måndag 18 december 2017

En lustfylld jul
En lustfylld jul


Julafton närmar sig med stormsteg, ligger du i fas eller känner du att tiden inte räcker till och att pressen ökar? Än finns tid att göra dina julklappsinköp i vår butik under tiden som du lutar dig bekvämt tillbaks i soffan. Det är välkänt att stress är en erotiktjuv som tar bort lusten för sex och njutning. Ta vara på tiden och tillåt dig att vila, njuta och närvara så att du kan hämta kraft i detta och få förnyad energi som räcker ända till julafton och mer därtill. Vi hjälper dig att göra bra val som lindrar stressen och ökar ditt välbefinnande.
Mycket lust och glädje och en riktigt God Jul önskar vi på Lustjakt
 


Aroma olja

Sprid en lugn doft av jul i ditt hem. Aromaoljan med doft av apelsin och kanel  Ord. pris 39 kr. Stressad?

Har du fastnat i julens alla måsten och känner dig tömd på energi och lust?
Lugn, vi har julreceptet du kommer att älska! Det behövs bara lite speciella ingredienser för att du ska känna dig lugn och fylld med lust och energi igen.Produkttips


Lyxig, erotisk, värmande massagegel med en förförisk doft av cocos och vanilj. Ge bort eller lyxa till det för dig själv.

Känn hur din förnyade kraft växer av denna heta och väldoftande massageolja. Tänd ljuset och låt det brinna en stund så förvandlas det till en het massageolja. Nature Callings helt naturliga massageljus för vitaliserande massage är en gåva från naturen till dig.

Här är spelet som utvecklar er sexuella förmåga och med övning kommer ni att bli skickliga, självsäkra och känsliga älskare som för glädje och harmoni till ert förhållanden och till era liv.


Här hittar färdiga paket med populära produkter så att du får med det som behövs för en maximal upplevelse. Du slipper lägga tid på att leta och får dessutom ett lägre pris, jämfört med om du hade beställt allt separat.

Testa den senaste flugan med en slow rising squeshy i vuxenvariant. Bli av med din stress och frustration genom att ge Squeeze Willy en omgång. Skön antistressprodukt som även är rolig att ge bort till en stressad vän :)
Veckans sextips

Skapa den där riktigt romantiska stämningen med det klassiska så som levande ljus, harmonisk musik som spelas på låg volym i bakgrunden, mousserande vin och något gott att äta till det. Varför inte börja med ett bad eller dusch tillsammans? Ta er tid att njuta av varandra.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Två kvinnor är ute på stan för att shoppa då dem plötsligt ser brunettens kille komma ut från en blomsteraffär med hela famnen full av blomster.
– Tusan, säger brunetten, nu är min kille ute och köper blommor till mig igen!
– Gillar du inte blommor? frågar blondinen.
– Jodå, svarar brunetten, men han köper aldrig blommor till mig utan att ha en massa förväntningar efteråt och jag har inte lust att ligga på rygg med benen i vädret hela helgen.
Blondinen blir tyst och fundersam och frågar försiktigt:
– Har du ingen vas?


Veckans Citat

"Titta framåt inte bakåt för då trillar man".
Okänd

Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥Instagram
Facebook
Twitter

lustjakt.se, info@lustjakt.se

Inga kommentarer: