torsdag 28 december 2017
Öka lusten 


I dagens hetsiga vardag är det många som saknar lust eller har en önskan om att känna större lust och ha mer sex. Sex börjar när "ni har kläderna på", lusten kommer till stor del av hur man behandlar varandra i vardagen. Mycket smek, uppmuntran och kramar samt ge varandra positiv respons, det höjer lusten för sex. Prata. Kommunikation är alltid A och O för skönt och utvecklande sex i en relation. Tala om vad ni önskar, vill och behöver i er relation i stort. Läs mer av våra praktiska tips om vad du kan göra när lusten saknas och vilka produkter du kan använda för att skapa en lustboost i kroppen. Ta vara på ledigheten i julhelgen och ägna en del av den till bara skön njutning :)
En riktigt God Jul med mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Orgasmo
Intensifiera och underlätta orgasmen med stimulerande kräm som funkar på både kvinnor och män.
pris 59 kr. 

Vill du ha mer lust?

När lusten fattas eller är låg, hur gör man då för att få mer lust? Det finns många, relativt enkla, sätt att få lusten att vakna till igen och börja njuta av sex och närhet på nytt.


Produkttips


WOW FÖR KVINNAN

Så kraftfull att en enda droppe på klitoris räcker för att orgasmen ska bli explosiv och lusten få fart. WOW-effekt! On Arousal Gel ger flera förnimmelser, som börjar med en omedelbar värmande effekt, följt av ett pirrande som nästan känns som pulserande vibrationer. BÄST I TEST.
BOOST FÖR MANNEN

Kräm som smörjs in på penisen och boostar din testosteron-produktion och lust på naturlig väg. Ökar din vitalitet och ger en förbättrad erektion.

TRIPPELNJUTNING

Eclips Omega är lite av en superstav som stimulerar allt på en gång - klitoris, vagina och slidmynning. Denna trippelstimulans ger riktigt bra förutsättningar för en lustfylld njutning.MANLIG LUSTZON

Mannens prostata är en zon som kan väcka starka lustkänslor när den stimuleras. Prostatastaven Dr Kaplans böjda topp gör det enkelt att massera området och vibrationerna gör det extra skönt.LYXIG LUSTKÄNSLA

Skön stimulans med lyxig look. Briliant Gold är klitorisvibratorn som ger stimulans kring hela området med sin skålformade topp. Designen gör att även de känsliga nervtrådarna som utgår från klitoris blir stimulerade. Den omfattande massagen gör att lustkänslan och klimax blir mycket intensiv.

STIMULANS UNDER SAMLAG

Skön och bekväm klitorisstimulans under samlaget kan göra den totala skillnaden. DAME EVA är en klitorisvibrator i unik design för att placeras innanför de yttre blygdläpparna. Väl på plats kan du bara släppa taget och låta henne ge dig sin vällustiga stimulans.

FÖRHÖJ UNDER SAMLAG

Liten goding som ni båda kan njuta av under samlaget. Rabbit Loop sätts på penisroten och ger ett kraftigare stånd samtidigt som öronen vibrerar mot hennes klitoris och förhöjer känslan.

Veckans sextips

Skicka flirtiga sms till varandra för att bli sugna på varandra. Fungerar både när ni är iväg på varsitt håll men kan även vara triggande för lusten när ni är iväg med varandra på t. ex. en fest eller middag.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Så var det de tre kompisarna som var lite olika:
Den ene gick jämt lite framåtböjd och därför fick han påpassligt tilläggsnamnet - Fällkniven.
Den andre däremot gick gärna raklång genom staden, han fick namnet - Rakkniven.
Den tredje kompisen var en riktig kvinnotjusare och hade bara tjejer i huvudet, och hans tilläggsnamn blev naturligtvis - Slidkniven...


Veckans Citat

"Ingen kan gå tillbaka och starta om från början, men alla kan i dag börja med att skapa ett nytt slut".
Maria Robinson

Inga kommentarer: