måndag 9 mars 2020

Tips för ett skönt blowjob



Ge en sugande efterrätt

Kommande lördag den 14/3 är det dags för många mäns favoritdag - Steak and BJ-day. För dig som ännu inte vet vad detta är så kan vi berätta att det är en dag som ägnas åt mannen och han ska bjudas på en stek till middag och oralsex, ett så kallat blowjob, efter maten. Varför inte göra en kul grej av det även om du skulle vara trött på temadagar! Ett blowjob brukar alltid vara uppskattat och vi ger tips som kan göra att det blir extra skönt.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Tasty price

Veckans värdekod

Att använda ett smaksatt glidmedel vid oralsexet gör det till en ännu mer angenäm upplevelse. Använd värdekod TASTYBJ i kassan så köper du en 100 ml flaska av Eros Tasty Cherry för bara 69 kr. Ord. pris 139 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-03-15
Läs om Tasty Cherry
 

13 blowjob tips

Här bjuder vi på olika tekniker och tips du kan testa för att ge honom en avsugning han sent kommer att glömma!
Läs tipsen här

Produkttips

Du kan lägga till vibrationer för att öka stimulansen när du tillfredsställer honom. Använd en liten vibrator som du kan sätta på tungan eller fingret. Screaming O Tongue Ring är en knottrig liten tungvibrator som varar i ca 30 min. Låt den kittla på känsliga punkter runt hans ollon och pung för att ge honom en hissnande skön känsla.
Visa Screaming O Tongue Ring
 
Låt denna ring med rader av små kulor förstärka känslan av dina handrörelser när du för dem upp och ner längs hans penisskaft. Använd mycket glidmedel så att de glider lätt. Låt den sedan sitta kvar runt roten för att ge extra stöd och storlek för hans erektion.
Visa Stroker Beads
 
Äntligen tillbaka! Dual Support Ring som länge varit många mäns stora favorit. Den övre delen sätts kring penisroten där den ger ett riktigt bra tryck och stöd. Den nedre ringen dras runt pungen för att få ett fast grepp som håller ihop paketet. Ståndet blir hårt och praktfullt vilket gör det extra intressant att utföra oralsex. När han sedan kommer så blir hans känsla kraftigare då utlösningen får lite svårare att pulsera ut.
Visa Dual Support Ring
Visa fler penisringar
 
Genom att stimulera prostatan samtidigt som du ger oralsex kan hans njutning nå högre höjd och bli än mer intensiv och explosiv. Rocky Prostate Massager har sköna vibrationer tillsammans med en design som stimulerar prostatan dels via anus och dels via mellangården för att ge skönt tryck mot hans inre lustpunkt.
Visa Rocky Prostate Massager
Visa mer för prostatastimulans
 
Gillar han tuffare tag? Fängsla hans armar bakom ryggen så att det bara är du och dina händer som har kontrollen. Sätt bindeln över hans ögon så förstärks hans känsloupplevelse av den stimulans du ger honom med din tunga och mun.
Visa FF Beginners Cuffs
Visa mer bondage
 
Om du inte har någon som är villig att bjuda på ett blowjob så finns andra lösningar. Autoblow 2+ är en riktig onanimaskin som är utformad som en mun för att ge dig en känsla av avsugning. Du kan bara luta dig tillbaka och njuta av kulorna som vandrar upp och ner längs din penis när de gör jobbet att ta dig hela vägen till klimax.
Visa Autoblow 2+
Visa mer för onani
 
Har du en Satisfyer Men sedan tidigare? Du har väl inte missat att du kan byta ut den inre sleeven och få en annan känsla och stimulans! Med Satisfyer Sleeve Lusty Tongues kan du få tillfredsställelse av sensuella läppar och smekande tungor. OBS! Detta är endast ett tillbehör och kan bara användas i Satisfyer Men, kanske dags att införskaffa en om du ingen har ;)
Visa Sleeve Lusty Tongues
Visa Satisfyer Men
 
Är du bortrest så finns det fantastiskt nog möjligheter att ändå vara delaktig i hans njutning. We Vibe Verge är en vibrerande ring som kan styras på lång distans via en app i telefonen!
Bland annat ger den skön stimulans av det njutningsfulla området mellan pung och anus. . Ringen kan vändas åt flera håll för att göra det skönt i olika områden och kan även ge kvinnan stimulans under samlaget. Ringen har kraftfulla vibrationer men är samtidigt otroligt tystlåten.
Visa We Vibe Verge
Visa fler vibrerande ringar
 
Skulle du vilja lära dig mer om att ge oralsex till mannen? DVD Ultimate Blowjob är en instruktionsfilm som visar, utan censur och i detalj, hur du ger en perfekt avsugning.
Visa DVD Ultimate Blowjob
Visa fler instruktionsfilmer
 

Festlig nyhet!

Man Eater är en lustig liten varelse som bara väntar på att få sätta tänderna i ett manligt organ! Både underhållande och skön på samma gång.
Läs mer om Man Eater
Visa fler NYHETER
 

Veckans sextips

Frenulum, den lilla strängen som icke-omskurna män har och som förbinder förhuden med peniskroppen, är mycket känslig för stimulans. Låt din tunga fladdra över den så ofta du kan för att öka hans njutning.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Piloten tar mikrofonen och berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad, vilken väg dom skall ta och beräknad ankomst. När detta är gjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa men glömmer stänga av mikrofonen.
- Adam, har du ställt in autopiloten på Gran Canaria?
- Ja, det är klart. Nu skall jag gå på toa och sedan skall jag ha en skön stund med Lisa. Hon är alltid beredd på ett blowjob i pentryt.
Alla passagerare hör detta och även övrig personal i kabinen. En flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar raklång och blir liggande på golvet. En passagerare klappar henne på axeln och säger:
- Du behöver inte ha så bråttom, han skulle på toa först.

Veckans Citat

”Livet har inga begränsningar, förutom dem du själv skapar.”
Les Brown

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: