måndag 13 juli 2020

Heta sexfantasierSexfantasier

Det är helt normalt att ha sexuella fantasier, både när man onanerar och när man har sex med en partner. Erotiska fantasier stimulerar vår lust och ger en extra kick i vår njutning. Vissa sexfantasier kan vara lätta att utforska och förverkliga medans andra passar bäst att bara vara en fantasi som känns upphetsande.
Läs artikeln om sexfantasier och se om du känner igen dig i någon av de vanligaste fantasierna.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

Bara 149:-!

Veckans värdekod

Längtar du efter en duschkompis som kan stilla dina begär? Naughty Bunny tar hand om din njutning och tillfredsställer dig med sina dubbla motorer! Använd värdekod BUNNY149 i kassan så köper du Naughty Bunny för bara 149 kr. Ord. lågpris 249 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-07-19
Läs om Naughty Bunny

Sexfantasier

Vilka är egentligen de vanligaste sexfantasierna? Skiljer fantasierna sig åt mellan kvinnor och män? Här kan du läsa vilka erotiska fantasier vi oftast har och se om någon av dem gäller även dig!
Läs om sexfantasier här

Produkttips

Drömmer du om att bli ordentligt utfylld och djup penetration? Hoodlum Dong kan uppfylla dina önskningar med sin längd på 28 cm och diameter på 4,5 cm. Sugproppen är lätt att sätta fast på plan yta så du får händerna fria.
Visa Hoodlum Dong
Visa fler stora dildos
Tänder du på att få komplimanger om ditt sexiga sköte? Smycka och framhäv din klitoris och dina blygdläppar med denna erotiska klämma. Det kommer garanterat att tända även din partner. Placera klämman runt klitoris och ner längs blygläpparna. Detta får klitoris att bli extra framträdande och känslig vilket gör att orgasmen brukar bli mer intensiv.
Visa Sensual Clip
Visa fler Accessoarer
Delar du fantasin att dominera eller vara undergiven? Dags att testa! SM Intro Kit är ett prisvärt set för bondagelekar där du får handbojor, ögonbindel och piska.
Visa SM Intro Kit
Visa fler bondage
En del gillar helrakat men många tänder på en kraftig buske. Daniela Bush är lösvaginan med en rejäl men prydligt ansad muff. För penetration har Daniela både ett skönt anus och en härlig och djup vagina för den ultimata tillfredsställelsen.
Visa Daniela Bush
Visa fler lösvaginor
Gillar du tanken på att bli tagen i båda öppningarna samtidigt? Med Realistic Treasure är det möjligt att få uppleva den dubbla stimulansen och den ökade njutningen.
Visa Realistic Treasure
Visa fler strap-ons
Många män fantiserar om analsex. För att uppfylla mannens dröm om anal penetration är en strap-on en spännande lösning. Genom anal penetration på mannen kan hans prostata få stimulans och ge en explosiv tillfredsställelse
Visa Comers Harness
Visa mer för prostatastimulans
Önskar du dig större könsorgan så att penisen blir maxad i storlek? Med hjälp av en pump kan du få det att hända! Ett mer blodfyllt organ gör dessutom att stimulansen känns mer intensiv.
Visa Penis Pump
Visa fler pumpar
Tänder du på fantasin att gå in i en annan roll och leva ut en djärvare sexuell sida av dig själv? Kanske en dominant sekreterare som förför kontorschefen och har vilt sex på hans skrivbord?
Visa Sexy Secretary Queen Size
Visa fler sexiga kläder
Smiska med en känsla av lyx! Scandal Paddle förgyller stämningen med sitt mönster av sensuella röda och svarta brokadspetsar.
Visa
Bekväma och sexiga korsettinspirerade handfängsel med en läcker look. Låt spänningen börja!
Visa

Veckans sextips

Skriv små lappar med de sexfantasier som ni vill förverkliga. Turas om att dra varandras lappar för att uppfylla bådas önskningar. Avgör om din partners önskningar är något du är villig att delta i, gör inget mot din vilja.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det är inte alltid lätt att uttrycka sig så det blir rätt :)
Från en patientjournal:
"Hon har ingen frossa - men hennes man uppger att hon var mycket het i sängen natten till idag"

Veckans Citat

”Din fantasi är en förtitt på livets kommande attraktioner.”
Albert Einstein

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Inga kommentarer: