onsdag 3 januari 2018

Förverkliga dina sexdrömmar




Förverkliga dina drömmar


Ja, då var det sista dagen på året 2017! Ett nytt år med nya möjligheter står för dörren. Det är dags att summera året som gått och fundera på vad du önskar dig av 2018. Det är viktigare än man kanske tror att fundera över vad man vill och då kunna ta riktning för att ge det möjlighet att hända. Vad fantiserar du om när det gäller ditt sexliv? Är du sugen på att utforska något nytt? Ta första steget till att förverkliga dina drömmar och fantasier så du kan njuta maximalt under det nya året. Denna gång ger vi tips som förhoppningsvis kan väcka din nyfikenhet att utveckla och upptäcka nya saker att njuta av i sexlivet.
Ett Gott Nytt År med mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Veckans klipp - för dig




Nyårsklipp!


Veckans värdekod

Överraskande, hemlig, vibrerande sexleksak att börja årets njutning med. Använd värdekod HAPPY18 i kassan så betalar du bara 49 kr. Värde mellan 149 - 199 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 180107




REA

Passa på att fynda bland prissänkta sexleksaker, sexiga kläder, roliga skämtartiklar, glidmedel mm


Produkttips


TESTA HETTA

Droppar av hett vax kan förhöja hudens känslighet då smärta sätter fart på nervsystemet och ger energi till hudens nervändar. Smekningar som följer efteråt kan upplevas mycket upphetsande. Detta specialljus har en lägre temperatur så att du inte bränner huden.







TESTA NYP

Bröstvårtorna är speciellt mottagliga för beröring som kan framkalla lustkänslor. Bröstklämmor ger ett skönt nyp och förstärker den sexuella njutningen.







TESTA ANALT

Anus är en mycket erogen zon för både kvinnor och män. Analsex kan vara många olika sorters stimulans av anus och behöver inte innebära analt samlag. Det finns en rad olika produkter du kan använda för att ge eller få anal stimulans; analplugg, analstav eller analkulor. Bum Black Set innehåller pluggar i olika storlek och ett kulband - bra startset!







TESTA MED FANTASI

Uppblåsbar fåtölj designad för sex och bekväm njutning. Här kan du bli tillfredsställd med en juckande dildo och andra leksaker som medföljer.
Perfekt även för att utforska nya positioner, dessutom finns remmar för att binda handleder och vrister. Låt fantasin flöda!





TESTA RIDNING

Rid, studsa och hoppa dig till extas! Låt din lekfulla sida få ta plats och roa dig med denna uppblåsbara hoppboll med skön och vibrerande stav i mitten.





TESTA STORT

Fantiserar du om att bli ordentligt utfylld? Texas Expand är staven som kan uppfylla dina drömmar. Med enkla tryck på blåsan pumpar du upp den och kan njuta av hur den expanderar och fyller dig maximalt. Allt eftersom trycket ökar känner du vällusten när de känsliga nervtrådarna blir stimulerade.





TESTA ORALSEX

Drömmer du om en tunga som aldrig tröttnar på att svepa över klitoris - då är Sqweel svaret på dina önskningar. 10 mjuka tungor som ger dig sköna slick varv efter varv.






Veckans sextips

Gör en sexbucketlist för att förtydliga dina drömmar och ge dem chansen att bli verklighet. Gör listan antingen på egen hand eller ihop med din partner. Det kan vara något du vill testa, någon speciell plats etc...


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det äkta paret var ute och rodde. Hon hade inga trosor på sig.
-Börjar du få gråa hår på musen älskling?
-Gråa hår?! Det är spindelväv din lata karl!


Veckans Citat

"Låt inget som händer i livet bli så viktigt att du är villig att stänga ditt hjärta för det".
Michael A. Singer

Inga kommentarer: