra skönt. Lust Warm Glide med utsökt smak av mango och sött päron ger dessutom en lätt värmande känsla för att förstärka njutningen ytterligare. Inte nog med detta, den är även berikad med naturens egna lustgivande aminosyror som påverkar upphetsningen!
För att göra hennes klitoris extra känslig, hård och putande kan du använda en pump. Vibrating pump ger ett vacuum som hjälper till att blodfylla klitoris och göra den mer framträdande. För att ge lite extra stimulans så kan vibrationerna sättas på samtidigt som pumpen suger. Men se upp så att du inte använder den för länge, du vill ju inte att hon ska komma innan du ens har börjat din magiska stimulans med tungan.Om du blir trött i tungan och behöver vila den men vill fortsätta att ge henne oralsex utan störande uppehåll, så är detta lickstick helt perfekt! Rulla den sköna glidmedelsindränkta kulan runt hennes klitoris på samma sätt som du slickar med tungan - hon kommer älska det, nästan lika mycket! Suverän att använda även när man är själv och sugen på oralsex.
Upplev känslan av oralsex med hjälp av denna sensuella massageapparat! Elegance Dazzling använder lockande, snurrande rörelser och intensiva pulseringar för att tillfredställa dig. Under det mjuka höljet på ovansidan finns en kula som likt en smekande tunga cirkulerar runt klitoris. Med hjälp av tio olika val av sköna stimuleringsmönster låter Elegance Dazzling din kropp njuta och längta efter mer.Älskar du oralsex men saknar någon som utför det? Då är Sqweel lösningen. Sqweel ger dig en skön känsla av oralsex med hjälp av ett hjul där 10 små, mjuka tungor är placerade. På med glidmedel och starta - njut av de sköna slickande tungorna mot klitoris, varv efter varv.
Unna dig lyxen att tillfredställa alla kroppens lustpunkter med sofistikerade Hoopla Massager.
Du bjuds på 10 olika vibrationsmönster att bli stimulerad av. Hoopla är uppladdningsbar och kan dessutom följa med på våta äventyr i dusch och bad.
Bjud på tårta

Vill du bjuda henne på tårta så brukar jordgubbar eller choklad vara smaker som är ett säkert kort. Eller varför inte kombinera båda i en och samma tårta - mums! Tårta är lätt att göra, speciellt om man köper färdiga bottnar - bara att lägga något gott emellan och dekorera med fantasi :)

Veckans sextips

Placerar en vibrator mot kinden när du ger oralsex. Detta ger en spännande och kittlande känsla för mottagaren.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En döv man kommer in på ett apotek för att köpa kondomer och provar att med teckenspråk förklara vad han vill ha. Apotekaren fattar inget så mannen drar fram sin penis och lägger fram 50 kronor på disken. Apotekaren drar också fram sin penis, tar femtiolappen och lägger den i sin ficka. Den döve blir illröd i ansiktet och börjar gestikulera våldsamt till apotekaren som lugnt säger:
– Om du inte kan tåla att förlora ska du inte slå vad!


Veckans Citat

”Livet har inga begränsningar, förutom dem du själv skapar.”
Les Brown

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Kristevik 421

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Inga kommentarer: