tisdag 21 juli 2020

Coolt sommarsex

Veckans klipp - för dig

Cool price!

Veckans värdekod

Gör dina egna coola shotglas av is i form av en penis! Formen kan användas om och om igen så du kan skapa så många du behöver för festen. Ange värdekod COOL10 i kassan så köper du Willy Ice Shooter Glass Tray för bara 10 kr. Ord. pris 45 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-07-26
Mer om Shottformen

Veckans artikel

Kyla är ett av våra känselintryck som kan öka förnimmelser i kroppen. Att växla mellan olika temperaturer skapar större känslighet så att du kan njuta mer. Läs fler tips om hur ni kan öka känsligheten och intensifiera stimulansen.
Läs tipsen här

Produkttips

En liten klick Eros Lady Cooling på klitoris gör att området direkt vaknar till liv. Den kylande effekten skapar en ökad känsla och ger dig en ordentligt intensiv orgasm.
Visa Eros Lady Cooling
Visa fler stimulerande
Glas ger en härligt sval upplevelse! Kyl i kallt vatten och njut av den uppfriskande känslan. Går givetvis lika bra att värma istället om du vill växla mellan temperaturer. Stilfulla Glass G-spot har en böjd topp så att du kan stimulera g-punkten. Fungerar även perfekt att rulla toppen runt klitoris för glatt och skön stimulans. Ytan är så len att du knappt behöver använda något glidmedel och glas är dessutom mycket lätt att rengöra.
Visa Glass G-spot
Visa fler i glas
Bekväm och svalkande tillfredsställelse för mannen! Hydro Power Blower gör jobbet åt dig och tillfredsställer med både rörelse och vibrationer. Du kan använda den med eller utan vatten.
Visa Hydro Power Blower
Visa mer för manlig onani
Njut av metallens avkylande effekt med läckra Dream Plug Ocean Blue. Metallens blanka yta gör att den både är lätt att föra in och enkel att rengöra efteråt. Storleken Small passar dig som är nybörjare eller gillar lite mindre mått. Den gnistrande isblå pärlan i botten smyckar dig vackert där bak och blir pricken över i:et. Dream pluggarna finns även i andra färger och storlekar.
Visa Dream Plug Ocean Blue S
Visa alla pluggar
Visa mer i metall
Lust Massage Tropic Exotic är en skönt värmande och välsmakande massageolja ur den unikt stimulerande serien Lust Stimuli. Utöver den utsökta smaken och den värmande känslan som oljan ger, så är den berikad med naturens egna lustgivande aminosyror - L-Arginin och L- Citrullin.
Visa Lust Massage Tropic
Visa mer för massage
Supersnygg piska med metallkedjor och glittrande strasstenar i toppen. Kyl kedjorna och svep dem sakta över solvarm hud - häftig reaktion att vänta!
Visa Jewel Tickler
Visa fler bondagesaker
Blir det lite för hett ibland så du behöver coola ner dig för att kunna hålla på lite längre? Smörj in undersidan av penisen med 1-2 droppar Pause Prolong Pleasure Gel och inom några sekunder kommer effekten att märkas. Gelen har snabbt upptag och stor effektivitet. Utlösningen kan fördröjas och du kan hålla på längre utan att ta bort känslan.
Visa Pause Prolong Pleasure
Visa fler fördröjande
Sommaren är högsäsong för rakning! Slätrakade ben och hårfri bikinilinje kräver underhåll och det kan slita på huden. Använd rakprodukter som vårdar och skyddar den känsliga huden både under och efter rakning. Softcool After Shave är en antiseptisk produkt som du använder efter rakning, vaxning eller epilation. Förhindrar effektivt irritation, röda fläckar, rodnad och klåda.
Softcool After Shave
Visa fler rakprodukter
Fräckt litet glas med formen av en kvinnokropp. Perfekt att servera kall snaps i eller kanske en varm shot en kylig kväll.
Visa Shooter Glass
Visa fler partytillbehör
Gör sommarens vattenkrig ännu roligare med en vattenpistol som kommer ge extra mycket skratt och härligt svalkande sprut.
Visa Willy Water Pistol
Njut av punktmassage med upp till 20.000 magnifika vibrationer per minut! Magnificent är uppladdningsbar och har 2 utbytbara toppar.
Visa Magnificent
Visa alla Nyheter

Veckans sextips

När du ska ge honom oralsex så kan du samtidigt ge honom en isglass och be att han suger på den som han vill att du ska suga honom. Titta på vad han gör med glassen och gör samma sak på honom.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det kom en naken tjej till den stora maskeradfesten. Vakten frågade henne:
-Vad eller vem ska du föreställa?
Tjejen svarade:
-Adam!
- Men du har ju ingen snopp, sa vakten.
Tjejen:
-Nej, men jag lär nog få... :)

Veckans Citat

"Om du alltid försöker vara normal kommer du aldrig få reda på hur otrolig du kan vara"
Maya Angelou

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: