måndag 11 december 2017

Vägen till fontänorgasm

Vägen till fontänorgasm


Många har hört begreppet fontänorgasm eller sprutorgasm och de kvinnor som upplevt det brukar tycka att det är himmelskt skönt. Fontänorgasm handlar alltså om kvinnlig ejakulation, en utsöndring av vätska som kommer från urinrörsmynningen men som inte är urin. Det kan krävas en del övning för att uppnå fontänorgasm, men med övning och tålamod kan det blir möjligt att uppleva denna omtalade och intensivt lustfyllda orgasm. Vi ger dig alla tipsen för att lyckas både på egen hand eller om du vill stimulera din partner till att nå hela vägen till en fontänorgasm.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 
Accord Spot


Utforska G-punkten i duschen med denna vattentäta, böjda stav. Hur gör man?

Alla tips och råd du behöver på vägen till att hitta och stimulera g-punkten och för att nå vägen fram till fontänorgasm.
ProdukttipsSlimline G Diamond med sina snygga strasstenar har en design som är formad för att lättare kunna komma åt g-punkten. Den hårda plasten fortplantar vibrationerna till din G-punkt för att stimulera maximalt. Det långa skaftet gör det lättare att få till det tryck som behövs för att med säkerhet träffa det sköna området.Komplett paket med g-punktsstav i hårdplast, batterier av hög kvalité, ett bra silikonbaserat glidmedel för att underlätta g-punktsorgasm. Allt du behöver för att hitta och stimulera g-punkten och öka möjligheten att få en fontänorgasm.
Praktiskt och dessutom mycket prisvärt - Du sparar nästan 100 kr.

När du är upphetsad och klitoris är styv och svullen är det lättare att stimulera G-punkten och få en fontänorgasm. Ge klitoris intensiv stimulans med kraftfulla vibratorn Ovibe Nostalgic som omsluter och punktmasserar.Med vältränade bäckenbottenmuskler så har du bättre chans att få njuta av den eftertraktade fontänorgasmen. Knipkulor ökar effekten av dina knipövningar och hjälper dig att snabbare bli stark och vältränad i bäckenbotten.Bunny Kiss stimulerar både klitoris och g-punkten samtidigt för att ge dig skön dubbel stimulans. Tar dig kanske inte hela vägen till en fontänorgasm men ger dig mer intensiva och kraftfulla orgasmer.

Njut av effektfull trippelstimulans - roterande kulor stimulerar din slidmynning, toppen är böjd och roterar för att mjukt massera din G-punkt och den lilla delfinen vibrerar och stimulerar klitoris samtidigt. Som gjort för en fulladdad orgasm!
Veckans sextips

Gillar du nyp i bröstvårtorna eller är nyfiken på att pröva? Har du klädnypor hemma så testa att sätta en på vardera bröstvårta, lite lätt smärta kan upplevas som njutningsfullt. Men ta det varsamt, det ska varken vara obehagligt smärtsamt eller göra illa bröstvårtorna.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Kal och Ada satt en gång på en bänk i Slottsskogen...
Plötsligt utbrast Kal:
- Du Ada, min står.
Då svarade Ada med ett flin:
- Min me...
Efter en stunds funderande sa Kal:
- Men din kan la inte stå????
Ada svarade glatt:
- Joodå, på glänt...


Veckans Citat

"När du pratar repeterar du bara saker du redan vet. Men om du lyssnar istället så kanske du lär dig något nytt".
Dalai Lama

Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: